yine olmadi :(

İnşallah öyledir canim güzel haberlerini alırız umarım bizede umut olsun :) dualarim seninle

arkadaslar oncelikle stresten kesinlikle uzak durun. birlikteliginizi hamilelik dusuncesi olmadan yasayin. mumkunse birlikte olduktan sonra bi kac saat lavaboya gitmeyin.gayet rahat olun tadini cikarin. ben 10 gun once anne oldum.ilk baslarda cok kafama takiyodum hamile kalacakmiyim diye.ben adetin uzerine hamile kaldim. yani hamileligimi ogrendigimde adet oluyodum.hamileyseniz eger ilk haftalarda hic bir belirti beklemeyin.mide bulantisi kasik bel agriai vs. cunku hicbiri ilk haftalarda olmuyo.herseyi akisina birakin.Rabbim hepinizin hakkinda hayirlisini versn

Stres yapmamak elde değil her ay yeni umutlarla beraber basliyo napacam ben ya su stres olayini nasıl cozcem

Tüpler de tikaniklik vardı acildilar sorun kalmadi inşallah dedigin gibidir vucut kendini hazirliyodur 16 ay oldu olmuyo neden umudun yok olmuyo diye mi yoksa sorun mu var
hemen hamıle kalanlar cok sanslı canım beklemek zor ama umut etmek guzel sey sorun olmadına gore en kısa zzaman da hamıle kalırsın inşallah benım esım azosperm yanı sıfır sperm kendı kendıne hamıle kalmam mumkun deıl amalıyat olcak sperm bulunursa tup bebege baslıycaz tup bebek ıcın bıle mucizeye ıhtıyacımız var o yuzden guzel dusun mutlaka olcaktır

Stres yapmamak elde değil her ay yeni umutlarla beraber basliyo napacam ben ya su stres olayini nasıl cozcem
aslinda cok basit hamileligi kafandan cikaricaksin keyfine bakicaksin herseyi oyle yasicaksin.adet gununu beklemiceksin yada adet olmayi. gunun gelmeden yada gecmeden test yapmicaksin.her belirtiyi hamilelige yormicaksin. bak ne kadar basit bi yontem.sen ne kadar cok dusunursen stres olursan hamileligi o kadar ertelersin.hayatimizda her konuda oldugu gibi bu k9nudada herseyin basi stres

Okuyunca şimdi ne kadar üzüldüm herkes için. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın bizleri de beklenmeden sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlarla mukafatlandırsın. Bende Ağustos 22 de regl oldum bu ay yumurtlama testı denedim. Bilmem ne kadar başarılı olduk. Yaklaşık 7 aydır korunmuyoruz ama bu ayki kadar üzerine düşmemiştik. Biz azın 31 ınde ve Eylül'ün 1-3-4 ünde çalıştık belki bu akşam da deneriz.

İnşallah ya Rabbim herkese isteyen herkese en kisa zamanda versinn dualarim seninle

İnşallah ya ben 16 ay oldu istiyorum olmuyo rabbim en kisa zamanda hepimize versin gonlumuze göre aminnnnn

Arkadaslar merhaba bende 10 aydir hamile kalamiyorum 3 ay klomen,kullandim her kullanigimda,dozunu arttirdik fakat olmadi esimin sperm testi gayet iyi bense hsg filmi cektirdim acik cikti ama hamile kalamiyorum yumurtalarim klomen kullanmadigim,zaman 8 mm 13 mm araliginda catliyor kullandigimda 23 mm de catladi sizce neden,olmuyor her ay umutlaniyorum kirmizilari gene,goruyorum benimgibi olan var mi?

Cok yuksek ihtimalle stres canim benim bi komsu var 5 yillik evli igne asilama tup bebek hepsini yapti tutmadi sorun olmadığı halde en son tup bebek tuttu onuda dusurdu ve ustunden 2 yil gecti doktorlara gidip duruyo en son doktoru senin cocugun artik olmaz diyo ve komsumda uzuluyo ama takmiyo cocugu ve 2 ay sonra mutlu haber komsum su an 1 bucuk aylık hamile kendi bile diyo stres neden bu kadar zaman yaptim bilsem yaparmiydi yani bizim durumda oyle malesef bende yapıyorum ama bu ay yapmicam ınsallah allahim en kisa zamanda hepimize versin bebisler :)

Evet canim sanirim haklisin ama hic dusunmedigim,zamanlar oluyor ne zaman adet gunum,yaklasio o zaman aklima gelio artik olsun istiyorum allah hepimize naship etsin

Evet canim sanirim haklisin ama hic dusunmedigim,zamanlar oluyor ne zaman adet gunum,yaklasio o zaman aklima gelio artik olsun istiyorum allah hepimize naship etsin
Amin insallah olur dualarimizi kabul etsin Rabbim artik bende 16 ay oldu istiyorum olmuyo cok zor yaa cok zor beklemek gercekten benden sonra kac kisi hamile kaldı doğurdu bile herkesin gozu bende

Sende sorun var mi hsg cektirdin mi? Sperm testi falan ins olur seninde cok istiyoruz ondan olmuyo hergun dua ediyorum bana bikac oneri verildi sizde bir deneyin isterseniz 1.iliskiden sonra yataktan kalkmadan gozlerinii kapatip kucaginda bebek,oldugunu hissetmek 2. 4 hafta cuma gunu, cuma ile sela arasinda ya evvellühü demek 500 kez toplam gibi seyler soylediler ama 2.daha bende yapadim

Banada 2 ay verdi 1 ayim,gitti benimde eylul son ayim yokda asilamaya gecilecek artik evin neseye ihtiyaci va eşiminde benimde ailelerimizde torun,yok herkez cok,istio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…