• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine salonda yattı

Uyuyamayanguzelll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
567
254
103
:KK42:kızlar eşim ne zaman tartışsak gidip salonda yatıyor, haklı da olsam her seferinde gidip çağırıyorum ama yok inatlaşıyor gelmiyor, çok üzülüyorum gerçekten, nasıl davranmalıyım bilemiyorum

:KK42:kızlar eşim ne zaman tartışsak gidip salonda yatıyor, haklı da olsam her seferinde gidip çağırıyorum ama yok inatlaşıyor gelmiyor, çok üzülüyorum gerçekten, nasıl davranmalıyım bilemiyorum

cagirmak yerine onu o orda sikistirircasina gidip yanina yatin.

Haksız olduğum zamanlrda onuda yaptığım olmuştur ama haklıyken dediğiniz şekilde davranmk artık zoruma gidiyor, ben istiyorumki tamam küscekse yine küssün ama gelsin yatsın yerinde arkasını dönüp yatsın ama bunu yapmasın, gerçekten gururum çok kırılıyor

bu durumda kim hakli kim haksiz bilemem ama hic konusmadan gidin yanina yatin. sonrasinda kalk git mi der, yoksa kendisi mi odaya gecer (sizde arkasindan gidin) goreceksiniz.
tartisma sonrasinda ben hakliyim o gelsin diye bekliyorsaniz da ayri yatmasi sizi uzmesin, sizde yalniz yatagin keyfini cikarin.

Öyle yaptığımda iyi o zaman sen burda yat ben odaya gidiyorum deyip gidiyor,aşırı inat bi şey delirtck beni, bugun bende tek başıma rahat rahat uyurum diye düşünmüştüm ama olmadı bu saat oldu uyku tutmuyor, kendi halinemi bıraksam diyorum hiç ilgilenmeyim o kadar alıştıki her durumda peşinden dolanmama, bu sefer yapmayım diyorum yanlışmı yaparım

Öyle yaptığımda iyi o zaman sen burda yat ben odaya gidiyorum deyip gidiyor,aşırı inat bi şey delirtck beni, bugun bende tek başıma rahat rahat uyurum diye düşünmüştüm ama olmadı bu saat oldu uyku tutmuyor, kendi halinemi bıraksam diyorum hiç ilgilenmeyim o kadar alıştıki her durumda peşinden dolanmama, bu sefer yapmayım diyorum yanlışmı yaparım
Barisinca alin karsiniza konusun sakin sakin anlatin bi daha yapmaz..
Simdi icin soyluyorsan git yanona yat skissin orda :)) bak nasil gider yataga :))

Yani ben kendime gore tavsiye veririm size uyar mi bilmem.
Bizde oyle kusunce ayri yatmak yoktur ama diyelim oyle oldu. Birakirim kendi haline normal normal devam ederim. Bebekler gibi de uyurum hatta geri donup gelse giremez yataga carprazlamasina yatarim ohh mis.
Ne zamana kadar yataga gelmeyecek bu adam bir seylerin yolunu mu yapiyor diye dusunurum yani kac gun devam eder bekleyin bi bakalim.

Yani ben kendime gore tavsiye veririm size uyar mi bilmem.
Bizde oyle kusunce ayri yatmak yoktur ama diyelim oyle oldu. Birakirim kendi haline normal normal devam ederim. Bebekler gibi de uyurum hatta geri donup gelse giremez yataga carprazlamasina yatarim ohh mis.
Ne zamana kadar yataga gelmeyecek bu adam bir seylerin yolunu mu yapiyor diye dusunurum yani kac gun devam eder bekleyin bi bakalim.
Bende en iyisi kendi haline bırakayım çünkü üstüne düştükçe değişik bi hal aldı havalarda beyimiz saat kaç olmuş ben hala düşünmekten uyuyamıyorum onun horultusu buraya kadar geliyor

Biz mesela bu konuyu evlenmeden önce konuşmuştuk ne olursa olsun yatakları ayırmak yok diye. Büyüklerimiz de hep böyle tavsiye verdi zamanında. Eşinizin tepkisi ne olur bilmem ama kvalidenizle konuşsanız?

Biz evlenmeden once karar verdik ayri yatmak yok diye bi kere denedi bende yastik yorgan bile vermedim hic tinlamiyomus gibi yaptim bi daha yapmadi ertesi gun tipis tipis geldi

Esiniz zaten sizin kendinizi kotu hissetmeniz icin bu davranisi yapiyor.Yani siz kendi hissetiklerinizi anlatarak bu problemi cozemezsiniz.Ancak soyle yaklasmanizi tavsiye edecegim.Sakin bir zamaninizda , Yaptigi bu davranisin alisilagelmis bir erkek davranisi olmadigini , kadinlarin genellikle kustugunu ve eslerinden gonullerinin alinmasini beklediklerini anlatabilirsin.Hatta kendini hakli cikarmaya calisirsa sunu teklif edin , "o halde objektif iki kisiye soralim , bir kadin ve bir erkek olsun.Bakalim ne cevap alacagiz" deyin.Ve bu konuda israrci olun.Utanacagi icin buna izin vermeyip vazgecmesi lazim.

O böyle yapınca ondan soğuduğunuzu tekrar yanınıza geldiğinde bir yabancı ile yatıyormuş gibi hissettiğinizi söyleseniz belki ise yarar

Benimki de gider ben onu tepeleyince,beni rahatsız etmesin de naparsa yapsın.Ertesi gün zaten sırtım ağrıyo serzenişleriyle masaj da ister barışmak için.Hiç üsteleme.Üzüldüğünü de belli etme.

Bende kızdığımda bazen gidip başka yerde atarım ama sakinleşmek için zaten bi 10 dk ya kalmadan gelır yanıma arkadan sarılır. O an hersey unutuluyor zaten :))
Ki bende ona aynısını yaparım. Bazen sakınleşmek ıyı oluyor. Tabı sanırım senınkısı gece boyu ayrı yatıyor.
Ona çözümde yorgan yastık verme donsun :D

Huyu bu demekki kavga anında bütün anlaşmalar havaya uçuyor bildiğini okuyor
Yastık yorgan verme diyenlere katılıyorum
Kendi haline bırakın desem eskilerin bir bildiği vardır mutlaka o kadar insan küssende yatağını ayırma diye boşa söylüyor olamaz
Güzellikle anlamamış birde böyle bir yaptırım deneyin başarabiliyorsanız

cidi bir konuşma gerekiyor belli ki..
al karşına konuş. tabi tartışma olmadığı zaman da yap bunu.
mesela eşimle bana göre yatak ayırma ya da başka odaya gidip yatma boşanmadan önceki aşamadır. o yüzden kıyamette kopsa ikimizde bunu yapmayız..

bir de gidip çağırmayın. aksine bir daha gelmesine izin vermeyin. kapıyı da kilitleyip yatın.. kuyruğunu kıstırıp kendi gelsin paşa paşa..

Back
X