• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yalnızım yine kimsesiz. . .

Evet öyle çok ağır durumda olanlar var hamd olsun bende biraz daha iyi durum. Ama çok zorlayan bir hastalık herkes seni iyi bilirken sen içinden ne yıkim lar yaşıyor ne zorluklar çekiyorsun kimse bilmiyor.
bence herşey sizin için iyi olacak ben bugün çok iyi enerjiler hissediyorum :) 3 ay veriyorum size en fazla o da. ondan sonra çok başka biri olarak yazacaksınız burda. herşey güzel olsun sevgiyle kalın

Arkadaşlar 2 gündür ağlama krizleri nde yım ne olursunuz güzel yapıcı yorum yapalım kaldıracak psikolojide değilim. Dediğim gibi yaklaşık 8 yıldır ailemden uzaktayım memur um. Bir senedir istanbul à atandım kız kardeşim le beraber. Çok sevindim oda burda diye ailemden biri ile ayni şehirde yım diye o kadar mutlu oluyordum ki . Evliyim hafta sonu çağırıyordum bende kalıyordu varlığını bilmek bile mutlu ediyordu. Şuan kardeşimin tayini çıktı ailemin olduğu yere ve bir haftaya kadar gidecek onun için çok sevindim çok mutlu oldum ama kendi adıma da dünyam başıma yıkıldı. Yıllardır ilk defa aile hasreti kardeşim sayesinde çekmiyordum. Aynı zamanda sosyal fobi hastasıyım bilen bilir o yüzden yalnız m genelde kardeşim destek oluyordu şimdi oda gidiyor. Gözlerim şişti ağlamakdan. Ona belli etmmeye çalışıyorum. Çok kötüyüm çok mutsuzum. Diyeceksiniz eşin var evet var ama herkesin özellikle de ailenin yeri ayrı çok özlüyorum elimde değil. Sadece paylaşmak istedim inşallah anlayan birileri çıkar. :KK61:
Kuzum bizler buradayız yalnız değilsin üzülme bebekte geliyor hayırlısıyla.
sağlıkla alırsın kucağına inşalalh .:anne::KK200:

Back
X