- Konu Sahibi endoplazmik_kedi
-
Senin Takınıcağın Tavrın Rolün belli zaten Umursamıyormuş gibi yap Üzerine gitme. Konu Açılıncada Ben Sana Güveniyorum de Konuyu büyütme. Rahat ol Kıskandığını belli etme Umursamaz Tavırla yaklaş emin ol Kaybetmez Kazanırsın.. Kendinede Güven Eşin olacak adamada.! "O" Sadece yılışık hareketlerde bulunarak kendini küçük duruma düşürür Gözden iyice düşer....
Hayat Mücadelelerle Savaşlarla Doludur Kendine Güvenmezsen Eğer Savaşı Kaybedersin Elindekileride Soğuk kanlı olmayı öğrenmelisin Kendi Kendinede Kuruntu Yapma. O kız Ne kadar şımarık yılışık davranırsa o kadar kaybeder. Kendini Biraz Bastır Unutma Nişanlın olucak kişide bulunmaz Hint kumaşı değil Böyle Yaparak Hem kendinden Soğutursun Hem Burnunu Kaldırırsın Bu sefer sen zararlı çıkarsınah bu umursamaz tavrı takınabilsem gerçekten de... belli etmeden durabilsem duygularımı çevremdekilere.. :26:
bazen diyorum ben mi sorun çıkarıyorum hep. çoğu şeyi büyütüyor muyum diyorum acaba .
ama yaşadıklarımızda haklı da olsam haksız da olsam nişanlımın dik başlılığı, saçmalıyorsun yine ile başlayan cümleleri, ben bilirim ben şöyle yaparım tarzı konuşmaları ve sonra da soğuk soğuk konuşmaları öyle üzüyor ki beni.
güzellikle konuşsa kabul edecem belki ama olmuyo beceremiyoruz bir türlü konuşabilmeyi....
Hayat Mücadelelerle Savaşlarla Doludur Kendine Güvenmezsen Eğer Savaşı Kaybedersin Elindekileride Soğuk kanlı olmayı öğrenmelisin Kendi Kendinede Kuruntu Yapma. O kız Ne kadar şımarık yılışık davranırsa o kadar kaybeder. Kendini Biraz Bastır Unutma Nişanlın olucak kişide bulunmaz Hint kumaşı değil Böyle Yaparak Hem kendinden Soğutursun Hem Burnunu Kaldırırsın Bu sefer sen zararlı çıkarsın
Başarırsın Toparla Kendini hemen Neşelen bu Konuyuda Kafandan at Kendine Güvenen başarır....off çok sağol umarım başarabilirim ..
Bunda öncede içimde kuşku var diye konu açmıştın şimdide nişanlıma güveniyorum diyorsun güveniyormusun güvenmiyormusun anlayamadım ama hata yapıyorsun çok sıkarsan kaçar değil nişanlı evli olsan bile arkasaına bakmadan kaçar gider. çok takıntılısın 3 yıl önceki olayları bile takıyorsun böyle yaparak ilşkiyi yıpratırsın
Kusura Bakma AMA Annen Zaten Tercihini Çoktan yapmış canım baban şehit olunca nasılda kıyıp evlenmiş evlenerek o zaten tercih yapmış bi nevi sizi terk etmiş hayatla mücadele etmek yerine başka çözüm aramış Kocandan memnunsan Sarıl Kocana sıkı sıkı Seni üzmüyosa dövmüyosa Artık senin ananda babanda kardeşinde Kocandır.ben şehit kızıyım ve başka krdeşim yok annem ikinci evliliğini yaptı bugüne kadar heerşey iyi gidiyodu evlendim annemle yan yana oturuyoruz benim annem yalnızca anne değil babam abim ablam arkadaşım herşeyim onun tek derdi benim bensiz yaşayamıyo çünkü benim ondan başka kimsem yok ama ikinci eşi anneme ya kızın ya ben demiş bunu duyunca hayatım altüst oldu ne yapacağımı bilmiyorum ne olur yardımcı olun bana o benim herşeyim ondan ayrılamam onun mutsuz olmasın istemem
ben şehit kızıyım ve başka krdeşim yok annem ikinci evliliğini yaptı bugüne kadar heerşey iyi gidiyodu evlendim annemle yan yana oturuyoruz benim annem yalnızca anne değil babam abim ablam arkadaşım herşeyim onun tek derdi benim bensiz yaşayamıyo çünkü benim ondan başka kimsem yok ama ikinci eşi anneme ya kızın ya ben demiş bunu duyunca hayatım altüst oldu ne yapacağımı bilmiyorum ne olur yardımcı olun bana o benim herşeyim ondan ayrılamam onun mutsuz olmasın istemem
Kusura Bakma AMA Annen Zaten Tercihini Çoktan yapmış canım baban şehit olunca nasılda kıyıp evlenmiş evlenerek o zaten tercih yapmış bi nevi sizi terk etmiş hayatla mücadele etmek yerine başka çözüm aramış Kocandan memnunsan Sarıl Kocana sıkı sıkı Seni üzmüyosa dövmüyosa Artık senin ananda babanda kardeşinde Kocandır.
Evlenmeye bilirdi Çalışıp sana bakabilirdi birbirinizin sırtına dayanabilirdiniz diye düşünüyorumhayır annem maalesef benim için ikinci evliliğini yaptı hemde amcamın oğluyla ne yaptıysa hepsi benim için beni görebilmek için bensiz yaşayamaz demiştim ondan uzaklaşacağımdan o kadar korkuyoki o benim nefesim onsuz ölürüm ben
Evlenmeye bilirdi Çalışıp sana bakabilirdi birbirinizin sırtına dayanabilirdiniz diye düşünüyorum
Keşke Hukuk'a başvursaymış annen Amcanın Oğluda Çok Gamsızmış Babanın Aileside Kızım gel biz sana bakarız yanımıza gel çocukta sende artık bize emanetsiniz dememiş vicdansızlar Birde kardeşinin çocuğu ile evlendirmişler Annen Çağresizlikten kabul etmiş amcanın oğlu neden böyle bi durumu kabul etmiş ve madem kabul etttin Neden seni istemiyor ? istemicektin neden kabul ettin. Böyle İnsanların Allah cezası neyse onu versin. Kocanla aranda iyi ise kocana sıkı tutun seni memnun ediyorsa üzme dediğini yap Çünkü Kocana bişi olsa yada ayrılık olsa seni kapının eşiğinden içeri sokmaz vicdansız adam :'(ewet oda öyle demiş ama herkes karşı çıkmış annem 18 yaşında babamı kaybetmiş baba tarafı beni anneme vermemiş evleniceksin diye baskı yapmışlar oda bana kavuşmak için evlenmeyi kabul etmiş bana cevap verirmisiniz bi anne evladından ne kadar ayrı kalabilirki üstelik daha 2 yaşındaysa
Keşke Hukuk'a başvursaymış annen Amcanın Oğluda Çok Gamsızmış Babanın Aileside Kızım gel biz sana bakarız yanımıza gel çocukta sende artık bize emanetsiniz dememiş vicdansızlar Birde kardeşinin çocuğu ile evlendirmişler Annen Çağresizlikten kabul etmiş amcanın oğlu neden böyle bi durumu kabul etmiş ve madem kabul etttin Neden seni istemiyor ? istemicektin neden kabul ettin. Böyle İnsanların Allah cezası neyse onu versin. Kocanla aranda iyi ise kocana sıkı tutun seni memnun ediyorsa üzme dediğini yap Çünkü Kocana bişi olsa yada ayrılık olsa seni kapının eşiğinden içeri sokmaz vicdansız adam :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?