yine saçma sapan takıntılarımdan biri

ablalarım merhaba arada sırada böyle saçma takıntılarım oluyo hep yazıyorum bu seferki de aşamadığım bir durum. şimdi benim bu ay reglim 3 gün falan gecikti. hala olamadım yani. daha önce hiç bir şekilde hiçbir erkekle bir yakınlığım falan olmadı. ama şey diye düşünüyorum acaba elimle dış bir ortamdan sperm bulaşmış ve vajinama dokunmuş olabilir miyim?

yani çok saçma ama aklıma takıldı kafayı yicem tüm gündür bunu düşünüyorum. dış mekanda bir tuvalete girmiştim ama kızlar tuvaletiydi, ya diyorum oraya falan bir yerden sperm bulaşmışsa fark etmeden bana geçtiyse diye. karnım hafif şişmiş gibi hissediyorum bi de. ay galiba kafayı yicem böyle düşünerek
amuda kalksan bile olmuyor rahat ol

Şimdi Allah korusun düşüp bir yerinizi kırsanız korona var diye hastaneye gitmeyi erteleyecek misiniz? Fake olmadığınızı varsayarak söylüyorum, hastaneyi erteleyecek durumda değilsiniz, bu da acil tedavi gerektiren bir sağlık sorunu. Geciktirirseniz tedavi süresi daha da uzar.

Hatta sizin tedavi olmadan bu konuları internetten araştırmamanız lazım. 10 kişi imkansız yazacak, bir kişi eğlence için(!) mümkün tabi benim kaynimin da başına geldi yazacak siz mümkün diyene inanacaksiniz.

Bu arada fakeseniz de mutlaka tedavi olun.

fake değilim arkadaslar ama bugün emin oldum regl olunca rahatladim kusura bakmayin elimde degil takintilarim oluyo

Back
X