- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.235
- 78
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Cok sagol canım insallah senin icin de hayırlısı olurNişanlandınmı canım hayırlısı olsun tebrik ederim
Ben biraz bişeyler saydırdım,çok ağır konuşuyosun haddini bil beni kaybedersen çok pişman olursun dedi
Teşekkür ederim desteğin için,oda benim evlenince daha kötü olmamdan korkuyomuş,aniden geliyo bütün gün kusuyorum öfkemi rahatlıyorum sonra 1 ay yine iyiyiz bu normal değil dimi@homeostas sana konularına denk geldikçe istemsiz kızıyorum ama üzülüyorum da muhtemel istemsiz kuşkularından doğan tepkilerindir verdiklerin ancak ; evlendikten sonra kurt adama, odun adama dönüşen o kadar örnek varken ,seninki de bak aba altından sopa göstermiş , bence kendin için bi terapi al, olan sana olacak yani anne babamız canımız ciğerimiz bile bir raddeye kadarken , elin oğlu çekmez..
Mutlu halin buysa...Aksine çok mutlu ve huzurluyum,sana aniden geliyolar ve aniden düzeliyosun bu normal değil psikologa gidelim anlatalım derdimizi dedi
Dün hava çok güzeldi bütün gün gezdik karşılıklı esprilerle güldük eğlendik bugün nolduda aniden değiştin dün ne kadar iyiydik dedi oda anlam veremiyo bende istemsiz şekilde aynıyım nolcak sonumuz bilmiyorum"Ne insanlar var, kadına bak neler yapmış" der geçerdim. Kıskançlık dozunu ayarlayamamak insanı sıkar. Sizde yorulursunuz, ruhunuza yazık. Bırakın.
Diyorum ki ben; eğer bunları izler izler aldatır falansa korkunuz;
Adam olana yapma etme denmez. O yapmaz zaten. Kıskansanız dahi, kıskançlıktan deli de olsanız; adam olan yapmaz.
Akışına bırakın. Güzel nişanlılık günleri varken, saatlerce gereksiz bir tartışma neden?
Değil. Cidden değil, konularına baktım. Cidden kendine zarar. Adamı boşver, o en kötü kaçar kendini kurtarır ama sen 40 yaşında sinir hastası, sorunlu bir kadına dönüşürsün.Teşekkür ederim desteğin için,oda benim evlenince daha kötü olmamdan korkuyomuş,aniden geliyo bütün gün kusuyorum öfkemi rahatlıyorum sonra 1 ay yine iyiyiz bu normal değil dimi
Mutluluk böyle belli olmazki,şuan üzgünüm evet ama dün mutluydum ondan önceki günde ondan önceki günde,yani günlük şeylerden ben mutsuzum diyememMutlu halin buysa...
Teşekkür ederim desteğin için,oda benim evlenince daha kötü olmamdan korkuyomuş,aniden geliyo bütün gün kusuyorum öfkemi rahatlıyorum sonra 1 ay yine iyiyiz bu normal değil dimi
Yine ne ka güzel yazmış MarilynimizDeğil. Cidden değil, konularına baktım. Cidden kendine zarar. Adamı boşver, o en kötü kaçar kendini kurtarır ama sen 40 yaşında sinir hastası, sorunlu bir kadına dönüşürsün.
Böyle hayat geçmez. Kendine yazık.
Şu videoda cidden bir şey yok. Eski konularına baktım, gerçekten pireyi deve yapmışsın.
Sorunlusun, alıngansın, öküz altında buzağı arıyorsun.
Yapma. Gençsin daha, o da genç. Yaşınız ilerledikçe, adamın hayatında sorunlar arttıkça, sana tahammülü azalacak. Sevdiğin adamın hayatında aşık olduğu kadın değil de pranga olmayı mı istiyorsun?
Güven sorunun var, terapi almalısın.
Lütfen, kendine yazık. Zaman geçer, pişman olursun ama giden gitmiş olur. Yapma.
Bize di miAllah sabır versin.
Yine ne ka güzel yazmış MarilynimizBir süredir yoktun, hoş geldin.
Bu arada şu videodaki kadın gibi olan insanlara bayılıyorum, kimse umurlarında değil, içlerinden geldiği gibi, geldiği anda... İnsan yaşlanmaz böylelerinin yanında.
Kesinlikle değil laftan anlayan birisi,anlayışlı davransam çok mutlu olur sert çıkışlar yaptığım için kırıldığını söylüyo,buraya zaten nedir videoları diyede konu açmıştım şimdi hiç umrumda değil regl dönemine sığınmak istemiyorum ama gerçekten öyle,çok teşekkürler canım desteğin içinTatlım bu regl dönemindeyim düşüncesini sevdigin kisiyi kırmadan önce kendi kendine telkin edersen en azından nisanlinla aranız bozulmadan bu donemi atlatabilirsin. Emin ol şundan bir hafta sonra bu videoyu izleyip ben bunu neden bu kadar kendime dert etmişim diye şaşıracaksın.
Evlendiğin zaman esinle oturup tv izlerken şundan çok daha açık saçık şeyler çıkacak ve gayet normal bir şekilde izleyeceksiniz hic de 5 saat kavga etmeyeceksiniz :)
İlla çok rahatsız oluyorsan da güzel bir dille soyleyebilirsin. "Canım benden başka bir kadına bakman veya beğenmenden rahatsız oluyorum, çok üzülüyorum hatırım için bir daha yapma nolur" dediğin zaman kavga çıkaracak bir erkek olacağını düşünmüyorum...
Dün hava çok güzeldi bütün gün gezdik karşılıklı esprilerle güldük eğlendik bugün nolduda aniden değiştin dün ne kadar iyiydik dedi oda anlam veremiyo bende istemsiz şekilde aynıyım nolcak sonumuz bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?