yine üzüldüm

bu dönem bitiremezse sanırım askere gidecek canım bakalım bütünlemeye girsinde

evet oda öyle dio İngilizce bilmiyorum yapamıyorum temel yok ondan yani hayatı boyunca hiç sevmemiş aslında eminim temelini anlatıyorlar ama işte

Ogretilen hicbir dersi basta bilmiyoruz, anlatiyorlar, calisiyoruz, ogreniyoruz...
Dolayisiyla 20 ders gecmis, 3 ders kalmis birinin, artik her seyi kenara koyup o 3 derse odaklanmasi lazim...
Bu kadar emek vermis, zaman harcamis, bitirip o diplomayi cebina koymali, bana kalirsa...
Simdiden siz ve ailesi de bu ihtimale alistirmissiniz kendinizi...
Kac kisi okul bitirip, o sinavlari geciyor...
Konudan iyice uzaklasmadan, derslere yogunlassin...
Siz de bu konuda ona destek olun, okulun internet sitesinde yazar ne kadar surede bitirmesi gerektigi, ogrenin, ona gore bir yol haritasi cikarin...
Bu kadar insan yaparken, o da yapar, tabir-i caizse sadece gaza getirin...
Yardimci olabilecegim bir sey olursa, ingilizce konusunda, firsatim olursa olmak isterim...
Siz de sikmayin caninizi, derslerinize odaklanin...

Okul bitmeden askere gitmesi cok anlamsiz.zaten devletin de okuyan adamdan boyle bir beklentisi yok.tek dersten takildiysa hocalarin anlayisli olmasi lazim dicem ama mesleki ingilizceymis taviz vermeyebilirler.nereden baksan iki uc yiliniz var hayati sifirlamak ve yeni bir baslangic yapmak icin.bunun icin neden uzuyorsun ki kendini

sanki geç kalıyormuşuz gibi hissediyorum sürekli o yüzden üzülüyorum

söylediklerinize katılıyorum çok haklısınız mesleki ing olunca bana uzak kalıyor vize 47 final 40 almış bütünlemede geçebilir diye düşünüyorum çok uzak kalmamış yani yardım tavsiyeniz için çok tşk ederim çok naziksiniz içimi ferahlattınız:)

canım boşuna üzülüyorsun sadece 3 dersi kalmışsa okul kesinlikle biter şimdi size hiç bitmeyecek gibi gelir ama göreceksiniz bitecek ve ilerde boşuna üzülmüşüz diyeceksiniz

canım boşuna üzülüyorsun sadece 3 dersi kalmışsa okul kesinlikle biter şimdi size hiç bitmeyecek gibi gelir ama göreceksiniz bitecek ve ilerde boşuna üzülmüşüz diyeceksiniz

gerçekten mı canım ya sanki hiç bitmeyecekmiş gibime geliyor üzülüyorum işte

diploma adamlığı ölçmez , ilerde yüksek kariyerli biri ile mutsuz olmak ta var .

bence kişiliğini düşünüp karar ver .

adamlığına diyecek tek bir sözüm yok inan canım çevremdeki herkes ne kadar şanslısın dio teyzemle benden habersiz tanışmışlar teyzem dönüpte bana kızm kendine gel kiminle görüşüyorsun demedi sevgilim adam gibi adam ama ailem çevrem bir şey der diye çekiniyorum açıkçası

gerçekten mı canım ya sanki hiç bitmeyecekmiş gibime geliyor üzülüyorum işte

ben de çok zor bir bölümde okudum sanki okul hiç bitmeyecekmiş gibi gelirdi ama geldi geçti işte ve mezun olalı 13 yıl oldu...onlarca ders verip 3 dersi kalmış bir öğrenciye hocaların anlayış göstereceğini düşünüyorum biter canım boşuna üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…