yine sorun, yine dert...

Kızlar yeni konu açın ya hu başka konu okurken konu değişmiş resmen:44:

Konu sahibine ayıp oluyor böyle...

Konu sahibi arkadaşım ben de kuruntu yaptığını düşünüyorum. Sen üstüne gittikçe nişanlın tamam canım diyeceğine üff sus sabah sabah moduna giriyor. Biraz çek lütfen kendini:44:

canımm ilk önce şunu bil ben de senin yerinde olsam aynı tepkiyi ve çok rahatsız olurdum, çünkü ben aşırı takıntılı ve kıskanç bi kızım ama bu huyum bana ve nişanlıma inanılmaz zarar verdi haaa onun hataları yok mu hem de ne hatalar resmen kıskançlığımı tetikleyen bi sürü tavrı var ama işin özünde çıkan kavgaların hep sebebi benim kıskançlığım oldu, oluyo... bu tavrın ilikşine zarar verir... çoğu arkadaşın da dediği gibi bence de tekrar bu konu açılırsa (ki açan sakın sen olma lütfen) canım kusura bakma lütfen o an çok tepki verdim farkındayım ama bi an sevgilinin orda olduğunu düşününce öyle anlık bi tepkiydi de ve kapat konuyu eğer üsteler yanigitmeme bişe demiyo musun bunun altından bişe çıkmayacak fala di mi gibi şeyler söylerse ya hayatım saçmalama ben ne karışırım onlar senin ailen akrabaların ayıp olur gitmezsen git tabi ki de ve o düğüne gittiğinde hiç arama mesaj bile atma için içini yese bile bırak o merak etsin ve arasın hayırdır niye aramıyosun sormuyosun derse aşkım müsait değilsindir düğün sonuçta bi hengame olr meşgul etmiyim seni diye aramadım de... ve bu tavrı bundan sonra hep devam ettir o ne yaparsa yapsın (aldatma vs tarzı bişe hariç tabii) arkadşlarıyla mı gezecek bırak gitsin hiç sesin düşmesin bile git aşkım iyi eğlenceler de sen aradın o açmadı mı telini çok mu geç döndü sana sanki böyle bişe olmamış gibi aşkımmmm naber napıyosun de sakın sakın niye açmadın telini nerdeysin vs de.... bi süre ohh be ne güzel oldu böyle diyecek nefes aldığını zannedecek ama bi süre sonra allah allah ne oluyo bu kıza böyle eskiden nasıl kıskanır nasıl olay çıkarırdı umursamıyo heralde diye düşünecek ve bu sefer roller değişecek o seni merak edecek o seni kıskanacak vs... bi süre böyle davran lütfen bak ben de son bi haftadır böyle davrnamaya çalışıyorum arada çok zorlanıyorum sinirden ağlayacak gibi oluyorum ama dayanıyorum canım hadi sen de bi gayret yaparsın merak etmeeee....

bazen karşı tarafın yerine kendini koymak sorunu çözmeyi kolaylaştırır..
tam tersi bir konu da nişanlım akrabımın düğününe gitmeme izin vermiyor, sırf geçmişte yaşanmış daha doğru yaşanmamış bile gereksiz bir insan yüzünden vs desen..

hurra o ne biçim erkek olurdu...
size hiç mi güveni yok olurdu...

yarın öbür gün anne babana da göndermez bu adam konusuna kadar muhabbet uzardı...

Allah aşkına biraz kendinize güvenin...
geçmiş konulardan da hatırlıyorum sizi; çok sık boğaz ediyorsunuz nişanlınızı...

bu kadar ensesinde olmayın.. her şeye bir rest çekmeyin...
belli ki inat bir insan sizde illa inat ettirecek boyutlara getirmeyin...

yani kusura bakmayın ama sanki ben nişanlınızı daha mı iyi tanıyorum yaa....
nedir bu bir anlamamak...

çok başınız ağrıyacak böyle giderse... acilen kendinize güvenin ve dünyayı çekilmez kılmaktan vazgeçin...
biraz bir olgunluk yahu

zamanında olmamış yaşanmamış ilişkiyi siz bu kuruntularla zorla yaşatacaksınız...
sokmayın nişanlınızın aklına olup olmadık şeyler... niye dans etsinler ? ya ederse ya yaparsa ya bakarsa....
hiç yaşamayalım ya ölürsek diyerek o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…