bence bu yaşananların hamilelikle bir alakası yok.
Aranızdaki ne bileyim araba sohbeti mesela öyle garip geldi ki bana..
Ben ödüyorum kaskosunu kullanamıyorum arabayı.yok evi ben dizdim yaptım falan..
Siz birbirini severek evlenmiş bir çiftsiniz? öyle değil mi..
Bu muhabbetleri aranızdaki sevgiye nasıl yakıştırıyorsunuz.
Ilişkiniz sanki böyle hem çekişen hem birbirinden kopamayan kardeşlerin ki gibi adeta.
Hastalık konusu ise göreceli..
Ben de ayy uyy hastayım diye nazlananlardan hoşlanmam.
Ben de niye bilmem ölüyor olsam gık demem,eşim farkeder mesela deli gibi ateşin var niye söylemiyorsun der. Söylemem saçma gelir içerim ateş düşürücümü otururum.herkes bir çeşit.. Eşinizde benim mantığımda biridir belki?
Doktora gitmeniz ise eşinizin tekelinde değil.
Eşinize çook kızarsanız atlarsınız taksiye doktora gidersiniz döndüğünüzde gereğini yaparsınız eşinize.
Arabası olmayan hamileler nasıl doğuruyor ki? Yani onlarda sancılanabilir,rahatsızlanabilir ama bir şekilde doktora ulaşır. Bahane etmişsiniz babasını da ki erkekler için önemli bir unsur baba.
Siz biraz nazlanmak istiyorsunuz eşiniz de naz çekmiyor.
Ikiniz de bir adım geleceksiniz hepsi bu..
Olursun canım bebeğine mükemmel bir anne olursun istedikten sonra.
Bütün negatif düşüncelerini arındır kafandan.
Bebeğinle ilgili hayaller kur sadece.
Olumsuzlukları düşünüp tazecik beynini bayatlatma
Beyninde bebeğinede yer açılsın canım.
Hepimiz süper çocukluk geçirmemişizdir.
Karı koca bunun ezikliyini yaşamayın sakın.
Sen çok güzel bir anne olmasaydın bebeğin seni seçmezdi.
Bak karnıında şu anda.
Senin kollarına gelecek günü bekliyor
Bence bu yaşananların hamilelikle bir alakası yok.
İlişkiniz sanki böyle hem çekişen hem birbirinden kopamayan kardeşlerin ki gibi adeta.
ben de niye bilmem ölüyor olsam gık demem,eşim farkeder mesela deli gibi ateşin var niye söylemiyorsun der. söylemem saçma gelir içerim ateş düşürücümü otururum.herkes bir çeşit.. eşinizde benim mantığımda biridir belki?
doktora gitmeniz ise eşinizin tekelinde değil.
eşinize çook kızarsanız atlarsınız taksiye doktora gidersiniz döndüğünüzde gereğini yaparsınız eşinize.
arabası olmayan hamileler nasıl doğuruyor ki? yani onlarda sancılanabilir,rahatsızlanabilir ama bir şekilde doktora ulaşır. bahane etmişsiniz babasını da ki erkekler için önemli bir unsur baba.
İkiniz de bir adım geleceksiniz hepsi bu..
Yaşananların zaten hamilelikle bi ilgisi olduğunu zaten hiçkimse düşünmüyor canım bende dahil
Sadece hamilelikten dolayı benim daha agresif olduğumdan ve duygusal olduğumdan bahsettik
Sonuçta evlilikler arasında bunların lafı yapılmamalı hepimiz bunun farkındayız
Ama bi taraf yapınca ister istemez sende kendini bi şekilde savunuyorsun değil mi
Ben eşimi deliler gibi seviyorum o da beni çok seviyor ama sevgisini belli edemiyor ve ağzının tartısı yok maalesef...ne çıktığını bilmeden pat diye konuşuyor.
O öyle konuşunca da sen bi evde kendi evin gibi rahat hissedemiyorsan bu senin suçun mudur
O zaman o bana arabayı ben aldım lafı yapınca ben ne diyebilirimki
Sonuçta zamanında ben almamışım ama borçlarını beraber ödüyoruz ve ben bunun lafını yapan insan değilim eşime karşı..sadece çok kırgınım dile getirmesinden dolayı...biz beraber bile ödememiş olsak bunun lafı yapılır mı yapılmaz ya ben ev hanımı olsaydım ne olacaktı o zaman kendimi nasıl hissederdim düşünmek bile istemiyorum.
Ayrıca ben en ufak bi başağrısında tutup da naz yapan bi insan değilim..aylardır hamileyim ama bu zamana kadar eşime naz yapmadım zaten yapsam da nazım geçmezdi..eğer ben öyle mızmız bi insan olsaydım eşim hiç hamile gibi değilsin der miydi?
Sen öyle bi yorum yapıyorsun ki sanki ben hasta olmadığım halde eşimden bişeyler beklemişim gibi
Bilmeden yorum yaptığın için tepki çekiyorsun maalesef
1 hafta ben yattım ve halen hastayım ve hamileyim sence bebğime zarar değil mi düşünmemem mi gerekiyor kendimi? Bu bencillik ve mızmızlık mıdır?
Benim tek bir hatam var hastalık konusunda dediğiniz gibi ne bekliyorsun birilerini çık kendin git doktora,kimseye de minnet etme...
Arabası olmayan hamileleri de ben düşünemem ki
Konuya yorum yazanların ortalama%80 sizin hamilelikten sebep hassas olduğunuzu bu konuların gelip geçici olduğunu söylemiş.Ona bağlı olarak yazdım.Konuyu hamileliğe bağlamamak gerek bence başka sorunlar var demek istedim.
Algida benden hoşlanmadığını biliyorum ama yorum yazmama engel değil bu durum :97:
Yani sen benden hoşlanmayınca ben de senden nefret etmiyorum böyle aptalca hesaplara giremem sanal alemde her neyse..
Eşinle sohbetleriniz konusunda ben seni suçlamadım sadece.
Eşin de sen de o sohbetleriniz açısından sıradan evliler gibi değilsiniz.Biz evlenirken evin yarısını eşim yarısını ben yaptım ağzından bir laf duymadım yani tv yi ben aldım istediğim kanalı izlerim veya çamaşır makinesi benim paramla alındı istediğim çamaşırı yıkarım türünde.. İkinizde de gariplik var. neden herşeyi üstünüze alındınız ki burdan çıkış yapın dedim.ilişkinizde başka sorunlar şimdiki sorunlara sebep veriyor olabilir dye..
Bilmeden konuşma!! lafını da anlamayamadım sizin evinizde yaşamıyorum ben,siz buraya ne yazarsanız ben ordan yola çıkabilirim ancak ve ancak öyle değil mi??
hasta değilsin de adama numara yapıyorsun ne zaman dedim onu da anlayamadım? Hastasın yatıyorsun acılar içindesin evet tamam anladım.O kadar hasta olsam kocam da senin ki gibi vicdansız olsa (bu kısmı yine senin çooook hastaydım adam umursamadı dedin diye yazıyorum) ambulans bile çağırırım. apartman ayağa kalkar.. hem hamileyim hem hastalıktan ölüyorum çocuğuma bile zarar verebilir.. ama hala kocama laf sokma derdindeyim..? beni götürmedin götür vs vs..hastayım yahu,başlarım senden de arabandan da derim çeker giderim.. sürüne sürüne yine giderim söylediğiniz kadar vicdansızsa.. ..
arabası olmayan hamileler ne yapsın yardım edin araba alalım onlara diye yazmadım o durumu..
eşinizin babası bir gün arabayla gezse ve siz o gün doğursanız bile sanıyorum henüz gününüz gelmedi. yine de birşey olmaz arabası olmayanlarda doğurabiliyor demek istedim..
Eşinizin madem sevgisinden bu kadar eminsiniz .. Onun bu umursamaz tavrını da boşverin önemsemeyin. size çok aşıkmış zaten ? Şu an bile atlayın taksiye çekin gidin hastaneye..Bebeğiniz eşinize yapacağınız beni hastaneye götürmedin kaprisinden çoook daha önemli çünkü..
Bence bu yaşananların hamilelikle bir alakası yok.
İlişkiniz sanki böyle hem çekişen hem birbirinden kopamayan kardeşlerin ki gibi adeta.
ben de niye bilmem ölüyor olsam gık demem,eşim farkeder mesela deli gibi ateşin var niye söylemiyorsun der. söylemem saçma gelir içerim ateş düşürücümü otururum.herkes bir çeşit.. eşinizde benim mantığımda biridir belki?
doktora gitmeniz ise eşinizin tekelinde değil.
eşinize çook kızarsanız atlarsınız taksiye doktora gidersiniz döndüğünüzde gereğini yaparsınız eşinize.
arabası olmayan hamileler nasıl doğuruyor ki? yani onlarda sancılanabilir,rahatsızlanabilir ama bir şekilde doktora ulaşır. bahane etmişsiniz babasını da ki erkekler için önemli bir unsur baba.
İkiniz de bir adım geleceksiniz hepsi bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?