- 7 Ekim 2015
- 567
- 254
- 103
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar eşim ne zaman tartışsak gidip salonda yatıyor, haklı da olsam her seferinde gidip çağırıyorum ama yok inatlaşıyor gelmiyor, çok üzülüyorum gerçekten, nasıl davranmalıyım bilemiyorum
Barisinca alin karsiniza konusun sakin sakin anlatin bi daha yapmaz..Öyle yaptığımda iyi o zaman sen burda yat ben odaya gidiyorum deyip gidiyor,aşırı inat bi şey delirtck beni, bugun bende tek başıma rahat rahat uyurum diye düşünmüştüm ama olmadı bu saat oldu uyku tutmuyor, kendi halinemi bıraksam diyorum hiç ilgilenmeyim o kadar alıştıki her durumda peşinden dolanmama, bu sefer yapmayım diyorum yanlışmı yaparım
Yani ben kendime gore tavsiye veririm size uyar mi bilmem.Öyle yaptığımda iyi o zaman sen burda yat ben odaya gidiyorum deyip gidiyor,aşırı inat bi şey delirtck beni, bugun bende tek başıma rahat rahat uyurum diye düşünmüştüm ama olmadı bu saat oldu uyku tutmuyor, kendi halinemi bıraksam diyorum hiç ilgilenmeyim o kadar alıştıki her durumda peşinden dolanmama, bu sefer yapmayım diyorum yanlışmı yaparım
Konuştum daha önce anlatmya çalıştım ne hissettiğimi ama yok aynıBarisinca alin karsiniza konusun sakin sakin anlatin bi daha yapmaz..
Simdi icin soyluyorsan git yanona yat skissin orda :)) bak nasil gider yataga :))
Bende en iyisi kendi haline bırakayım çünkü üstüne düştükçe değişik bi hal aldı havalarda beyimiz saat kaç olmuş ben hala düşünmekten uyuyamıyorum onun horultusu buraya kadar geliyorYani ben kendime gore tavsiye veririm size uyar mi bilmem.
Bizde oyle kusunce ayri yatmak yoktur ama diyelim oyle oldu. Birakirim kendi haline normal normal devam ederim. Bebekler gibi de uyurum hatta geri donup gelse giremez yataga carprazlamasina yatarim ohh mis.
Ne zamana kadar yataga gelmeyecek bu adam bir seylerin yolunu mu yapiyor diye dusunurum yani kac gun devam eder bekleyin bi bakalim.