- 14 Mart 2019
- 208
- 324
- 53
- Konu Sahibi youlooklikemoon
-
Keske o cocuklari sizin elinizden alsalar.bize boyle bikmis nasil anlatiyorsunuz onlara kimbilir nasil davraniyorsunuzdur.boylelikle sizde ozgur olurdunuz.istediginizi yapardiniz.yaslanincada kapiya bakip onlarin yolunu gozlerdiniz sanki cok seviyormus gibi.sizin gibi annelerde var iste.cocuklariniza cok uzuldum fazlalik gibiler.benimde iki cocugum var onlarla evde yalniziz hep.hicde sikayetci degilim ben onlarla mutluyum cunku.gerisi hersey bosAhhh ahhh bende 12 senedir yalnız cocuk buyutmekten kafayı sıyırdım
Her pazar onları 3 ogun doyur banyo yaptır camasır yıka kurut dur evi supur sil
Elde bulasık yıka canım cıkıyo
3 cocuk ama ben hem cok yalnız hem cok yorgun hemde artık kafayı dur yapma etme kavga etme bagırma demekten kafayı yemiş gibi hissediyorum
3 cocukla en az sen kadar yalnız hissediyorum
Demekki neymiş evlilikler de garanti değil
Evlensende bir gun bitiveriyo
Cocukta mutluluk vermiyo
Bilakis ben benlikten cıktım
Anne olmaya özgürlüğümü sattım
Ben tek ben olsaydım sen gibi su pazar gunu
Tek basıma atardım kendimi dısarı
Bir flort bulurdum netten dısarda bi o bi ben ohh eğlenir evime gelirdim
Ama bu benim icin imkansız 4 duvar arasına tıkıldım kaldım 12 senedir neden cunku anneyim olmaz olsaydım
Ailemden ayrı yaşıyorum. Onlar başka şehirde. Ben İstanbuldayım işim gereği. Bir üniversitede öğretim görevlisiyim. Aslına bakarsanız çevrem var, bir sürü insanla muhattap oluyorum. Ama etrafımdaki herkes çoktan evlenip yuvasını kurmuş bile. Ondan dolayı bu tarz bir ilişki düşünebileceğim biri yok.
34 yaşındayım ben.Yalnız yaşıyorum yaklaşık 15 yıldır. Artık hiçbir şey zevk vermiyor gerçekten. Sabah 8 de uyandım. 3 saat olmuş yataktan çıkmadım. Aç aç kahvaltı yapmadan öyle elimde telefon oyalanıyorum.
Yaşım 37 artık yuva kuramayacağımı biliyorum. Anne olamam bu yaştan sonra. Zaten tanışacak kimse de yok. Hayatımın sonuna kadar böyle yaşayacağımı düşünüyorum. Arkadaş çevrem de yok, olandan zevk almıyorum. Biriyle buluştuğumda çıkarıyor çocuklarının fotoğraflarını gösteriyor bana. Kıskanıyorum tabi. Herkes için öncelik ailesi doğal olarak. Boş zamanları olursa, canları isterse benimle görüşüyorlar.
Neden böyle oldu bilmiyorum. Evrenin beni unuttuğunu düşünüyorum. Kimseler beni duymuyor gibi düşünüyorum. İşte sadece burası var. Buraya yazıyorum rahatlıyorum. Keşke bir umut olsa.
Para kazanıyorum ama onu harcayacak bir şeyim yok. Bir sürü ülke gezdim, yedim, içtim. Yalnız yapmaktan zevk almadığımı anladım. Artık bıraktım.
Çok umutsuz vakayım biliyorum. Etrafına negatif enerji yayıyorsun, insanlar seni istemez tabi diyebilirsiniz. Ama önceleri böyle değilken de yalnızdım. Yalnız yaşamaktan duvarlarla konuşur oldum.
Hayatta artık tek bir şey istiyorum. Mutlu olmak. Sadece MUTLU OLMAK.
Eşim bi yaş büyük ,senin dediğin biri benim de karşıma çıkmıştı oluyor öyle şeyler umut edip çaba sarfetmek lazım sıkılmakta bunalmakta haklısınız en kısa zamanda kendinizi mutlu hissetmeniz dileğiyle ..35 de evlenmiş olmanız içime su serpti. Ama eşinizin yaşını merak ettim açıkcası. 2 yıl önce kendi yaşıtım biriyle tanıştım ve bir adım atayım dedim. Adam “ben 35im, 27-32 arası bir bayan düşünüyorum. Sen de 40 yaşlarında biriyle denk olursun” demişti.
Keske o cocuklari sizin elinizden alsalar.bize boyle bikmis nasil anlatiyorsunuz onlara kimbilir nasil davraniyorsunuzdur.boylelikle sizde ozgur olurdunuz.istediginizi yapardiniz.yaslanincada kapiya bakip onlarin yolunu gozlerdiniz sanki cok seviyormus gibi.sizin gibi annelerde var iste.cocuklariniza cok uzuldum fazlalik gibiler.benimde iki cocugum var onlarla evde yalniziz hep.hicde sikayetci degilim ben onlarla mutluyum cunku.gerisi hersey bos
KAfaya takmayın adetin 3.günü bi kadın Doğuma gidip hormon tahlillerinizi yaptırın an azından yumurta rezerviniz hakkında bilgi sahibi olursunuz bide önceden bilmediğiniz konularda kendinizi strese sokup sorun etmeyin lütfen anı yaşamak iyi gelebilir aslında biz biraz şükürsüz olabiliyoruz çok şükür sağlığınız yerinde işiniz var özgürlüğünüz var aileniz yanınızda olmasa bile varlarBana kızmayın ne olur ama yaşınızdan dolayı mı çocuk sahibi olamıyorsunuz? Çünkü ben de 37 yaşındayım ve bu konuyu çok kafama takıyorum.
Anne olmak demek tüm benliğini kaybetmek demek değildir.Bir kadın anne olabilir ama öncelikle bir insan ve kadın olarak bunaldığını belli etmiş. Ne demişki çocukları elinden alınsın diyebiliyorsunuz.. Herşeyi kutsallaştırıp hiç şikayet hakkı bırakmamaya ne büyük bir marifet sanıyorsunuz. İnsanlar bunalabilir bazen kendi çocuklarından bile. Ve bu gayet insani bir duygudurKeske o cocuklari sizin elinizden alsalar.bize boyle bikmis nasil anlatiyorsunuz onlara kimbilir nasil davraniyorsunuzdur.boylelikle sizde ozgur olurdunuz.istediginizi yapardiniz.yaslanincada kapiya bakip onlarin yolunu gozlerdiniz sanki cok seviyormus gibi.sizin gibi annelerde var iste.cocuklariniza cok uzuldum fazlalik gibiler.benimde iki cocugum var onlarla evde yalniziz hep.hicde sikayetci degilim ben onlarla mutluyum cunku.gerisi hersey bos
Eşimle ilgili bi sorun ben çok küçük yaşta bi evlilik yapmıştım 2 oğlum var rabbim uzun ömür versin. Ama yeniden anne olmak istiyorum Ablam 40 yaşında anne oldu yani hiç birşey için geç değilBana kızmayın ne olur ama yaşınızdan dolayı mı çocuk sahibi olamıyorsunuz? Çünkü ben de 37 yaşındayım ve bu konuyu çok kafama takıyorum.
Iyi fikirŞöyle lüks spor salonlarından birine yazılın. Herkes bu aralar spor salonunda sevgili yapıyor
Duzgun okumuyorsunuz heralde kadin kendisi diyor anne olmaz olaydim diye.bunalmis olabilir bende bunaliyorum evde cocuklarla ama hicbirzaman demiyorum anne olmaz olaydim diye.cok bunaltiyorlar ama onlar benim canim yinede onlar olmasa napardim diyorum.hem bu hanfendinin ikinci mesaji bu sekilde daha oncede yakindigini gordum.bu kadar zoruna gitmemeli insanin cocuklari.asil bi annenin satirindan cocuklari icin bu kelimeler nasil cikabiliyor.Nasil vicdanla yazilmis bir yorum bu bunalmis bir anneye / kadına herseyden once bir insana.Ne kadar kolay cikabiliyor parmaklarinizdan bu satirlar ? Nasil bir niyet okuma ki bir anneye kimbilir o cocuklara nasil davraniyorsunuzdur demek ? Siz , o psikolojik sınırı aşmamışsınızdır baskasi aşmıştır...
Temenniye bak ya keske o cocuklari elinizden alsalar bir kadin bir kadina nasil der aklim almiyor !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?