Bende herkese soruyorum.Ne yapabilir mesela?
Çocuk 1 yaşındaSanırım daha önce eşinizin ailesiyle yaşadıklarınız yüzünden paranoya yapmaya başlamışsınız
çocuğunuz kaç yaşında? çocuğu kreşe verip o ailenin yüzünü daha az görmelisiniz sanırım sizi bunlarla minimum muhabbet kurtarır
Daha önce açtığım konulardan istinaden acele yazdım.yuksrda açıklama yaptım.ve ayrıca eski açtığım konulardan fikir sahibi olabilirsiniz.En yakın arkadaşınıza mesaj atar gibi anlatmışsınız. Detaylı anlatsanız biz de ona göre yorum yapsak
Ne karistiriyorlarsa karistirsinlar siz istemedikten sonra cocuguda bahane etseler bir yere gitmek mecburiyetinde degilsiniz.
Benim anlamadigim esin hemen boyle doldurusa mi geliyor.Eger oyleyse isiniz zor.
Anlayamadım
Biraz düzenleseniz
Eltinizin başka şehirde de kb sizin evde mi bakıyor onu beden götürdünüz
Madem eşiniz Kv de çocuğu neden alıp gelmiyor ya da çocuk uyandı deyip gel dedi diyorsunuz o ne demek
uyuyor gel içerde otur demesi mantıklı da uyandı ise neden gel diyor
Eşin her şeyi kv anlatıyorsa yandın demektir !Yok herkes aynı şehirde kv benim çocuğa bakıyor kaynım ile konuşmuyorum.kv de tutturdu gelişimin gününe gideceğim diye çocuğa kv baktığı için götürmek zorundayım.çalışan biriyim.ama kaynımın evine adım atmam ben daha önceden tartıştık bazı meselelerden.kv götürdüm eşime de dedim beni neden zorluyorsun diye buraya kadar dün yaşandı.
Bugün eşim işten erken çıkıp kinin yanına gitmiş.sonra beni aradı çocuk uyandı gel diye işten çıkınca gittim.kapıda kv ve eşim vardı çocuğu aldım.kv uykusu geldi dedi.eşim daha yeni uyandı dedi.benim eşim herşeyi kv ye anlatan bir tip onun için birşeyler dönmüştür yine diye içime kurt düştü.eşime sorsam gidip kvye anlatacak sormasam içime dert olacak çıkmazdayım.
Yok herkes aynı şehirde kv benim çocuğa bakıyor kaynım ile konuşmuyorum.kv de tutturdu gelişimin gününe gideceğim diye çocuğa kv baktığı için götürmek zorundayım.çalışan biriyim.ama kaynımın evine adım atmam ben daha önceden tartıştık bazı meselelerden.kv götürdüm eşime de dedim beni neden zorluyorsun diye buraya kadar dün yaşandı.
Bugün eşim işten erken çıkıp kinin yanına gitmiş.sonra beni aradı çocuk uyandı gel diye işten çıkınca gittim.kapıda kv ve eşim vardı çocuğu aldım.kv uykusu geldi dedi.eşim daha yeni uyandı dedi.benim eşim herşeyi kv ye anlatan bir tip onun için birşeyler dönmüştür yine diye içime kurt düştü.eşime sorsam gidip kvye anlatacak sormasam içime dert olacak çıkmazdayım.
Evet zaten hep bu yüzden anlaşamıyorum.Eşin her şeyi kv anlatıyorsa yandın demektir !
Evet zaten hep bu yüzden anlaşamıyorum.
Kv çocuğa kendi evinde bakıyor anladığım
Gelinin günü gece mi gündüz ise siz onu Nasıl götürdünüz işten izin mi aldınız
Eşiniz ve Kv konuşmuştur tabii neden gitmiyor o X lere diye
Ama bunu çocuk uyudu uyumadı muhabbetine Nasıl bağladınız onu çözemedim
Önerim de kurmayın kafanızda konuşun eşinizle
ÖğlearasıKv çocuğa kendi evinde bakıyor anladığım
Gelinin günü gece mi gündüz ise siz onu Nasıl götürdünüz işten izin mi aldınız
Eşiniz ve Kv konuşmuştur tabii neden gitmiyor o X lere diye
Ama bunu çocuk uyudu uyumadı muhabbetine Nasıl bağladınız onu çözemedim
Önerim de kurmayın kafanızda konuşun eşinizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?