yine saçma sapan takıntılarımdan biri

ya haklısınız evet ama beynim hükmediyo böyle durumlarda ve ben önüne geçemiyorum. normalde gecikmezdi gecikince şüphelendim. klitoral orgazm falan yaptığım oluyodu ama sizin de dediğiniz gibi bir yerde sperme elleyip yıkamadan yapma olasılığım falan çok zor evet. işte korkuyorum elimde değil . okb çok zor uyutmuyo bide. yine de biraz olsun rahatladım sağolun.
İlac+terapi sart diyorum. Kendinize bunu yapmayin ve maddi sikinti bahanesiyle ertelemeyin (muhtemelen hafif de depresyon var, guzel kiliflar bulur depresif insanlar). Kendiniz icin simdi bunu yapmazsaniz ic huzurunuz zamanla daha da bozulacak maalesef

ablalarım merhaba arada sırada böyle saçma takıntılarım oluyo hep yazıyorum bu seferki de aşamadığım bir durum. şimdi benim bu ay reglim 3 gün falan gecikti. hala olamadım yani. daha önce hiç bir şekilde hiçbir erkekle bir yakınlığım falan olmadı. ama şey diye düşünüyorum acaba elimle dış bir ortamdan sperm bulaşmış ve vajinama dokunmuş olabilir miyim?

yani çok saçma ama aklıma takıldı kafayı yicem tüm gündür bunu düşünüyorum. dış mekanda bir tuvalete girmiştim ama kızlar tuvaletiydi, ya diyorum oraya falan bir yerden sperm bulaşmışsa fark etmeden bana geçtiyse diye. karnım hafif şişmiş gibi hissediyorum bi de. ay galiba kafayı yicem böyle düşünerek
Ovulasyonla yumurtlama takibi yapip cinsel birlesmeyle iliski yaşıyoruz, ayaklarımızı duvara dikiyoruz, popomuza yastik koyuyoruz, saatlerce yatiyoruz yine de bana misin demiyor ve bebek olmuyor. Klozette duran spermden hamile kalmak nasil mumkun olabilir? Icimize kac milyon tane sperm giriyor yine de olmuyor bak. Sakin ol boyle seyleri dusunmekten vazgec. Mümkün degil çünkü.

İlac+terapi sart diyorum. Kendinize bunu yapmayin ve maddi sikinti bahanesiyle ertelemeyin (buhtemelen hafif de depresyon var, guzel kiliflar bulur depresif insanlar). Kendiniz icin simdi bunu yapmazsaniz ic huzurunuz zamanla daha da bozulacak maalesef
evet bu gecse bile baska bir takıntı cıkıyo ortaya cok haklısınız ama suan bu mümkün degil bi sekilde evden videolar izleyerek ve buraya yazarak rahatlamaya calisiyorum

Ovulasyonla yumurtlama takibi yapip cinsel birlesmeyle iliski yaşıyoruz, ayaklarımızı duvara dikiyoruz, popomuza yastik koyuyoruz, saatlerce yatiyoruz yine de bana misin demiyor ve bebek olmuyor. Klozette duran spermden hamile kalmak nasil mumkun olabilir? Icimize kac milyon tane sperm giriyor yine de olmuyor bak. Sakin ol boyle seyleri dusunmekten vazgec. Mümkün degil çünkü.
ya neden korktum acikcasi bilmiyorum. basta yok artik falan diyodum sonra icime kurt düstü. hayir bi de ben niye gelmiyo dedikce daha da geriye gidiyo herhalde kac gündür gelcek gibiydi simdi tık yok. normalde de cok dikkat etmezdim ama düzenli olurdu böyle olunca biraz icime kurt düstü. ama haklisiniz tesekkürler

ya neden korktum acikcasi bilmiyorum. basta yok artik falan diyodum sonra icime kurt düstü. hayir bi de ben niye gelmiyo dedikce daha da geriye gidiyo herhalde kac gündür gelcek gibiydi simdi tık yok. normalde de cok dikkat etmezdim ama düzenli olurdu böyle olunca biraz icime kurt düstü. ama haklisiniz tesekkürler
Bir bitki cayi icmek hem adetin gelmesine hem de sizin sakinlesmenize fayda sağlayacaktır. Özel gun caylari var buyuk marketlerde satılıyor. Ondan alin isterseniz. Ya da melisa pasiflora olabilir. sakinlik verir.

ablalarım merhaba arada sırada böyle saçma takıntılarım oluyo hep yazıyorum bu seferki de aşamadığım bir durum. şimdi benim bu ay reglim 3 gün falan gecikti. hala olamadım yani. daha önce hiç bir şekilde hiçbir erkekle bir yakınlığım falan olmadı. ama şey diye düşünüyorum acaba elimle dış bir ortamdan sperm bulaşmış ve vajinama dokunmuş olabilir miyim?

yani çok saçma ama aklıma takıldı kafayı yicem tüm gündür bunu düşünüyorum. dış mekanda bir tuvalete girmiştim ama kızlar tuvaletiydi, ya diyorum oraya falan bir yerden sperm bulaşmışsa fark etmeden bana geçtiyse diye. karnım hafif şişmiş gibi hissediyorum bi de. ay galiba kafayı yicem böyle düşünerek

Bebeğim o saçma düşüncelerini kafandan kovalar mısın lütfen? Ben de hep düzensiz regl yaşadım 30 yaşımdan sonra hop diye düzeldi, bazı zamanlar aksıyor yine ama yine düzende. Merak etme, düzene girersin öyle dış etkenle hamilelik olmaz 🙃

ailemi kandirmam gerekicek o zaman yoksa nasil ikna olurlar bilmiyorum :KK70: biraz kalabalık bir ailede yasıyorum babanne dede falan. o ortamda cıkıp gelmem zor
Bul bi formul artik. Aslinda aciklama da yapma cok fazla, ne kadar anlatirsan o kadar sorar insanlar. Kendimi iyi hissetmiyorum, mutsuz hissediyorum, derslerimi etkiliyor falan derseniz yeterli olur bence

Üff saçmalama 😃

Bebeğim o saçma düşüncelerini kafandan kovalar mısın lütfen? Ben de hep düzensiz regl yaşadım 30 yaşımdan sonra hop diye düzeldi, bazı zamanlar aksıyor yine ama yine düzende. Merak etme, düzene girersin öyle dış etkenle hamilelik olmaz 🙃
olmaz dimi ya ben saçmalıyorum. bide karnım falan şişti gibi geldi korkudan ölcektim cidden. şimdiye kadar bir erkekle cinsel yakınlaşmam bile olmadı yani niye korkuyosam ama işte insanın aklına geliyo böyle şeyler

o da mı böyle:)

Yok , bir gün sarhoşken ilk ilişkisini yaşadı ve sevgilisi ile daha birlikte olmamıştı . Sonra sevgilisi Finn'e şöyle dedi. Biz jakuzide öpüşürken suyun içinde spermlerin ilerledi ve ben hamile kaldım .Sevgilisi de sevişmeden hamile kaldığına cidden inandı .:KK53: Sonrasında dizi bu inancı cinsel eğitim eksikliğine bağladı. Neyse Queen'in yalanına benziyor düşünceniz , umarım anlattığım jakuzi hikayesi de yeni bir takıntı oluşturmaz.

Not: Sizinki eğitimle değil , takıntıyla ilgili . İmkansızlık benziyor sadece.

Canım imkansız.
Okb olabilirsin takıntı durumu var ise senin yaşlarında bas edilmesi daha zor olur doktor desteği almıyorsan . Boyle durumlarda endişelerini bir kağıda yaz icine sindiği yere kadar arastir ve ihtimalleri belirle yüzde olarak. Kendine bir zaman koy 5 gün 1 hafta vs bu süre sonuna kadar olmazsa yoktur diye beynin kabul edecektir. Bu seni biraz rahatlatır ve dinlendirir bundan sonra eger inancın var ise tevekkülü ögren anlamaya çalış ve kabullen emanet et ve kenara çekil. Sen de ruhunda beyninde rahaayacak.

Canım imkansız.
Okb olabilirsin takıntı durumu var ise senin yaşlarında bas edilmesi daha zor olur doktor desteği almıyorsan . Boyle durumlarda endişelerini bir kağıda yaz icine sindiği yere kadar arastir ve ihtimalleri belirle yüzde olarak. Kendine bir zaman koy 5 gün 1 hafta vs bu süre sonuna kadar olmazsa yoktur diye beynin kabul edecektir. Bu seni biraz rahatlatır ve dinlendirir bundan sonra eger inancın var ise tevekkülü ögren anlamaya çalış ve kabullen emanet et ve kenara çekil. Sen de ruhunda beyninde rahaayacak.
cok tesekkür ederim. gereksiz korktum olmayınca.

ben de o yaslarda senin gibiydim, elime erkek eli bile degmemisken günlerce acaba hamilemiyim kaygisiyla ortada gezerdim :bicak:
SOnuc: 23 yasima geldigimde anksiyete siddetli bi sekilde patlak verdi.
dikkat edin, sizin ve anksiyeteli ve takintili bir kisilik yapiniz var belli, simdiden caresine bakin, benden tavsiye.

Doktura gidin ve bu yaşadıklarınızı anlatın

Bence ilerlemeden önlem almak lazım

Yaklaşık 26-27 yıldır regl olurum

Hayatımın hiçbir aşamasında 3 gün gecikince hanile olabileceğini düşünmedim bu sürece bebek sahibi olmak için çaba sarf ettiğim süreç de dahil

20 yıldır aktif cinsel hayatım var korunmasız ilişki yaşadığım uzun yıllarda da hiç bir zaman 3 gün geciktim hamile miyim hissim oluşmadı

Havadandır strestendir hastaydım vücut düzenim bozulmuştur diye kırk şey düşünürüm

Siz ilişki dahi yaşamadan neden aklınıza ilk hamilelik geliyor hekim bu husustaki korkularınızı bulmalı

Back
X