- 4 Haziran 2016
- 454
- 251
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok guzel yazmissiniz cok tesekkur ederim
Evet olmasi gereken bu
Evet bu olayin boyle buyumesi anlamsiz
Ama o bunu tercih ediyor
Bugun ayaginin altina paspas olsam normale donmez kovar hakaret eder konusmaz aglatir donupte kendine ben niye bunlari yapiyorum demez
Hatta yeni huyu yalandan sinir krizi aglarken kendini kasiyor cama kosuyor ustunu parcaliyor bize siddet uyguluyor ama ortama gelen ucuncu kisiye cok iyi gayet normal davraniyor
Sonra ertesi gun bizede normallesiyor
Ofke kontrolu ve ego problemi var
Su an bedeli ne olursa olsun susup beklemek zorundayim
Insallah o bedel nisanlimi kaybetme olmaz
Bence aynen senin evden ayrılıp evlenmeni kabullenemiyor. Unutma insan en çok sevdiği insanları kaybetme korkusundan dolayı tartışır.Bugun bayram
Son bekar bayramim
Dunden beri o kdr uzgunumki
sebebini olabildigince basit anlatmaya calisacagim
Haftasonu ani gelisen bir durumdan dolayi nisanlim iki gece bizde kaldi
Iki gun boyunca gayet iyiydik guzel gecti herkes mutluydu.
Donecegi gun eve canta almaya donduk
Evde temizlik vardi iki abla gelmisti
Kapidan ayrildi, acelesi vardi ve girip rahatsiz etmek istemedi niyeti tam olarak buydu
Ama tavrinda sogukluk gerginlik kabalik vardi yapi olarak donem donem karsilastigim ve anlayabildigim ciddiye almadigim bisey
Annem bu haline cok takildi
Bir kere konustuk ben kabalik oldugunu nisanlimla konustugumu uzuldugunu soyledim
Ikinciye konustuk ikinciye nisanlima patladim yine uzuldu anladi
Ertesi sabah lafin arasinda yine nisanlima laf soyledi buyutmemesini soyledim bayramda nikah kiyacagiz onun heyecanini yasamak istedigimi soyledim tanimadigi icin anlamadigini zamanla cozebilecegini soyledim
Burdada konu acmisim annem her nisanlim ve ailesi geldiginde bana bir sorun cikardi kustu beni gunlerce aglatti
Yine ayni seyi yapmamasini soyledim
Iyice cosmustu kardesimde buyutme dedikce hakaretler savurmaya devam etti
Aglamaya basladim ve odadan ciktim aglama diye soylenecekti
bir daha yanina gitmedim
Dun aksam cok sinirli bir sekilde odama geldi bisey sordu cikti her firsatta laf soyluyor nefret dolu
Bu arada nisanlim onu aramis ben soyledim diye aradi sandi sanirim acmamis saatler sonra dondu o kdr ters konustuki anlatamam rezil etti benide kendinide
Nisanlim cok uzulmus kisa bir aciklama yapmak zorunda kaldim cok takildi ama gecer sen halledersin iyidir ama zor bi insan zamanla taniyacaksiniz birbirinizi dedim oda uzuldu annem rahatlarsa bende rahatlarim dedi
bu sabah bayramlasmaya gittik kardesimle yuzumuze bile bakmadi kendi kahvalti yapmis
yarin nisanlim ve ailesi bize gelecek ona mecburum ya ondan abartiyor ego savasi bu.
Yarin kagit uzerinde evleniyorum ama icim kan agliyor
Bence aynen senin evden ayrılıp evlenmeni kabullenemiyor. Unutma insan en çok sevdiği insanları kaybetme korkusundan dolayı tartışır.
Bazen anneler de hata yapabiliyor. Hepimiz yapmıyor muyuz. Sevdiğimizin üzerine fazla giderek onu sıkarak kaybettiğimiz oluyor. Sen annene bir büyüklük yap ve onun bu hallerine anlayış göster canım en önemlisi de cevap verme sessiz kal zor biliyorum ama emin ol kazanacaksın.Beni kaybetmiyorki artiyoruz
Ben uzulsem her turlu beni kaybedecek farkinda degilmi
Bazen anneler de hata yapabiliyor. Hepimiz yapmıyor muyuz. Sevdiğimizin üzerine fazla giderek onu sıkarak kaybettiğimiz oluyor. Sen annene bir büyüklük yap ve onun bu hallerine anlayış göster canım en önemlisi de cevap verme sessiz kal zor biliyorum ama emin ol kazanacaksın.
Anlıyorum canım allah yardımcın olsun saadetiniz bozulmasın.Olabildigince susmaya calisiyorum ams kriz anlarinda buda koseye cekilip somurtmak demek ve krizi katlamak demek ne yapsam suc oluyor bende susup odamdan cikmayarak bekliyorum
Hani dumduz insanlar olur bazen atladigi seyler olur ama aslinda kimseyi kirmak istemezler nisanlimin niyetini biliyorum dort dortluk degil bende degilim ama eksikleriyle kabul ediyorum
Sanmayinki cok buyuk bi kabalik etti sadece normal halinden sakindi ve asik suratliydi
Anneminki tam olarak dugun oncesi sendrom
Yarin onlara ters davranacak belki de olay buyuyecek bilmiyorum
Ama bana boyle yapmasini affedemiyorum
Bu bayram gununu rezil etmesini affedemiyorum