Yine yanlış birini seçtim sevileceğime inanmıyorum

23 yasındaki çocuktan ciddi bir şeyler mi beklediniz cidden? Zaten ne b.k olduğunu niyetinin ciddi olmadığını belli etmiş. Sizden de istediği adım gelmeyince başka gemilere yelken açmış. Yaşınız da gayet genç. 26 yaş nedir ki? Büyüklerimiz 16 yaşında evlendikleri icin 30 yaşındaki kişilere evde kalmış muamelesi yapıyorlar ama o devir geçti artık. Takmayın kafanıza. Sizin de kafanıza göre biri çıkar zamanı geldiğinde. Çıkmazsa da dünyanın sonu degil. Hiç evlenmeden mutlu mesut yaşayan insanlar da var.

Siz 26 yaş olduğunuza eminmisiniz?
Evlilik olacak diye bir kural yokki derken sizden daha olgun davranmış en azından
Üstteki bir üye çok güzel yazmış evlilik amacıyla bir iliskiye baslanmaz uygunsa şartlar neden olmasın
Bu kadar evlilik merakı amca teyze nasıl ciddiye alınır ki onlara göre kundakta bile evde kalınabilir

Ailemden başka kimsem yok yapayalnızım onlara bişey olsa yapayalnızım, yalnızlık da korkutuyor beni çevredekiler de evlilikten bahsedince kaygı başlıyor bende

Ailemden başka kimsem yok yalnızlıkta korkutuyor beni başıma bişey gelse kim yardım eder korkusunu yaşıyorum

Acaba çevrenizdeki insanlara haddini mi bildirseniz? Ben de geç evlendim ama kimse ne bana evde kaldın diyebildi ne de utanmadan ilişki teklif edebildi. Böyle birşey olsa olay çıkardı. Kendinizin kıymetini bilin biraz.

Ailemden başka kimsem yok yapayalnızım onlara bişey olsa yapayalnızım, yalnızlık da korkutuyor beni çevredekiler de evlilikten bahsedince kaygı başlıyor bende

Eee herkes öyle. Herkesin bir ailesi var başka kim olcakki? Arkadaş falan bir yere kadar. Merak etme vakti gelince evlencek kadar sevdiğin birini bulursun. Bence daha erken. Gez toz istediğin ne varsa yap simdi. Evlenince yapamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…