Yine ozel bir gun yine annem aglatiyor

Moralinizi bozmayin bosverin.benim nikahimi da kv burnumdan getirmişti..insan imza attıktan 1saat sonra pişman olur mu ?maalesef burnumdan getirdi herşeyi ama şimdiki aklım olsa hiç umursamam tadını cikarirdim sende hiç umursama boşver

Cok guzel yazmissiniz cok tesekkur ederim
Evet olmasi gereken bu
Evet bu olayin boyle buyumesi anlamsiz
Ama o bunu tercih ediyor
Bugun ayaginin altina paspas olsam normale donmez kovar hakaret eder konusmaz aglatir donupte kendine ben niye bunlari yapiyorum demez
Hatta yeni huyu yalandan sinir krizi aglarken kendini kasiyor cama kosuyor ustunu parcaliyor bize siddet uyguluyor ama ortama gelen ucuncu kisiye cok iyi gayet normal davraniyor
Sonra ertesi gun bizede normallesiyor
Ofke kontrolu ve ego problemi var
Su an bedeli ne olursa olsun susup beklemek zorundayim
Insallah o bedel nisanlimi kaybetme olmaz

Misafirler de üçüncü kişiler olacağı için belki onların yanında da normal davranır. Siz çok fazla müsamaha göstermişsiniz. O yüzden de böyle abartmış. Ne demek sen istersen nişanlımdan ayrılıp seninle yaşarım. Sakın böyle bir şey yapmayın.

İleride de sizi kaybedeceğini anlarsa tedavi olur belki. İleri de torun sahibi olacak. Şiddet uygulayabilen, sinir krizi geçiren, üstünü parçalayan insanın yanına çocuk mu götürülür? Yaptığı şey kanunlara aykırı bir kere. Ne demek şiddet uygulamak. Şikayetçi bile olabilirsiniz. Ben olsam ileride, torununu görebilmek için ilaç içip tedavi olman lazım derim. Yoksa çocuğunuza o ortamı yaşatırsanız, siz de suçlu olursunuz.

Siz o ortamda yaşadığınız için normalleştirmiş olabilirsiniz. O yüzden bir daha açık açık yazayım. Anneniz normal değil. İlaç tedavi olması lazım, hatta mümkünse terapi de alması lazım. Bugün olmasa da ileride tedavi olmasını şart koşun. Ayrıca o istiyor diye nişanlınızdan ayrılıp onunla yaşamayı düşünmeyin.

Herkese cok tesekkur ederim
Siddetten kastim sert sekilde firlatmak ittirmek savurmak yanina yaklastirmamak
Tedaviyi kabul etmek zorunda biliyorum
Yasadiklarini anlatsam su anki halini anlarsiniz ama benim sucum ne care varken neden ben kendi annem yuzunden mutsuzum
Yarin ola hayrola diyorum kalbim tas gibi durup durup aglayip rahatliyorum
Bizim iliskimiz farkliydi simdi yanimda birinin olmasina alismadi onun iyi olmasina inanamiyor sanirim guvenemiyor
Tedaviyi gectim bir kursa gitse yasadigimiz sehirde el sanatlari dil yuzme kurslari var biseyler yapsa ogrense yine rahatlayacak
Nisanlim gercekten evlat gibi davraniyor ama kirilirsa ayni kalirmi bilmiyorum
Sabah ola hayrola..
Insallah yarin bayram olur, neseli olur, guzel olur..

Bugun bayram
Son bekar bayramim
Dunden beri o kdr uzgunumki
sebebini olabildigince basit anlatmaya calisacagim
Haftasonu ani gelisen bir durumdan dolayi nisanlim iki gece bizde kaldi
Iki gun boyunca gayet iyiydik guzel gecti herkes mutluydu.
Donecegi gun eve canta almaya donduk
Evde temizlik vardi iki abla gelmisti
Kapidan ayrildi, acelesi vardi ve girip rahatsiz etmek istemedi niyeti tam olarak buydu
Ama tavrinda sogukluk gerginlik kabalik vardi yapi olarak donem donem karsilastigim ve anlayabildigim ciddiye almadigim bisey
Annem bu haline cok takildi
Bir kere konustuk ben kabalik oldugunu nisanlimla konustugumu uzuldugunu soyledim
Ikinciye konustuk ikinciye nisanlima patladim yine uzuldu anladi
Ertesi sabah lafin arasinda yine nisanlima laf soyledi buyutmemesini soyledim bayramda nikah kiyacagiz onun heyecanini yasamak istedigimi soyledim tanimadigi icin anlamadigini zamanla cozebilecegini soyledim
Burdada konu acmisim annem her nisanlim ve ailesi geldiginde bana bir sorun cikardi kustu beni gunlerce aglatti
Yine ayni seyi yapmamasini soyledim
Iyice cosmustu kardesimde buyutme dedikce hakaretler savurmaya devam etti
Aglamaya basladim ve odadan ciktim aglama diye soylenecekti
bir daha yanina gitmedim
Dun aksam cok sinirli bir sekilde odama geldi bisey sordu cikti her firsatta laf soyluyor nefret dolu
Bu arada nisanlim onu aramis ben soyledim diye aradi sandi sanirim acmamis saatler sonra dondu o kdr ters konustuki anlatamam rezil etti benide kendinide
Nisanlim cok uzulmus kisa bir aciklama yapmak zorunda kaldim cok takildi ama gecer sen halledersin iyidir ama zor bi insan zamanla taniyacaksiniz birbirinizi dedim oda uzuldu annem rahatlarsa bende rahatlarim dedi
bu sabah bayramlasmaya gittik kardesimle yuzumuze bile bakmadi kendi kahvalti yapmis
yarin nisanlim ve ailesi bize gelecek ona mecburum ya ondan abartiyor ego savasi bu.
Yarin kagit uzerinde evleniyorum ama icim kan agliyor
Bence aynen senin evden ayrılıp evlenmeni kabullenemiyor. Unutma insan en çok sevdiği insanları kaybetme korkusundan dolayı tartışır.

Bence aynen senin evden ayrılıp evlenmeni kabullenemiyor. Unutma insan en çok sevdiği insanları kaybetme korkusundan dolayı tartışır.

Beni kaybetmiyorki artiyoruz
Ben uzulsem her turlu beni kaybedecek farkinda degilmi

Beni kaybetmiyorki artiyoruz
Ben uzulsem her turlu beni kaybedecek farkinda degilmi
Bazen anneler de hata yapabiliyor. Hepimiz yapmıyor muyuz. Sevdiğimizin üzerine fazla giderek onu sıkarak kaybettiğimiz oluyor. Sen annene bir büyüklük yap ve onun bu hallerine anlayış göster canım en önemlisi de cevap verme sessiz kal zor biliyorum ama emin ol kazanacaksın.

Bazen anneler de hata yapabiliyor. Hepimiz yapmıyor muyuz. Sevdiğimizin üzerine fazla giderek onu sıkarak kaybettiğimiz oluyor. Sen annene bir büyüklük yap ve onun bu hallerine anlayış göster canım en önemlisi de cevap verme sessiz kal zor biliyorum ama emin ol kazanacaksın.

Olabildigince susmaya calisiyorum ams kriz anlarinda buda koseye cekilip somurtmak demek ve krizi katlamak demek ne yapsam suc oluyor bende susup odamdan cikmayarak bekliyorum

Olabildigince susmaya calisiyorum ams kriz anlarinda buda koseye cekilip somurtmak demek ve krizi katlamak demek ne yapsam suc oluyor bende susup odamdan cikmayarak bekliyorum
Anlıyorum canım allah yardımcın olsun saadetiniz bozulmasın.

Annen hepmi boyleydi? Yoksa su dugun arefesindemi boyle davranmaya basladi?

Hani dumduz insanlar olur bazen atladigi seyler olur ama aslinda kimseyi kirmak istemezler nisanlimin niyetini biliyorum dort dortluk degil bende degilim ama eksikleriyle kabul ediyorum
Sanmayinki cok buyuk bi kabalik etti sadece normal halinden sakindi ve asik suratliydi
Anneminki tam olarak dugun oncesi sendrom
Yarin onlara ters davranacak belki de olay buyuyecek bilmiyorum
Ama bana boyle yapmasini affedemiyorum
Bu bayram gununu rezil etmesini affedemiyorum

Evet bence de siz nikahlancaksiniz diye oyle olmus anneniz. Benimki de ben.kizimi vermem evlendrtmem nikah mikah yok diye costuydu.. ama.haksiz da degildi,hungur hungur aglayan,pancar gibi kipkirmizi olmus bi surat ben..O da napsn. Iyce alevlendiydi..

tripli, buluttan nem kapan, memnuniyetsiz, en güzel gunlerin icine edenlere sesleniyorum. Lutfen yapmayın
Gerçekten insanda heves istek sevgi birakmiyorsunuz!

Bazı anneler yani .. neyse ya söylemeye dilim varmiyor ama benim öz annem hayatı boyunca sıkıntı çıkardı zaten de.
Bence bazı anneler kızlarını kıskanıyor en mutlu günlerinde ondan böyle yapıyorlar. Benim öz annem neler yapmıştı nişanimda.. eşime neler söylemişti. . Bunu dövebilirsin evlilikte olur böyle şeyler vs gibi saçma sapan konuştu durdu..
Yan yana geldi mi eşimle ödüm kopuyor hala

Ama tavrinda sogukluk gerginlik kabalik vardi yapi olarak donem donem karsilastigim ve anlayabildigim ciddiye almadigim bisey
Annem bu haline cok takildi

Bu arada nisanlim onu aramis ben soyledim diye aradi sandi sanirim acmamis saatler sonra dondu o kdr ters konustuki anlatamam rezil etti benide kendinide

nişanlınız başlatmış, siz de nişanlınızın kabalığı karşısında rezil hissetmiyosunuz da anneniz mi rezil hissettiriyor.
bence annenizin bir şeylerden dolayı sabrı tükenmiş. madem çok yakın zamanda evleniyorsunuz siz ılımlı olun yoksa bu süreçte herkes kırılır.
akıllarda bu kalır.

Back
X