Yine yalnız bir pazar, hiçbir şey yapasım yok...

youlooklikemoon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2019
26
12
3
43
Yalnız yaşıyorum yaklaşık 15 yıldır. Artık hiçbir şey zevk vermiyor gerçekten. Sabah 8 de uyandım. 3 saat olmuş yataktan çıkmadım. Aç aç kahvaltı yapmadan öyle elimde telefon oyalanıyorum.
Yaşım 37 artık yuva kuramayacağımı biliyorum. Anne olamam bu yaştan sonra. Zaten tanışacak kimse de yok. Hayatımın sonuna kadar böyle yaşayacağımı düşünüyorum. Arkadaş çevrem de yok, olandan zevk almıyorum. Biriyle buluştuğumda çıkarıyor çocuklarının fotoğraflarını gösteriyor bana. Kıskanıyorum tabi. Herkes için öncelik ailesi doğal olarak. Boş zamanları olursa, canları isterse benimle görüşüyorlar.
Neden böyle oldu bilmiyorum. Evrenin beni unuttuğunu düşünüyorum. Kimseler beni duymuyor gibi düşünüyorum. İşte sadece burası var. Buraya yazıyorum rahatlıyorum. Keşke bir umut olsa.
Para kazanıyorum ama onu harcayacak bir şeyim yok. Bir sürü ülke gezdim, yedim, içtim. Yalnız yapmaktan zevk almadığımı anladım. Artık bıraktım.
Çok umutsuz vakayım biliyorum. Etrafına negatif enerji yayıyorsun, insanlar seni istemez tabi diyebilirsiniz. Ama önceleri böyle değilken de yalnızdım. Yalnız yaşamaktan duvarlarla konuşur oldum.
Hayatta artık tek bir şey istiyorum. Mutlu olmak. Sadece MUTLU OLMAK.

Yaşınızda birşey yok bende 36 yaşındayım eşimle evleneli iki yıl oldu çocuğumuz olmuyor tedavi görüyoruz onun için umutsuz olma allah öyle güzel kapılar açıyor ki insana yeterki iste

Ben yerinizde olsam hemen çevremi değiştiririm.
Gidin mesela bir tura katılın, kesinlikle yeni bir çevre ediniyorsunuz.
Ayrıca belki şu an evde hiç sevmediğiniz bir adamla , çocuk için katlanmak zorunda olduğunuz bir evliliğiniz olabilirdi.

Pazarını yalnız geçirmek için ve yerinizde olmak için neler verecek kadınlar var .

Depresyonda olabilir misiniz madem paranız var şöyle güzel bi psikanaliz sürecine girin derim o arada siz tazelenirken enerjiniz değişir hayatınızda bir takım güzellikler olur belki

Geçen hafta arkadaşım 38 yaşında ilk kez evlendi. Cokta guzel bi düğünü oldu içine sine sine. 37 yas henuz genc bi yas oncelikle bunu demek istedim bende 29 yasinda henuz bekarim bazen diyorum ki evlensem de ayrilabilirdim, yani yalnızlık her zaman bi erkekle dolmuyor. Sizi anlıyorum bende duzenim olsun istiyorum tabiki..genelde bu konulara gez, kursa git vs derler ama oyle olmuyor. Etrafinizda sizi tanistirabilecek birileri yok mu? o tarz soylerlerse mutlaka görüşüp karar verin henuz genceciksiniz

Yalnızlık zor evet ama siz sanki yalnızlıktan içinde bulunduğunuz durumdan çıkmak istemiyor gibisiniz çünkü kendinizi sosyalleştirmez bi çevreniz olmazsa içinize kapanırsınız bence hobi edinin kurslara gidin bulunduğunuz il neresi bilmiyorum ama doğa yürüşlerine katılın ve yaşınız hiç de geç değil eskidenmiş erken yaşta evlenmek .önce kendiniz için mutlu olmayı isteyin çaba sarfeden gerisi gelecektir inşallah(35 de evlendim)

Aklı başında bir kadına benziyorsunuz,internetten deneseniz şansınızı. Hem mesajlaşmalar filan derken flört etmiş olursunuz ruhunuza iyi gelir. Kızkardeşim son ilişkisiyle kpss videoları izlediği bir siteden tanıştı,böyle sohbet gibi değil de hoşunuza gidecek aktivitelerin olduğu bi site mesela.

Yalnız olsam ben deneyebilirdim.

Merhaba. Ben de yalniz yasiyorum.
Ozendigin evlilik oyle cok da matah bir sey degil.
Yalniz hissetmekte sana bagli birsey. Ben evliyken yalniz hissediyordum. Insan kalabaliklar icinde de kendini yalniz hisseder. Yalnizlik etrafinda kimsenin olmasi degil. Simdi yalniz yasiyorum ama kendimi yalniz hissetmiyorum. Hatta yalnizligimin keyfini cikariyorum. Canim ne isterse onu yapabiliyorum.
Demek istedigim su ki nasil hissettigin tamamen sana bagli.

Sizin için uygun olmayan biriyle evlenince o yalnızlık iki kişilik oluyor. Üstelik kendi kendine diyorsun ki belki de ben onun hayatında sadece cisimsel olarak varım. Keşke hiç olmasaydı.
Buradaki başlıklardan ve benim de başımda olan sıkıntılardan anlayacağınız üzere zaten yalnızken üstüne bu adamın ailesinin saçma sapan egosuyla savaşıyorsunuz.
Yalnızlığınızın kıymetini bilin, yalnızlık öcü değil insanın ruhunun besini bana göre.

Evli olsaniz ve esinizle sorun yaşasaniz yine yalnız hissedeceksiniz. Evliyim hiç sorunum yok hiç bir zaman esimle sorun yaşamadım diyen yoktur. Evlilik mutlak mutluluk sebebi değil. Yalnız hissetmek kişinin kendisiyle alakalı. Çevrenizle iyi ilişkiler içinde olmak kendinizi iyi hissettirir. Veya bir psikoloğa gidebilirsiniz

Kaç ülke görmüş insansın bu kadar genç yaşta bunalıma girilir mi? Benim kuzenlerim vs hep 40lı yaşlarında mutlu oldukları evlilikleri yaptılar.
İnsanın bir yaştan sonra yeni arkadaşlar edinmesi zor oluyor haklısınız ama bu zorluk derecesi 30 yaşında da aynı oluyor 40 yaşında da.
Hafta sonları dağcılık kulüpleri kampa gidiyolar, gezi kulüpleri şehir şehir geziyor. Bence böyle etkinliklere katılın sizin gibi yalnız insanlar da oluyor orada benim annemin bir sürü arkadaşı var şimdi.
Biraz sosyalleşirseniz gerçekten evlenmek isteyip istemediğinizin cevabını da vermiş olursunuz bence

Çok mu karamsarsınız ?
Belki de buraya konu açan evli bayanların yarısı sizin yerinizde olmak için can atardı.
Her sey evlilik değil her sey çocuk sahibi olmak değil.
Ayrıca yaşınızda bir şey yok.Bu yaşta da daha ilerisinde de evlenebilir doğal yolla olmasa da tıpın el verdiği yöntemlerle çocuk sahibi olabilirsiniz.
O da olmadı mı çocuk sahiplenirsiniz.Anne olmak demek doğurmak demek değil hepimiz biliyoruz.
Umutlu olun enerjinizi kaybetmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…