yine üzüldüm

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.686
En iyi cevaplar
1
54.073
798
33
kızlar merhaba moralim bozuk konu açıp derdimi paylaşmak istedim anlatacak kimse yok sevgilimle uzun zamandır birlikteyiz o önlisans da ziraat bölümünde öğrenciydi okulu bitirmeden kpss girdi neyse bir yıl okulu uzatayımda kpss puanımla tercih yapıyım belki yerleşirim dedi tamam dedim neyse yerleşemedi bu arada avmde işe başladı bu dönem okulu bitirip mayısta askere gitmeye karar verdi çünkü benimde okulumun bitmesine 2 yıl var o uzun dönem askere gidip gelecek iş vs derken ancak kendini toplar diye düşündük 3 tane alttan dersi var 2 si İngilizce final sonuçları açıklanmış 40 aldı yani geçemedi mesleki ing öylesine kötü sanırım okulunu bitiremeyecek kızlar ya o kadar moralim bozukki takılmıyım diorum ama elimde değil çalışmak için masaya oturdum geri kalktım moralim bozuldu durup düşünüyorum bi okul bu kadar önemli mi adam doğru düzgün tembelde değil ama İngilizceden anlamıyor yapamıyor geçen gece okulu bitiremezsem benden ayrılıcakmısın dedi asla öyle bir şey düşünmüyorum okul yüzünden bana değer veren beni seven bir dediğimi iki etmeyen bu kadar çaba harcadığım bi ilişkide kalp kırmak istemiyorum ama moralimde bozuluyor ne yapıyım hiç bilemiyorum kimseye anlatamıyorumki herkes hayatta birbirnin arkasından dedikodu yapar olmuş buna kendi kuzenim bile dahil yani mutsuzum ne yapıcaz biz demekten kendimi alamıyorum

okul bitse de bitmese de uzun dönem yapacakmış askerligini.
askerden dönünce okula döner ingilizceyi verir sonra yolunuza devam edersiniz... daha sonuc belli olmadan kaydını sildirmeden veya okuldan atılmadan neden gereksiz yere üzülüyorsunuz ki

evet İngilizce bilmeyene zor gerçekten. beni de Fransızca çok zorlamıştı gece rüyalarıma girerdi, İngilizcede hiç problemim yok güzelde konuşurum. Ama aşılmayacak problem deil sevgilin için, sadece uzadı bir dönem.. yapacak bişey yok. çalışacak

evet aslında öyle ama böyle boğazımda bir düğüm sanki onun okulu bitsin isiyorum 20 ders vermiş 3 tane dersemi kaldık diorum içimden bir ses hiç bitmeyecek dio geçen ablası aradı ne yapıcaksınız okulunu saldı bitiremeyecek diye felaket tellallığı yaptı üzüldüm işte kaç yıl da atılıyor okuldan

evet oda öyle dio İngilizce bilmiyorum yapamıyorum temel yok ondan yani hayatı boyunca hiç sevmemiş aslında eminim temelini anlatıyorlar ama işte

Özel ders alsın ingilizce için bence. Sadece geçebileceği kadarını öğrense yapabilir. Olmaz diye bir şey yok. Biraz çabalasa olur bence. 40 almış finalden, 50-60 da alır bence. Birazcık zorlamaya bakıyor iş. Sevmediği için yapamıyordur. Sizin daha 2 yılınız varmış. Kafanıza takmayın, hallolur.

son yasayla atılma kalkmıştı ama başbakanın 2ay önceki açıklamalarında 6yıl olacak diyordu...
eski hali 7yıldı. hatta tek dersiniz varsa 3dersiniz varsa tekrar 1-2yıl ekleniyordu.
derslerini geçemese bile o derslerin devamını versin. en azından 3ders ve/veya tek ders sınavına girme hakkı kazanır.

vizeden 45 almıştı finalden 40 geçme notuda 50 okulda oda yapamıyorum diyip bırakıyor bir kere çalıştımı acaba derse

sevgilimin 3 dersi var askere gidip gelince verse diorum ama

vizeden 45 almıştı finalden 40 geçme notuda 50 okulda oda yapamıyorum diyip bırakıyor bir kere çalıştımı acaba derse

önlisans ziraat bölümündeki bir ingilizce dersinin o kadar ahım şahım abartılacak bir ders olduğunu düşünmüyorum canım. Anadolu lisesi veya kolejlerden mezun değilsen ya da özel bir ilgin yoksa türkiyede ingilizce temelin olması zaten zor. KAldı ki o bölümde okuyan insanlar da sevgilin gibi liselerden mezun insanlar. Derslere gitse not tutsa zaten hocanın ne soracağını bilir. 2 ezber yapmaya kalır işi. Biraz boşvermişliğine gelmiş. Yapamıyorum diye kendini kandırıyo.

evet canım bencede sinirlerim tepeme geliyor valla ya

alması gereken +10 puan değil mi, 10 puan için yapamıyorum dememeli...

sevgilimin 3 dersi var askere gidip gelince verse diorum ama

hiçbir seyin garantisi yok,
eger askerligi tecil ettirip 3ders icin devam etme sansı varsa onu yapsın,
kesin askere gitmesi gerekiyorsa da sınavlara hazırlanamasa bile derslerin devamını kesinlikle versin, yoksa döndügünde yasa degisirse ortada kalmasın, ne yazık ki hükümetin ne yapacagı belli olmuyor.

veremiyorum diyip vazgecmesine de izin vermeyin ama. dansmarue nin yazdıgı cok dogru.
zaten derslere girdiginde de bir iki not tutsa geçer, ingiliz dili edebiyatı okumuyor ki. hocalar da kolaylık saglıyor o yuzden.

alması gereken +10 puan değil mi, 10 puan için yapamıyorum dememeli...

tek başına almıyorki okulda kopya çekiyorlar işte okulu bitiremezse ben ne yapıcam nasıl davranmalı

bilmiyorum moralim çok bozuldu canım yaa okulu bitiremezse ailemin karşısında ne dicem ben

bilmiyorum moralim çok bozuldu canım yaa okulu bitiremezse ailemin karşısında ne dicem ben

moralinizin bozulması dogal ama ailenize ne denilecegini siz degil o düşünsün.
kendine azıcık dert etsin ki derslerini vermeye çabalasın.

derslerin devamını vermesi icin ugraşın. tek ders sınav hakkı önemli. ayrıca bütünleme artık tüm uni.lerde uygulanıyor (bazı uni.lerde mecburiyetten sınav yapıp geçirmiyorlar ama olsun) onlara da girip verebilir dersi.

en kötü ihtimalle yasanın degistigini askerlik sonrası okuldan atıldıgını düsünsek bile birkac yıl sonra benzer durumda olanlar icin yine af gelir sınava girer alır diplomayı.

ayrıca 2yıl dedigin ne ki. cok hevesli ise baska bir bolumde de tekrar okur.
atılıp sonra ogretmenlik kazanmıs ve bitirdikten sonra af ile eczacılıga geri donup okuyan tanıyorum simdi iki diploması var.

geçen gece tartıştık bu yüzden bana dediki benim düşünmediğimi mi sanıyorsun kaç gecedir düşünüyorum hastalandım( evet hastalandı sürekli midesi bulanıyor vs) dırdır etmiyim filan diodum ama arkasını bırakmam bu işin uyduruk kıytırık 3 ders yaa nasıl bu kadar emek çöpe atılırki ben dırdır yapmaya devam ediyim çünkü rahatlıyıp tüm bırakabilir ay üzülüyorum yaa valla

bütünlemeye girsin bir de araştırsın bakalım. Okullar da öğrenci mezun olabilsin diye tek ders sınavı ya da 3 ders sınavı yapılıyor. Belki o şekilde mezun olabilir. Olamazsa da üzülmeyin, hayırlısı böyleymiş diyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…