- 25 Ağustos 2014
- 21.005
- 50.153
- 798
- Konu Sahibi beautifulsweet
-
InsaAllah canim, sen de, dileyen herkes de..Iyi ki varsiniz..❤
Buna benzer bir durum yasamissiniz uzuldum.
Acele etmenin ne kadar yanlis bir adim oldugunu tecrube etmissiniz.
Aceleci sabirsiz bir tipim ben de aslinda.Ama benim de aci bir tecrubem oldu ya yogurtu ufleyerek yiyorum,yemek zorundayim.
Yarin nasil bir tepki verecek cok merak ediyorum.
Kalbinize,gonlunuze,akliniza,mantiginiza gore birisi cikar ve cok mutlu olursunuz insalllah..❤
Tabiki.Bir sey nasil baslarsa oyle devam eder genelde hatta cogu zaman..Yarin evlendiginde surekli rest cekerek yola getiremezsin ama bu adami..
Aminn insallah canim..InsaAllah canim, sen de, dileyen herkes de..
Gelismeleri yaz, haberdar et bizi..
Şunu da ekleyeyim, kendini kesinlikle suclu hissetme, guvenmedigin ve emin olmadigin bi işe girmeye mecbur değilsin..
ben de benzer bir şey yaşadım bir arkadaş vasıtasıyla tanıştığım adam boşanmış ama daha önce evlilik yaşadığını söylemedi, bana şartlarım şu dedi sana uyuyorsa anlaşırız diye de ekledi bu kadar saygısız biri daha görmedim neyse görüşmedik bir dahaBosandiktan yaklasik 1 sene sonra kendim gibi kisa evlilik yapip ayrilmis biri ile gorusmustum.. Adamdaki aceleyi, evlenme hevesini gorsen aklin hayalin şaşar kalirdi.. Diyorum ki, kendimi gectim hadi, sen beni hic tanımıyorsun, belki cok sacma sapan huylarim var, ustelik sen de zorluklar yasamissin, nedir bu acelen? Cevabı "insanlari iyi tanirim, seni çözdüm"Aninda buz oldum adama karşı.. Kırıcı biri olsam "ulan eski esini niye taniyamadin o zaman, beni kandırdı diyorsun" diyecektim, neyse ki tuttum dilimi..
Boyle paldır küldür bi seyler yapmaya çalışan adamlar bana hic bi zaman "cok seven, ciddi dusunen" olarak gelmemistir.. Bilakis, oturmamış bi kişilik ve bazi sıkıntılar oldugunu düşünürüm..
Artiste bak sen..ben de benzer bir şey yaşadım bir arkadaş vasıtasıyla tanıştığım adam boşanmış ama daha önce evlilik yaşadığını söylemedi, bana şartlarım şu dedi sana uyuyorsa anlaşırız diye de ekledi bu kadar saygısız biri daha görmedim neyse görüşmedik bir daha
Aradan üç ay geçti, aracı olan arkadaşla konuşuyorduk ki adamın apar topar evlendiğini, çalışmayan birini isterken karısının çalıştığını ve çok kıskanç olduğunu adama hayatı zehir ettiğini söyledi. Ben de "Allah mesut etsin bu onların ilişkisi ne denir ki " dedim arkadaş mesut olmasınlar dedi
yani ava giderken avlanıyor bazıları, ilahi adalet işte...
Aslinda basta olmaz dedim oluru yoktu.Bir de, şunu yap bunu yap der gibi olmasin ama cok guclu hisler yok ise kendine daha denk birini beklemeni oneririm.. Millet senin yasinda yeni yeni evleniyor artik.. Cocugun da yok sanirim.. Yaş farkindan ziyade adamin kocaman cocuklari olmasi araniza büyük farklar koyuyor..
MasaAllah, mantikli dusunuyorsun.. Şu durumda önce kendini dusunmek zorundasin..Aslinda basta olmaz dedim oluru yoktu.
Ama arkadaslarimin etkisiyle kendisini gozlemledim.Kendini yetistirmis duzgun bir insan intibasi uyandirdi.
Cocuklarinin olmasi dusundurdu.Bu arada anneleri de evlenmis.
Yasini gostermiyor ama yasinin verdigi bir olgunluk var tabiki.
Annemin fikirlerini sordugumda ayni sizin gibi soyledi.
"Saygi duyarim fikirlerine hep de yaninda olurum ama bekleyebilirsin acelen yok ve kendine daha uygun birisi neden olmasin" dedi.
Duygular var ama cok guclu diyemem.Ayrilik fikri uzuyor ama mutlulugumdan onemli goremiyorum suan icin.
Olayin akisina kendimi kaptirmayip cok gozlemliyorum,olaylari analiz etmeye calisiyorum aslindaMerhabalar 2 çocukla boşanmış olan adamlara hiç güvenin yok. Eski eşinin 2 çocuğunu babasız bırakmak isteyeceğini düşünmüyorum kimbilir karakteri nasıl ? Adam o kadar acele ediyor ki belki kendisini tanıdıkça vazgeçeceğinizi zannediyordur.Modern ağa olan adamlar, dışarda kibar, süper olan adamlar yarın öbür gün "sanane, sen kimsin? Bana karışamazsın" şeklinde cümleler kullanan tüpler olurlar genelde. Ayrılacağım eşimden biliyorum. Benimde iki çocuğum var ayrılıyorum o kadar çok direndim ki ama bıçak kemiğe dayandı. Boşanmanın daha mantıklı olacağını biliyorum. Adam bu kadar acele ediyor aman dikkat! Ayrıca bu kariyerine güvenerek acele ediyordur beni kaptırmak istemez mantığı. Lütfen acele etmeyin,tanımaya çalışın. Adam bende hiç güven yaratmadı ama onu da söyleyeyim.
Tesekkur ederim umarim mantikli olabilmeye devam ederim duygusalliga kapilmadan..MasaAllah, mantikli dusunuyorsun.. Şu durumda önce kendini dusunmek zorundasin..
Yani 30 ve 40 yaş uçurum değil ama adam 2 cocuklu ve cocuklar 20 yaşına dayanmış olunca bi uyumsuzluk çıkıyor ortaya.. Yarin bi gun problem cikarma ihtimalleri de yüksek.. Ikincide daha seçici olmak gerekirken şu durum çok karmaşık görünüyor..
Çok teşekkür ederim umarım sizin için de herşeyin en güzeli olurOlayin akisina kendimi kaptirmayip cok gozlemliyorum,olaylari analiz etmeye calisiyorum aslinda
Ailesi,arkadaslari bu kadar cok sevdigine gore iyi birisidir diyorum ama..
Ailesine baskadir arkadaslarina baskadir esine baskadir bir insan.
Enine boyuna dusunuyorum bazen de kafam karisiyor yoruluyorum zamanla anlariz diyorum.
Diyordum bu aksama kadar.
Kaba ya da kisiligine cok ters bir davranisini,sozunu gormedim ama tabi damarina basmak sinirlendirmek de gerekir degil mi?
Sizin icinde umarim hersey guzel olur.Insanlari taniyamiyorsun,sasar beser.
Umarim bu bitis sizin icin daha guzel kapilar acar.
Burada kaldi belli surelerde.Ayri kaldigimizda da telefon gorusmeleri vs.Süre konusuna ben cok takilmiyorum. 1 sene flört ediyorlar ama ayda 1-2 kez goruserek o sureyi dolduruyorlar bazilari.
Sen 3 ay flort edersin ama ayda 15 kez görüşürsün mesela...
Lakin sizin hem süre az hem gorusmeler kisitli. Ne ara evlilik yoluna girdiniz, iyi giden şey ne anlamadim? 2. Evlilikte boyle acele karar vermeyin bence. 2,5 ay ve bu surede de az gorustugunuz bir insanla "iyi gittigine" karar verip evlenmek cok riskli.
Iyiki isin basinda ogrenebilmissiniz. Sartlar belirtmek de nedir isin basinda iyi yapmissiniz :) isabet olmusben de benzer bir şey yaşadım bir arkadaş vasıtasıyla tanıştığım adam boşanmış ama daha önce evlilik yaşadığını söylemedi, bana şartlarım şu dedi sana uyuyorsa anlaşırız diye de ekledi bu kadar saygısız biri daha görmedim neyse görüşmedik bir daha
Aradan üç ay geçti, aracı olan arkadaşla konuşuyorduk ki adamın apar topar evlendiğini, çalışmayan birini isterken karısının çalıştığını ve çok kıskanç olduğunu adama hayatı zehir ettiğini söyledi. Ben de "Allah mesut etsin bu onların ilişkisi ne denir ki " dedim arkadaş mesut olmasınlar dedi
yani ava giderken avlanıyor bazıları, ilahi adalet işte...
Olumlu taraflari agir basiyor ama ince ince dusunmeye calisiyorum herseyi.Canim olumsuzluklar fazla görünüyor. Peki seni evlenme fikrine yaklaştıran olumlu taraflari nedir? Bunlari iyi dusunmen gerek.
O bilinmezlikler yoruyor dusunduruyor beni.Iletisim kurmak adina caba gosteriyor ama yetersizİletişim eksik, yok. Acele ediyor, çocuklar büyük evlendikten sonra iletişim kuramadığın biri ile neler yaşayabilirsiniz bilinmez.
Evet burada cok zaman gecirmeye basladim ozellikle son zamanlarda.Konu atlamamaya calisiyorum.18 ve 19 yaşlarında 2 evladı var
Çok zor bir durum bence yapamazsınız
Ayrıca yangından mal mı kaçırıyor ?
Nedir bu acele
Biraz daha düşünün ama 2 çocuklu biriyle yapabilir misiniz onu düşünmek lazım öncelikle
Burda çok konu okuduk
Üvey evlatları ile birbirinden nefret eden üvey anneler
Evet kisa bir sure zaman konusunda uzlasma saglayamazsak olma ihtimali yok.Daha once basinizdan boyle bir sey geçmiş cok daha ince eleyip sık dokumanizi tavsiye ederim bu isler iki üç ay tanimayla olacak şeyler degil bence
Beni istiyorsa zaman istiyor olmama saygi duyup anlayis gosterir.o kadınlar arasındaki tercihlerinden biri olmamalısınız bence
yani sizi istiyorsa gelecek düşünülmeli yoksa gitsin kimle evlenirse evlensin ne biliyim bana garip geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?