Yine tekrar yine aynı şeyler

Eşimin ailesi ile muhattap olmuyorum.Tek kv kaldı onun ile de merhabadan öte bir şey yok.kv çok fitne bir kadın kendi gelinini damatının dedikodusunu yapıyordu yanımda aradan biraz zaman geçti eşimle tartıştık.eşim kv anlatmış tartıştığımız ve ilk hatayı yaptı kv hemen dedikodumu yapmaya başladı.beni rencide ediyordu dedim ki kendisine diğer damadının ve gelininde dedikodusunu yapıyorsun dedim.demez olaydım.ağzımdan çıkan lafları damatına ve diğer gelinine demiş.kendi dedikodu yapıyor oysa ki.neyse aradan biraz zaman geçti baktım selam vermiyor kimse.bende tavrımı aldım farkına varınca.muhattap olmadım.evime gelmiyorlar şuan.kv de lafımı esirgemeden söyledim.o da geri çekildi.yaptığı yanlışın farkına vardı mı bilmem ama çok dedikoducu ve fitne bir kadın.uzak duruyorum ben.Ama eşimin annesi sonuçta.şuan kv muhattap değilim.ama eşim laf taşıyor onun için çok uyardım eşimi ama nafile.eşimede mesafe koydum.eşim diyor ki annemin haberi yok falan dedi ama inanmıyorum artık.yutmuyorum.kv fitne ateşini yaktı içinde kendi yanıyor cayır cayır.çocuğa bakıyor diye seslenmiyorum.biraz kendimi toparlayıp bakıcı tutacağım.ama ben görmesemde kv ile eşim sürekli telefonda görüşüyor.yani ne kadar da yüzünü görmesem yine eşim telefonda rapor verecek.kv de de suç yok eşimde suç.beni ailesine kötülerse tabiki böyle olur.Yapacak bir şey yok.Sadece eşimle de herşeyimi paylaşmıyorum.sıkıntımı da paylaşmıyorum.Tuhaf insanlar işte.eş değil düşman.Evlilik böylemi olurmuş hayallerim yıkıldı huzurum mutluluğum kalmadı.Çözüm için buradayım.

kısacası eşin anneci
Evet eşim annesi ile çok iyi anlaşıyor.işin aksi ne biliyor musun kb öldükten sonra birlikte yaşamışlar 5-6 sene.diğer kaynım ve görümcem 5-6 yıllık evli.onlar hiç anneci değiller.kv hastalansa biz koşuyoruz.onlar yemek olunca koşuyor.bunun farkına varınca adımlarımı geriye doğru attım.kv ile samimiyeti kestim.çünkü hem ben koşuyorum hem de ben kötü oluyorum.diğerleri huzurlu mutlu hiç bir şeyden haberleri olmuyor.baktım kötü oluyorum geri geri kaçtım.kv anladı artık.evine gitmiyorum.sadece çocuğu almaya gidince bazen yüzünü görüyorum.

Al dedi çocukları dedi çocukları istiyosan dedi kendini al dedi git nerde kalıyosan kal dedi bana, ben de kaynanamla kavga ettim o yüzden dedi kaynanam dedi kızım bak dedi....

En başından beri eşin böyleymiş sorun kv elti de değil eşin de sende bunu biliyorsun halbuki

Eşim benimle neden evlenmiş diyorum işte.Nefret etmiş sevgi adına bir şey yok.Benim huzurum mutluluğum kalmadı.hizmetçi olarak görmüş.Onun için onunla samimi değilim artık.evde yabancı gibiyim.uzak duruyorum.hiç bir şeyimi paylaşmıyorum.Eşimin kişiliği oturmamış.sevgi namına bir şeyi yok.Çalışan biriyim eşimde çalışıyor.Her konuda başlarda güvendim birşeyler paylaştım.sonra baktım konuştuklarımı aleyhime kullandı.hatta gözümün önünde annesini aradı ve dedikodumu yaptı.orada notunu verdim eşimin zaten.sonra gardımı aldım.Her eve geldiğinde başına kalktım yaptığını.tabi her kavga da annesine ispitledi.bende baktım eşim ile değil annesi ile evlenmişim.Annesine ayar verdim.eşime de dedim senin aklın yok aklın kiralık dedim.başlarda bilmiyordum öğrendim.uzak duruyorum şimdi birşeyimi paylaşmıyorum.bu kez de evde iki yabancı kişi oluyoruz.konuşsam kv deye anlatıyor konuşmasam öyle.bıktım artık depresyona giriyorum.

İşin aksi ne biliyormusun ne kadarda uzak dursam görüşmesem eşim yine telefonda herşeyi anlatıyor.bak kv gelmiyor kayın gelmiyor görümce gelmiyor.ama hepsi olan biten ne varsa haberdarlar.niçin sorun eşimde.

Bende onu soruyorum ne yapılabilir diye.
eşinle havadan sudan muhabbetler kur. dediklerinin her an başkasına iletileceğini bilerek konuşursan rahat edersin, açıklayamayacağın konuşmalar yapmamış olursun. bu durumu prensip de edinebilirsin.
zaten annesini görmüyormuşsun boş versene ana oğul takılsınlar sen kendi hayatına bak
her laf dediklerinde heyecanlanıp kötüye yorma "cahil bunlar zararları ancak kendilerine" de içinden ve geç git.

İşin aksi ne biliyormusun ne kadarda uzak dursam görüşmesem eşim yine telefonda herşeyi anlatıyor.bak kv gelmiyor kayın gelmiyor görümce gelmiyor.ama hepsi olan biten ne varsa haberdarlar.niçin sorun eşimde.
Erkeklerin agzinda pek bakla islandigini gormedim. Herseyi anlatirlar ailelerine. Eslerine de anlatirlar hatta

Haklısın

Yarın anneni ara dedikodusunu yap şikayet et aynı şeyleri yap ne hissettiğini sor senin adam anca bunu hak ediyor

Yarın anneni ara dedikodusunu yap şikayet et aynı şeyleri yap ne hissettiğini sor senin adam anca bunu hak ediyor

Yok öyle yapmadıkça şöyle yaptım.Dedikodunu yaptık dedim baktım ki beni suçluyor.dedim kendini benim yerime koy o zaman dedim.ama malesef yok anlamıyor.cahilin önde gideni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…