İşyerinde yaşlı bir amca evde kalmışsın dedi bana o gün çok moralim bozuldu ve zaten yalnız hissediyordum daha kötü hissettim, zaten iş dışında pek çevrem de yok karşıma çıkacak insanlar sınırlı, kurs gibi ortamlara girmek için de iş saatlerim uygun değil, aşk konusunda gerçekten şanssız biriyimÇok gençsin tatlım :) Evlilik telaşı yaptırılacak bir yaş değil. Zaten başkalarını ilgilendiren bir mevzu hiç değil. İnan hepimizin karşısına çıktı böyle kalitesizler. Bu senin sevilmeye layık bir insan olmadığını değil, sevmeye sevilmeye layık olmayanları ayıramadığını gösterir. Mesele seçimlerinle ilgili, seninle değil. İnsan hemen seçici olamıyor maalesef. Biraz böyleleriyle tecrübe ediniyoruz. Yeni ilişkilerinde daha dikkatli olmaya çalışırsın.
Bende 26 yaşındayım evlilik için geç olduğunu düşünmüyorum daha doğrusu kendimi tanıdığım için erken olduğunu ve hazır olmadığımı düşünüyorum. Siz muhtemelen artık hazır hissediyorsunuz kendinizi sadece karşınıza doğru kişiler çıkmıyor. İşte nasip dediğimiz bu :) 23 yaşında ki bi erkek inanın evliliği evcilik sanar daha eğlenip, takılacağı bir hayat hayal eder. 30 yaşındakiler dahi bunu böyle görürken bence sizden küçüklerle mesafeli olun derim. Kafa yapısından dolayı söylüyorum yanlış anlamayın. Evlilik için konu açanlar mutlu muymuş peki onu sorun bi dahakine :) Hiç acele etmeyin içinize sinen bir ilişki olsun. Bende ilerisini ciddi düşünmeyeceğim biriyle sevgili olmam şahsen.Eski iş yerimde benimle görüşmek isteyen biri oldu ve şans verdim 3 defa buluştuk, seni seviyorum özledim falan diye yazıyordu, 2 gün önce yine buluşalım özledim diye yazdı ama bugün sosyal medyada sevgilisi olduğunu öğrendim bir sürü fotoğraf paylaşmış, nedenini sorunca da bir anda gelişti her şey dedi, bende sosyal medyadan engelledim onu, bana son zamanlarda sürekli birliktelik yaşayalım deyip duruyordu bende evlilik düşünüyorum dedim o da bana sonu evlilik olacak diye bir kural yokki falan demişti, ben 26 yaşındayım o da 23 yaşındaydı, genelde hep karşıma böyle insanlar çıkıyor, param olmamasına rağmen para için kullanmaya çalışanlar oluyor ya da duygusal olarak kullanmak isteyenler oluyor, çok şanssız olduğumu düşünüyorum, bu gidişle kimseyi sevmeyeceğim galiba, işyerinden insanlarda 26 yaşındayım diye evlilik konusunu açıp duruyorlar bana moralim bozuluyor, tavsiye verebilir misiniz?
Ay sen amcalara, teyzelere ne bakıyosun. Hatta yaşıtlarına bile. Kendinden küçüklere bile. 31 yaşımda ilk çocuğumun doğumuna yakın nst çektirmek için hastanedeyim. Yanımda da maksimum 23-24 yaşında genç bir kadın var. Bana "sen baya geç kalmışsın annelik için" dedi :) Bana kalsa asıl o aceleci :) Herkesin görüşü kendi yaşam standardına, edindiği kültüre göre. Aşkta ümitsizliğe düşmeye hakkın olmayacak kadar gençsin. Asıl 30lara doğru aşk daha bir başka oluyor ya :)İşyerinde yaşlı bir amca evde kalmışsın dedi bana o gün çok moralim bozuldu ve zaten yalnız hissediyordum daha kötü hissettim, zaten iş dışında pek çevrem de yok karşıma çıkacak insanlar sınırlı, kurs gibi ortamlara girmek için de iş saatlerim uygun değil, aşk konusunda gerçekten şanssız biriyim
Ben 30da evlendim. Çoğu kez erken evlendiğimi düşünüyorum :) Bekarlık gerçekten harika bir şey :)başkalarının lafıyla evde kalmıyorsun, ayrıca evlenmeyen değil evlenen evde kalıyor artıkablam evli geçen öyle bir şey göndermişti bana kim demiş evlenmeyen evde kalıyor diye asıl evlenen kalıyor...
evlilik yaşı diye bir şey yok, karşına sevdiğin adam çıkar, evlenmek istersin ve evlenirsin bu denklem bu kadar basit yok yaşım 26 yok 30 yok 22 yok 50 bu tarz saçma şeylere takılma. Emin ol evlensen cocuk ne zaman derler, çocuk yapsan 2. cocuk ne zaman derler. İnsanlar her zaman yorum yapar ne yani insanların sana demesiyle mi yaşayacaksın hayatını?
25 yaşımdan bildiriyorum, erkek arkadaşım var ama 30'uma kadar evlenmeyi düşünmüyorum, ha belki 30'dan sonra da evlenmem kafama göre... Evlilik bir amaç değildir bunu unutma
sakın öylelerine 1 şans bile verme, niyeti ciddi olan erkek aslan kullanmak istemez seni, sonu evlilik olacak değil diyorsa zaten kesinlikle amacı cinsellik felandır direkt engelle gitsin onları buraya yazmak bile hata, önüne çıkanlara da iyice zaman tanımadan güvenmemeyi öğren.Eski iş yerimde benimle görüşmek isteyen biri oldu ve şans verdim 3 defa buluştuk, seni seviyorum özledim falan diye yazıyordu, 2 gün önce yine buluşalım özledim diye yazdı ama bugün sosyal medyada sevgilisi olduğunu öğrendim bir sürü fotoğraf paylaşmış, nedenini sorunca da bir anda gelişti her şey dedi, bende sosyal medyadan engelledim onu, bana son zamanlarda sürekli birliktelik yaşayalım deyip duruyordu bende evlilik düşünüyorum dedim o da bana sonu evlilik olacak diye bir kural yokki falan demişti, ben 26 yaşındayım o da 23 yaşındaydı, genelde hep karşıma böyle insanlar çıkıyor, param olmamasına rağmen para için kullanmaya çalışanlar oluyor ya da duygusal olarak kullanmak isteyenler oluyor, çok şanssız olduğumu düşünüyorum, bu gidişle kimseyi sevmeyeceğim galiba, işyerinden insanlarda 26 yaşındayım diye evlilik konusunu açıp duruyorlar bana moralim bozuluyor, tavsiye verebilir misiniz?
Lütfen böyle insanlardan uzak dur,bunlara haddini bildirmekten korkma,kendi değerinin farkında ol..daha gençsin, önünde upuzun bir hayat var..Eski iş yerimde benimle görüşmek isteyen biri oldu ve şans verdim 3 defa buluştuk, seni seviyorum özledim falan diye yazıyordu, 2 gün önce yine buluşalım özledim diye yazdı ama bugün sosyal medyada sevgilisi olduğunu öğrendim bir sürü fotoğraf paylaşmış, nedenini sorunca da bir anda gelişti her şey dedi, bende sosyal medyadan engelledim onu, bana son zamanlarda sürekli birliktelik yaşayalım deyip duruyordu bende evlilik düşünüyorum dedim o da bana sonu evlilik olacak diye bir kural yokki falan demişti, ben 26 yaşındayım o da 23 yaşındaydı, genelde hep karşıma böyle insanlar çıkıyor, param olmamasına rağmen para için kullanmaya çalışanlar oluyor ya da duygusal olarak kullanmak isteyenler oluyor, çok şanssız olduğumu düşünüyorum, bu gidişle kimseyi sevmeyeceğim galiba, işyerinden insanlarda 26 yaşındayım diye evlilik konusunu açıp duruyorlar bana moralim bozuluyor, tavsiye verebilir misiniz?
Ders çıkar ve önüne bşk. Kendını önemse inşallah hayal ettıgın gıbı biri cıkarEski iş yerimde benimle görüşmek isteyen biri oldu ve şans verdim 3 defa buluştuk, seni seviyorum özledim falan diye yazıyordu, 2 gün önce yine buluşalım özledim diye yazdı ama bugün sosyal medyada sevgilisi olduğunu öğrendim bir sürü fotoğraf paylaşmış, nedenini sorunca da bir anda gelişti her şey dedi, bende sosyal medyadan engelledim onu, bana son zamanlarda sürekli birliktelik yaşayalım deyip duruyordu bende evlilik düşünüyorum dedim o da bana sonu evlilik olacak diye bir kural yokki falan demişti, ben 26 yaşındayım o da 23 yaşındaydı, genelde hep karşıma böyle insanlar çıkıyor, param olmamasına rağmen para için kullanmaya çalışanlar oluyor ya da duygusal olarak kullanmak isteyenler oluyor, çok şanssız olduğumu düşünüyorum, bu gidişle kimseyi sevmeyeceğim galiba, işyerinden insanlarda 26 yaşındayım diye evlilik konusunu açıp duruyorlar bana moralim bozuluyor, tavsiye verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?