- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
özgüven patlamasıKızlar eski sorunlarımdan dolayı (burda konum var) erkek arkadaşımla aramızda sorunlar var ama aşmaya çalışıyorduk. Bana por. film izlemediğini söylemişti ama yalanmış. Kavga etmemek için söylememiş. Ama yemin etmişti izlemiyorum diye. İzlediği değil de beni yok yere yemin etmesi bitirdi. Telefonunu da kapattı. Konuşamıyorum bile. Sende hiç hata yok dimi dedi yalan söylediği için. Yüzüme de kapattı teli. Ya ne yaparsan yap, arama sorma dedi kapattı. Çok üzgünüm
Ya kizlar ben bunu nedense dogal karsiliyorum. Nefsine hakim olamamistir izlemistir. Sanki seni aldatmis ya. Sadece erkek degil bir kiz da istedigi zaman izliyor. Aldatsa kim bilir ne yapacaksin. Gunahi zaten boynuna hic dert edilecek bi degil acikcasi. Ihtiyacini seninle gorse daaha mi iyi ?
ya size ne adamın izlediğinden kocanız sanki git ayrıl gitsin hoşuna gitmiyosa tapulu malın sanki yasaklamışsın etmişsin.. biraz kendini dinle, düşün ben niye bunu yapıyorum diye .Kızlar eski sorunlarımdan dolayı (burda konum var) erkek arkadaşımla aramızda sorunlar var ama aşmaya çalışıyorduk. Bana por. film izlemediğini söylemişti ama yalanmış. Kavga etmemek için söylememiş. Ama yemin etmişti izlemiyorum diye. İzlediği değil de beni yok yere yemin etmesi bitirdi. Telefonunu da kapattı. Konuşamıyorum bile. Sende hiç hata yok dimi dedi yalan söylediği için. Yüzüme de kapattı teli. Ya ne yaparsan yap, arama sorma dedi kapattı. Çok üzgünüm
sorun o son dediğini yaşamış olmam zaten. Ben tekrar güvenmek peşindeyken en ufak şey beni dağıtmayı başarıyor . Son dediğin derken aldatmaktan bahsediyorum. .
Farkındaysan yalanı da seni kırmamak üzmemek için söylemiş ama tabi daha çok kırılcağını bilememiş. Ona da durumu böyle aktarmalıydın. Hatta bu şekilde bir mesaj at bence. Sonra gelsin özürler :)
Yani seni baska bir kadinla aldatti mi? Cinsel anlamda
zorla çocuğu yalana itmişsin..
izlese ne olur yani,nedir bu sık boğaz..
insan keyfınce,özgürce yaşayamıyor..
Bunların hepsi aynı olmak zorunda mi ya ? Yalan yere yemin ediyorsa daha ne yalanlar söylemiştir sana ve söylerde .Yaşadım çok iyi biliyorum .Yol ver gitsinKızlar eski sorunlarımdan dolayı (burda konum var) erkek arkadaşımla aramızda sorunlar var ama aşmaya çalışıyorduk. Bana por. film izlemediğini söylemişti ama yalanmış. Kavga etmemek için söylememiş. Ama yemin etmişti izlemiyorum diye. İzlediği değil de beni yok yere yemin etmesi bitirdi. Telefonunu da kapattı. Konuşamıyorum bile. Sende hiç hata yok dimi dedi yalan söylediği için. Yüzüme de kapattı teli. Ya ne yaparsan yap, arama sorma dedi kapattı. Çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?