- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.210
- 598
- Konu Sahibi mellifluous
Bende her adet gecikmesinde hamileyim diyorum ama olmuyorum seninki komple imkansiz takintilarini buyutmeden bir yol bul sonrasi cok kotu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkürlerImkansiz canim.. net soyleyeyim imkansiz çünkü sperm oyle kuru yerlerde yuzeylerde falan yaşayamıyor zaten hemen ölüyor. Iliski olmadigi surece olmaz
Gercektenmı bunu soruosun bizimle dalga geçme amaçlımı ?ablalarım merhaba arada sırada böyle saçma takıntılarım oluyo hep yazıyorum bu seferki de aşamadığım bir durum. şimdi benim bu ay reglim 3 gün falan gecikti. hala olamadım yani. daha önce hiç bir şekilde hiçbir erkekle bir yakınlığım falan olmadı. ama şey diye düşünüyorum acaba elimle dış bir ortamdan sperm bulaşmış ve vajinama dokunmuş olabilir miyim?
yani çok saçma ama aklıma takıldı kafayı yicem tüm gündür bunu düşünüyorum. dış mekanda bir tuvalete girmiştim ama kızlar tuvaletiydi, ya diyorum oraya falan bir yerden sperm bulaşmışsa fark etmeden bana geçtiyse diye. karnım hafif şişmiş gibi hissediyorum bi de. ay galiba kafayı yicem böyle düşünerek
Ayrıca okb hastasıysan lütfen tedavı ol başka turlu geçmez.ablalarım merhaba arada sırada böyle saçma takıntılarım oluyo hep yazıyorum bu seferki de aşamadığım bir durum. şimdi benim bu ay reglim 3 gün falan gecikti. hala olamadım yani. daha önce hiç bir şekilde hiçbir erkekle bir yakınlığım falan olmadı. ama şey diye düşünüyorum acaba elimle dış bir ortamdan sperm bulaşmış ve vajinama dokunmuş olabilir miyim?
yani çok saçma ama aklıma takıldı kafayı yicem tüm gündür bunu düşünüyorum. dış mekanda bir tuvalete girmiştim ama kızlar tuvaletiydi, ya diyorum oraya falan bir yerden sperm bulaşmışsa fark etmeden bana geçtiyse diye. karnım hafif şişmiş gibi hissediyorum bi de. ay galiba kafayı yicem böyle düşünerek
öyleyim ama tedavi olma imkanım yokAyrıca okb hastasıysan lütfen tedavı ol başka turlu geçmez.
ya dalga geçmeyin valla iyi düşünemiyorum. milyonda bir ihtimal bile olsa korkuyorum olmam gerekti olamadım çünkü karnım şiş gibi hissettim bide korktumGercektenmı bunu soruosun bizimle dalga geçme amaçlımı ?
Bu şey gibi ya baban kim hamam?
Neden imkanın yok ???Sigortanmı yok ?İlaç mı kullanamıosun.Bak bende okb hastasıyım.İlacsız olmaz.öyleyim ama tedavi olma imkanım yok
covid geçtikten sonra gidebilirim belki de para sıkıntıNeden imkanın yok ???Sigortanmı yok ?İlaç mı kullanamıosun.Bak bende okb hastasıyım.İlacsız olmaz.
Canım adet olmadan önce karın şişer zaten.Dalga gecmıorum .Lütfen tedavı ol.Spermı al elınle oraya koy o old bişey deıl canım .Merak etmeya dalga geçmeyin valla iyi düşünemiyorum. milyonda bir ihtimal bile olsa korkuyorum olmam gerekti olamadım çünkü karnım şiş gibi hissettim bide korktum
Devlet hastanesine git.covid geçtikten sonra gidebilirim belki de para sıkıntı
dimi öyle bişey olmaz çok alakasız. hani ikişkiye girsem korkmam normal ama öyle bişey de yaşamadım. erkek yüzü gördüğüm yok nerdeyse. şey geliyo aklıma dış mekanda bir yere bulaştı diyelim ben fark etmedim elime geçti, sonra vajinama ya da iç çamaşırıma bulaştırdım falan filan korkuyorum yaCanım adet olmadan önce karın şişer zaten.Dalga gecmıorum .Lütfen tedavı ol.Spermı al elınle oraya koy o old bişey deıl canım .Merak etme
Yok olmaz merak etme imkansız.Papatya cayı iç .dimi öyle bişey olmaz çok alakasız. hani ikişkiye girsem korkmam normal ama öyle bişey de yaşamadım. erkek yüzü gördüğüm yok nerdeyse. şey geliyo aklıma dış mekanda bir yere bulaştı diyelim ben fark etmedim elime geçti, sonra vajinama ya da iç çamaşırıma bulaştırdım falan filan korkuyorum ya
ya haklısınız evet ama beynim hükmediyo böyle durumlarda ve ben önüne geçemiyorum. normalde gecikmezdi gecikince şüphelendim. klitoral orgazm falan yaptığım oluyodu ama sizin de dediğiniz gibi bir yerde sperme elleyip yıkamadan yapma olasılığım falan çok zor evet. işte korkuyorum elimde değil . okb çok zor uyutmuyo bide. yine de biraz olsun rahatladım sağolun.Bugun bu 2. Ciddi okb konusu. Bir tane de hicbir cinsellik yasamadigi halde bekarete takilip 2 kez doktora muayene olan ve doktorun cevabiyla tatmin olmayip (adetinin son gunune denk gelmis doktordan donuste cok hafif lekelenmesi olmus bu sefer de doktor muayene sirasinda zarar vermis olabilir mi diyen bir arkadas vardi) bizi delirten arkadaslar, kk dan ne istiyorsunuz
fiziksel olarak imkansiz,hadi diyelim bir yerde sperm ile temas ettiniz (nerde olacaksa artik o), sonra eve gelince elinizi falan yikamadiniz (corona sebebiyle cok zor bi ihtimal bu da) ve o sirada vajinanizi (aslinda vulva ama o kisma takilmiyorum artik) ellediniz ve cok akilli spermler sizin yumurtanizi buldu dollediEger bu olduysa dogurun zaten, o cocugun kesin yiyecek ekmegi varmis
![]()
ben alistim artık komik gelmesi normal cünkü yasamayan bilemiyo cidden bu hastaligi cok kötü biseyKonu sahibine gulenlere gicik oldum.Arkadaslar bu bir hastalik anladiniz mi? En sacma dusunce bile zamanla beyni ele geçirebiliyor..Lisede biyoloji hocasi ureme organlarini anlatirken, tis tis gülen ergenler gibisiniz