Yine yalnız bir pazar, hiçbir şey yapasım yok...

Ben de otuz alti yasindayim. Bazen boyle yapayalniz yillar nasil gececek diye cok dusunuyirum. Ayni hisleri paylasiyorum. Zor elbette. Bazen coj dipte oluyorum sizin gibi yerimden kimildamiyim diyorum. Ama ben evde de otursam gezsem de sonuc ayni. Evet guzelllikleri dertleri paylascak bir yoldasim olsun isterdim. En cok da anne olmayi isterdim. Ama vermediyse rabbim vardir hayir diyorum. En azindan kalkin bir yuruyus yapin. Yatakta yatip bunlari dusunmek daha da bunalima itiyor insani. Rabbimin en kisa zamanda yolunuza kalbinize gore birini cikarsin insallah. Bu sekilde uzulsek de zaman akacak uzulmeyip yasamaya devam etsek de zaman akacak sizce hangisi daha iyi olur?

Elimde değil üzülmemek. Çok canım sıkılıyor.

Bana kızmayın ne olur ama yaşınızdan dolayı mı çocuk sahibi olamıyorsunuz? Çünkü ben de 37 yaşındayım ve bu konuyu çok kafama takıyorum.
Hayirrr yasin genc dogurursun korkma. Allaha dua et kizmet dualari oku.. ben inaniyorum sana. Maddi durumunda iyi kendine bak kuafore git ve karaları baglama.

Empati yapabildiğin için beni anlayabildiğin için çok sağol
Sen gibi anlyışlı iyi yurekli insanlar iyiki varsınız

Aynen canım sana canı yurekten katılıyorum
Asıl 3 cocukla beni bu hala getiren kendi yavrularına babalık yapmaktan aciz adam suçlu
Onun yerine getirmediği hiç arayıp sormadığı 3 cana yapayalnız yetmeye çalışan beni
Bile suçlayanları Allaha havale ediyorum
Benim sınvımdan daha zoru daha cetini bulsun onları dilerim Allahımdan
Serzenişimin çocuklarıma olan sevgimle veya onlara yaptığım annelikle HICBIR ALAKASI YOK
Kendimi hayatımı feda edip onlara maddi manevi tek basıma kısıtlı imkanlarla yetmeye çalışıyorum ama bu aşırı derecede yorulduğum bunaldığım anne olmaktan bıktığım gerceğini değiştirmiyor
Burda Kimseye yaranmak niyetinde değilim
Anlayan anlar anlamayan kendi işine baksın
Beni topa tutmak icin yazan o kişiyi de Allaha havale ediyorum
Umarım benim yaşadığımdan daha kotusuyle sınanırsın

36 yaşındayım ben de öyleyim. Hayat geçiyor böyle. Tabii ki evlenince her sey düzelmiyor ama insan çocuk sahibi olmak istiyor. Bu yaşa kadar kaldık bakalım umutlar gittikçe tükeniyor. Aslında aşırı seçici de değilim ama karşımdakiler çok uygun çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…