- 22 Kasım 2017
- 811
- 964
- 23
- 37
- Konu Sahibi beautifulsweet
-
Once anlayisli davranıp sonra soguk tavırlar gostermesi ve ustune sevginden emin olmak hususunda seni üstü kapali zorlamasi yuzunden hosuma gitmiyor bu adam ne yazik ki.. Bugune dek hep istedigi olmus sanirim, hayir cevabını kabul etmemeyi birak, resmen morali bozuluyor duydugunda.. Afra tafra veya baska yollarla da kabullendiriyor isteklerini..Kendisi ile gun icerisinde bir konusma gerceklestirdik arkadaslar bir degil bir kac hatta..
Birincisinde "bu durumu bu kadar kafana taktigini,seni gerdigini hissedemedim afedersin tabiki sen ne zaman istersen o zaman olur ben bir an once bu mesafelerin bitmesi icim hizlandirmak istedim" dedi.
Fazla uzun surmeyen bir konusma oldu.
Ikincisinde biraz daha soguk bir ses tonuyla fikrime saygi duyacagini beni kaybetmek istemedigini belirtti.Sesinde o heyecani bilirim yoktu bu defa.
Son konusmamizda ise sevgimden emin olmak istedigini,emin olmadan ileriye yonelik adimlarimizin saglikli olmayacagini dusundugunu soyledi.
Ben de o zaman diliminde sevgimizin boyutundan ziyade tanimak asamasini basariyla tamamlamamiz gerektigini belirttim.Ve sevdigimi de ilave ettim.
Sevgi var ama coskulu bir ask yok suan icin.Zamanla olma ihtimali,potansiyeli var tabiki.Ama ille ask,evlilik icin cok belirleyici bir kavram olmaktan cikali cok oldu benim icin.
Sevgi,saygi sadakat,uyum daha on planlarda.
Biraz soguk ruzgarlar esiyor.
Zamanin getirdikleriyle yon verecegiz hayatimiza.
Ama butun ihtimaller aklimda ve olabilirligi hep var.
Ayrilmak veya ileriye yonelik saglam adimlarla ilerleyebilmek..
Ne karar alirsam alayim biliyorum ki pisman olmayacagim..
Kararli,istikrarli sekilde durumu surdurmeyi dusunuyorum.Tavirlar artarak devam ederse maalesef sansi yok..Once anlayisli davranıp sonra soguk tavırlar gostermesi ve ustune sevginden emin olmak hususunda seni üstü kapali zorlamasi yuzunden hosuma gitmiyor bu adam ne yazik ki.. Bugune dek hep istedigi olmus sanirim, hayir cevabını kabul etmemeyi birak, resmen morali bozuluyor duydugunda.. Afra tafra veya baska yollarla da kabullendiriyor isteklerini..
Kesinlikle net ve dik olmalisin.. Alttan alta insana kendini suçlu hissettirip dediklerini yaptırmaya haklari yok.. Zaten dedigim dedik bi tip ise, her dedigini yapsan da yaranamazsin..Kararli,istikrarli sekilde durumu surdurmeyi dusunuyorum.Tavirlar artarak devam ederse maalesef sansi yok..
Oha 2,5 ay ve 2 ay icinde evlenceksin ve 2 cocugu var:) aklini peynir ekmekle mi yedin arkadasim?Daha yeni.2 bucuk ay oldu henüz.
Cok fazla tanima sansimiz olmadi.
Uzaktan uzaga daha cok.
:)Oha 2,5 ay ve 2 ay icinde evlenceksin ve 2 cocugu var:) aklini peynir ekmekle mi yedin arkadasim?
Oncelikle bu insanin karsiniza cikmamis olmasini dilerdim.O yastaki bir insan icin farkli beklentiler icerisine giriyor insan.Olgunluk yastan ziyade insanin kendini yetistirebilmesiyle hayata bakis acisiyla alakalidir ama bunun kimde oldugunu anlayabilmek bazen mumkun olmayabiliyor hakkinizda hayirlisi olsun insallah..Sakın sakın bu hataya düşmeyin. İstediğiniz şey çok mantıklı. Zaman ve daha iyi tanımak. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş boşuna söylenmemiş.
Ben bu hatayı geçen yaz yaptım. 3. Evliliğimdi. 2 yıldır aynı işyerinde çalışıyorduk. Tanıdığım kadarıyla mutlu oluruz sanmıştım. Ancak 1 yıl tanıma süresi istemiştim.
Ancak karşı taraf acayip bir acele içine girmişti. Neden bekleyelim bir an önce evlenelim.... sonuç ailemin yapma etmelerine rağmen 3 ay sonunda evlendim. Ve 9. Ayda boşanma süreci başlattım. Şimdi çok pişmanım, inanılmaz pişmanım kararımın arkasında durmadığım için. İşi şansa bırakacak durumum olmadığı halde karşı tarafın olgunlaşmamışlığına bağlı ısrarına boyun eydiğim için. Ki adam 40 yaşında ama ne istediğini bilmez, olgunlaşmamış, bencilin tekiymiş ha bir de korkunç bir öfke yönetim sorunu olan biriymiş. İyi gizledi kendini ve ben bir kere daha boşanıyorum.
Fikrinize saygı duymuyorsa salıverin gitsin. Çok ciddiyim. Yuvayı dişi kuş yapar diye de boşuna söylenmemiş. Şartların olgunlaşmasına göre evlilik tarihini siz belirlemelisiniz. Hem bu ne saygısızlık, bencilliktir. İleride size saygı göstermeyeceğinin minik ipuçları bunlar aslında. Ben göremedim siz görün lütfen
Disardan birisi olarak boyle bir konu gorsem ben de ayni tepkiyi verirdim haklisiniz tesekkur ediyorum..2.evliliği lütfen iyi düşünün.
Heleki çocugu olan adamla.
Yazık edersiniz kendinize.
2bck ayda ne evliliği.hemde bukadar az görüşmüşken.
Acele işe şeytan karışır!!!
Belki dışardan birisi değilimdir.Disardan birisi olarak boyle bir konu gorsem ben de ayni tepkiyi verirdim haklisiniz tesekkur ediyorum..
Yanlis anladiniz.Belki dışardan birisi değilimdir.
Olaya yabancı değilimdir nerden biliosunuz.
Nyse siZin için en hayırlısı ne ise öyle olsun.
Beklememiz gerektigi yonunde bir karar aldik suan.Hayirli isleri uzatmayin derler ama yangindan mal kacirircasina da degil bir adamin evlilik icin cok acele etmesi ben de iyi seyler dusundurmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?