• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine suçlu ben oldum :( (Annemle ilgili...)

Aerynn

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
620
23
318
Merhaba arkadaşlar,

Valla artık annemden bana gına geldi yine döndü dolaştı suç bana kaldı. Kendisi şu sıralar biraz rahatsızlandı. Kronik bir hastalığı nüksetti (çok ciddi bir şey değil ama hastalık hastalıktır sonuçta), inatla doktora da gitmiyor. Ve aşırı da hassas, resmen bana cephe almış durumda. Zamanında ben çok kötü bir mide rahatsızlığı geçirirken kendisi tatildeydi, tatilini bozmamak için çok da büyütmemiştim durumu. Yani kendi başıma doktora gittim, kendi kendime baktım vs. Yataktan kalkamayacak konumdayken yaptım bunları. Ee şimdi niye ben kötü oldum pardon? Şimdi annesi ve kardeşi ile sürekli telefonda, annesi arada geliyor. Arada kendisi de annesine gidiyor ve bana resmen cephe almış durumda, kötü bir evlat modeliymişim. Madem bu kadar rahatsızsın doktora git diyorum ona da hayır, annesi ve kardeşi de doktora git demiyorlar mı anlamıyorum yani. Benden çıkarıyor resmen hastalığını, demediğini bırakmadı. Ne yapabilirim? Bende mi suç var? Bir şeyler söyler misiniz? Teşekkürler.

Son düzenleme:
annesi ve kardesi yazmaniz garibime gitti sizde tanisiyormusunuz annenizin ailesiyle:)
bence alttan alin,ben kiyamam belki naz yapasi gelmistir.yada gel disari cikalim diyin doktora goturun

annesi ve kardesi yazmaniz garibime gitti sizde tanisiyormusunuz annenizin ailesiyle:)
bence alttan alin,ben kiyamam belki naz yapasi gelmistir.yada gel disari cikalim diyin doktora goturun

:)) Evet biraz tuhaf durmuş.
Neyse hallettim doktora götürdüm kendisini. Sağol :)

Back
X