- 18 Ağustos 2014
- 1.293
- 864
- 158
- 32
- Konu Sahibi hayallergercekolsa
-
Hsg cekildim ben canim tüpler tikanikmis acildilar sperm test hormol geri kalan hersey normal iste 2 ay verdi doktor birinci ay bitti inşallah ikincisinde olurSende sorun var mi hsg cektirdin mi? Sperm testi falan ins olur seninde cok istiyoruz ondan olmuyo hergun dua ediyorum bana bikac oneri verildi sizde bir deneyin isterseniz 1.iliskiden sonra yataktan kalkmadan gozlerinii kapatip kucaginda bebek,oldugunu hissetmek 2. 4 hafta cuma gunu, cuma ile sela arasinda ya evvellühü demek 500 kez toplam gibi seyler soylediler ama 2.daha bende yapadim
Amin insallah rabbim dualarimizi kabul etsin :)umarım bir sonraki ay anne olduğunuz haberini alırsınız. Dualarım sizinle. Allah isteyen herkese bu "AŞK'ı tattırsın
İnşallah olmazsin gec dollenmedir ben adetimi bitirdim :) insallah bu ay olur yavastan calismalara başlamak lazimHala adet olmadım canım umarım geç döllenme falandır :)
İnşallah canım ne zaman çıkarki acaba öyleyse testteİnşallah olmazsin gec dollenmedir ben adetimi bitirdim :) insallah bu ay olur yavastan calismalara başlamak lazim
Kızlar adet oldum malesef......
İnan o kadar bekliyodum ki hala da sanki olmamışım gibi geliyor çok üzgünümcokk üzüldüm yaa ben hamilesindir diyodum neyse canım ya inşallah bu ay kaliriz uzulme sinirlerini yıpratma
Bende çok üzüldüm acikcasi olmanı beklemiyordum rabbim bu ayda kısmet etmemis beklemeye devam etcez mecburen cok dua edelimİnan o kadar bekliyodum ki hala da sanki olmamışım gibi geliyor çok üzgünüm
Aynen o zamanını ayarlar :) Aslında ben hemen olmaz diye erkenden başlamıştım ama şuan kafamda oldugu için sürekli takılıyorum. en azından 2 - 3 ay olmasa iyi olur diye düşünmüştüm hepBende çok üzüldüm acikcasi olmanı beklemiyordum rabbim bu ayda kısmet etmemis beklemeye devam etcez mecburen cok dua edelim
Rabbim sana da bize de hayırlı evlatlar nasip etsin inşalllllahhhhBende de bugün geldi kırmızılar, sağolsunlar hiç aksatmadan geliyorlarben de bu ay rahim filmi çektiricem inşallah.İnşallah bu ay hayırlısıyla hamile kalırız hepimiz. Ama insan üzülmeden edemiyor. Özellikle reglin ilk günü kendime gelemiyorum.
Ayni durumdayim canim malesef ilk gün insan kendinde olmiyo resmen inşallah kaliriz bu ay hepimiz mutlu oluruz aminBende de bugün geldi kırmızılar, sağolsunlar hiç aksatmadan geliyorlarben de bu ay rahim filmi çektiricem inşallah.İnşallah bu ay hayırlısıyla hamile kalırız hepimiz. Ama insan üzülmeden edemiyor. Özellikle reglin ilk günü kendime gelemiyorum.
İnşallah inşallah o kadar çok istiyorum ve isteyenler için o kadar çok dua ediyorum ki, İnşallah Allah kabul eder ve verir en yakın zamanda bebeklerimiziRabbim sana da bize de hayırlı evlatlar nasip etsin inşalllllahhhh
Evet canım resmen lavaboya gitmeye korkuyorum, ama hep aklıma orda, sonra da olunca artık resmen yıkılıyorumAyni durumdayim canim malesef ilk gün insan kendinde olmiyo resmen inşallah kaliriz bu ay hepimiz mutlu oluruz amin
Amin amin insallah yaaEvet canım resmen lavaboya gitmeye korkuyorum, ama hep aklıma orda, sonra da olunca artık resmen yıkılıyorumAllahım en yakın zamanda göndersin İnşallah bebeklerimizi
Ve hamileyim 11.ayimda hamile kaldim hsg cektirdigim 2.ayda hamile oldugumu ogrendim hsg nin faydasi mi okdu bilmiyorum ama kendiligimden hamis kaldim suan 2,5 haftalik hamile oldugumu ogrendim dua edin saglikla dunyaya gelsin allah hepimize naship etsinHala adet olmadım canım umarım geç döllenme falandır :)
Amin inşallah sağlıkla kucağına alırsın tatlım :) Bende 5 gün geçti adetimden beklemedeyim hala :)Ve hamileyim 11.ayimda hamile kaldim hsg cektirdigim 2.ayda hamile oldugumu ogrendim hsg nin faydasi mi okdu bilmiyorum ama kendiligimden hamis kaldim suan 2,5 haftalik hamile oldugumu ogrendim dua edin saglikla dunyaya gelsin allah hepimize naship etsin
Benim adetim 1 gun gecmisti artik her ay her belirtiyi bebise yoruyordum bu ay test yapmak,istemedim zaten her ay adetim 2 3 gun ileri atabiliyordu fakat okadar belirtim vardi ki mesela kasiklailrima kramp giriyordu bicak saplanir gibi 2 -3 saniyelik fakat nefes kesiciydi adet sancisindan cok farkli goguslerim her ay oldugu kadar agriyordu birde idrarim kokuyor ve rengi cok koyu olmustu sabahlari bas donmesiyle uyaniyordum ve dedim ki bir test yapmam gerek 1 gun gecikmeyle yaptim ve soka girdim berli belirtiler yardimci olur cnmAmin inşallah sağlıkla kucağına alırsın tatlım :) Bende 5 gün geçti adetimden beklemedeyim hala :)
Canım kasıklarımda batmalar var normalde adet olacağımda hafta önceden gögüslerime dokunamazdım ağrıyordu ama gögüslerde de tık yok umarım öyledir dayanamayıp gidicem çıkışta kan vericem yaBenim adetim 1 gun gecmisti artik her ay her belirtiyi bebise yoruyordum bu ay test yapmak,istemedim zaten her ay adetim 2 3 gun ileri atabiliyordu fakat okadar belirtim vardi ki mesela kasiklailrima kramp giriyordu bicak saplanir gibi 2 -3 saniyelik fakat nefes kesiciydi adet sancisindan cok farkli goguslerim her ay oldugu kadar agriyordu birde idrarim kokuyor ve rengi cok koyu olmustu sabahlari bas donmesiyle uyaniyordum ve dedim ki bir test yapmam gerek 1 gun gecikmeyle yaptim ve soka girdim berli belirtiler yardimci olur cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?