Yine OLMADI!

Bende bosaniyorum cocugum yok cocuklu bi erkekle asla evlenmem hayatta net oldugum tek konu bu... Daha evlenmeden cocuklar sizi istemiyor evlenince her gelislerinde kavga kiyamet olcak 2. Kes bosanmak istemiyorsaniz yolunuza bakin

Kendisi ile gun icerisinde bir konusma gerceklestirdik arkadaslar bir degil bir kac hatta..
Birincisinde "bu durumu bu kadar kafana taktigini,seni gerdigini hissedemedim afedersin tabiki sen ne zaman istersen o zaman olur ben bir an once bu mesafelerin bitmesi icim hizlandirmak istedim" dedi.
Fazla uzun surmeyen bir konusma oldu.
Ikincisinde biraz daha soguk bir ses tonuyla fikrime saygi duyacagini beni kaybetmek istemedigini belirtti.Sesinde o heyecani bilirim yoktu bu defa.
Son konusmamizda ise sevgimden emin olmak istedigini,emin olmadan ileriye yonelik adimlarimizin saglikli olmayacagini dusundugunu soyledi.
Ben de o zaman diliminde sevgimizin boyutundan ziyade tanimak asamasini basariyla tamamlamamiz gerektigini belirttim.Ve sevdigimi de ilave ettim.
Sevgi var ama coskulu bir ask yok suan icin.Zamanla olma ihtimali,potansiyeli var tabiki.Ama ille ask,evlilik icin cok belirleyici bir kavram olmaktan cikali cok oldu benim icin.
Sevgi,saygi,sadakat,uyum daha on planlarda.
Biraz soguk ruzgarlar esiyor.
Zamanin getirdikleriyle yon verecegiz hayatimiza.
Ama butun ihtimaller aklimda ve olabilirligi hep var.
Ayrilmak veya ileriye yonelik saglam adimlarla ilerleyebilmek..
Ne karar alirsam alayim biliyorum ki pisman olmayacagim..

Once anlayisli davranıp sonra soguk tavırlar gostermesi ve ustune sevginden emin olmak hususunda seni üstü kapali zorlamasi yuzunden hosuma gitmiyor bu adam ne yazik ki.. Bugune dek hep istedigi olmus sanirim, hayir cevabını kabul etmemeyi birak, resmen morali bozuluyor duydugunda.. Afra tafra veya baska yollarla da kabullendiriyor isteklerini..

Kararli,istikrarli sekilde durumu surdurmeyi dusunuyorum.Tavirlar artarak devam ederse maalesef sansi yok..

Son gelişmeleri okudum şimdi
Bence adam ne istediğini bilmiyor, biraz dengesiz biraz da bencil
Yani başta saygı duyuyorum deyip sonradan soğuk davranması, illa kendi istediği olsun diye sana alttan alttan psikolojik baskı kuruyor. Yaş olmuş 40, iki yetişkin çocuk sahibi olmasına rağmen bende yeterince olgunlaşamamış biri izlenimi verdi.
Bu tipler netlikten hoşlanmıyor daha doğrusu son sözü ben söylerim, sen bana uy modunda oluyorlar. Benzerlerini gördüğüm için düşüncem bu yönde

Oha 2,5 ay ve 2 ay icinde evlenceksin ve 2 cocugu var:) aklini peynir ekmekle mi yedin arkadasim?
:)
2 ay sonrasi icin dugun tarihi belirlemis kendince..Aralikta da guzel planlarim var dedi (sanirim balayi icin) dogumgunume özel..
Planlamis kendince..Benimle paylasinca ben de sasirdim tabiki.
Dusunceleri suan icin elinde patladi.Cunku tarihle alakali erteleme olmak zorunda.
Ya kabullenecek,ya da bitecek ucuncu bir ihtimal yok..

Sakın sakın bu hataya düşmeyin. İstediğiniz şey çok mantıklı. Zaman ve daha iyi tanımak. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş boşuna söylenmemiş.
Ben bu hatayı geçen yaz yaptım. 3. Evliliğimdi. 2 yıldır aynı işyerinde çalışıyorduk. Tanıdığım kadarıyla mutlu oluruz sanmıştım. Ancak 1 yıl tanıma süresi istemiştim.
Ancak karşı taraf acayip bir acele içine girmişti. Neden bekleyelim bir an önce evlenelim.... sonuç ailemin yapma etmelerine rağmen 3 ay sonunda evlendim. Ve 9. Ayda boşanma süreci başlattım. Şimdi çok pişmanım, inanılmaz pişmanım kararımın arkasında durmadığım için. İşi şansa bırakacak durumum olmadığı halde karşı tarafın olgunlaşmamışlığına bağlı ısrarına boyun eydiğim için. Ki adam 40 yaşında ama ne istediğini bilmez, olgunlaşmamış, bencilin tekiymiş ha bir de korkunç bir öfke yönetim sorunu olan biriymiş. İyi gizledi kendini ve ben bir kere daha boşanıyorum.
Fikrinize saygı duymuyorsa salıverin gitsin. Çok ciddiyim. Yuvayı dişi kuş yapar diye de boşuna söylenmemiş. Şartların olgunlaşmasına göre evlilik tarihini siz belirlemelisiniz. Hem bu ne saygısızlık, bencilliktir. İleride size saygı göstermeyeceğinin minik ipuçları bunlar aslında. Ben göremedim siz görün lütfen

2.evliliği lütfen iyi düşünün.
Heleki çocugu olan adamla.
Yazık edersiniz kendinize.
2bck ayda ne evliliği.hemde bukadar az görüşmüşken.
Acele işe şeytan karışır!!!

Oncelikle bu insanin karsiniza cikmamis olmasini dilerdim.O yastaki bir insan icin farkli beklentiler icerisine giriyor insan.Olgunluk yastan ziyade insanin kendini yetistirebilmesiyle hayata bakis acisiyla alakalidir ama bunun kimde oldugunu anlayabilmek bazen mumkun olmayabiliyor hakkinizda hayirlisi olsun insallah..
Daha yakindan taniyabilmek adina girisimlerim olacak kendisi de bunun icin caba gosterecegini soyluyor.Hatalarini,yanlislarini gözden kacirmamaya dikkat edecegim.Iyisiyle kotusuyle degerlendirme yapilmali.Benim de hatalarim olacaktir mutlaka onemli olan insanlarin birbirlerinin hatalarini kamufle edebilecek olumluya cevirebilecek kisilige,olgunluga ulasabilmesi..
Tekrar ve tekrar dusunecegim.Yorumunuzu esirgemediginiz icin tesekkur ederim..
Hayatin güzellikleri hep sizinle olsun insallah..

2.evliliği lütfen iyi düşünün.
Heleki çocugu olan adamla.
Yazık edersiniz kendinize.
2bck ayda ne evliliği.hemde bukadar az görüşmüşken.
Acele işe şeytan karışır!!!
Disardan birisi olarak boyle bir konu gorsem ben de ayni tepkiyi verirdim haklisiniz tesekkur ediyorum..

Belki dışardan birisi değilimdir.
Olaya yabancı değilimdir nerden biliosunuz.
Nyse siZin için en hayırlısı ne ise öyle olsun.
Yanlis anladiniz.
Ben de burda bu turlu bir konuya denk gelsem bu sekilde bir yorum yazarim dedim
Kaldi ki olaya yabanci da kalsaniz yorum yapabilirsiniz her zaman.
Tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…