- 23 Nisan 2018
- 1.992
- 5.258
- 108
- Konu Sahibi beautifulsweet
-
Hiç durmayın, kaçın.Ertelemeyi dusunuyorsan isi cikmaza sokarsin ben zaman kaybetmek istemiyorum gibi biseyler söyledi.
Daha yeni.2 bucuk ay oldu henüz.Ne kadarlık bir ilişki ? Gorusemedignizi söylüyorsun demek ki pek tanimiyorsun. Evlilik iyi düşünulmesi gereken bişey.
Galiba.. Öyle olacakHiç durmayın, kaçın.
bak bunu diğer mesajına yazmışım .. 23 temmuzdaki konunda yurtdışından misafirleri vardı ondan iletişim kuramıyordunuz , aradan 1 ay geçmiş hala iletişim eksik ...İş ciddiye bindi mi iletişim daha çok azalıyor ( bence ! ) .. çokta inanmayın derim
İletişim eksik, yok. Acele ediyor, çocuklar büyük evlendikten sonra iletişim kuramadığın biri ile neler yaşayabilirsiniz bilinmez.Galiba.. Öyle olacak
Islerinin en yogun oldugu zamanlar.Kanitlama yoluna gidiyor bilerek ihmal ettigini düsünmemem icin.Ama insan zaman gecirmeden ne kadar taniyabilir ki birbirini.bak bunu diğer mesajına yazmışım .. 23 temmuzdaki konunda yurtdışından misafirleri vardı ondan iletişim kuramıyordunuz , aradan 1 ay geçmiş hala iletişim eksik ...
Bir de çocuklar büyük , eğer bir isteksizlik hissediyorsanız doğrudur .. sizi aceleye getiriyor .. aman dikkat
Ikinci evlilik uzerime daha dusunulmesi gereken bir durum haklisiniz.Acele etmemek lazım aslında hele ki uzaktan ilişki ve ikinci kez evlilik iki taraf için de. Hadi ilk evliliklerde insan daha acemi diyelim ama bu sefer zaman istemeniz ve tanımaya çalışmanız mantıklı geldi
Isyerimle baglantisi olan bir is adami.Nerede tanıştınız
Bilirsin elbet ama yine de söyleyeyim , bir insan arkadaş olarak ve eş olarak apayrı oluyorIsyerimle baglantisi olan bir is adami.
Sonrasinda arkadas grubumuza dahil oldu.
Yani onu taniyan arkadaslarim da var aslinda.
Ama onemli olan benim yakindan taniyabilmem.
Sirf evlenmek icin degil aslinda beraberligimiz ciddi basladi ama kendisinin duygularindan eminim.Sırf evlenmek için evleniyor bence çok acı bi şey. Bi erkeğin bana gerçekten aşık oldugu için tutkulu olduğu için evlilik kararı almasını isterdim şahsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?