zaten söyledk neden benimle kouşmadın diye eşini ve işyerindeki eşimi bile aramışlar bu nasıl bi mantıktır ya kardeşler artık görüşmüyor böyle saçma bişiyden...
sizde kendi adınıza haklı düşünüyorsunuz tabiki eltim bana karışmaya çalışıyor daha önceki olayları yazmak istemedim uzun uzadıya ... bebeğime doğum yaptığımda başkalarına hakkımda söyle söylüyormuş ben kendimi aileye kabul ettirmek için çocuk yapmışım vebenim doğumum normal olucaktı bebeğimin boynuna kordon dolanınca sezeryan olmak zorunda kaldık üstelide normal dğumu bile beceremedi demiş ya ben bu kadına bi kötülk bişey yapmadım anlam veremiyorum benim hakkımda böyle düşündüğünü bilmiyordum çünkü bana karşı en ufak bişey hissettirmedi ayrıca arkadaşlar eltim kaynımın eski nişanlısını facebooktan ne yaptığını kimlerle arkadaşlık kurduğuna kadar araştırıyor ya akıl var mantık var ne diye araştırıyorsun artık yollar ayrılmış o da evlenmek üzere tutupda tekrar kocasıyla bi ilişki yaşamak niyetinde bile değil ve bu kız şu anda öğretmenlik yapıyor eltimde açıktan onun bölümünü bitirmeye çalışıyor bilmiyorum ama birazda taklit var sanırım ben saçımı boyarım boyar mutfaga bişeyler alırım aynını alır laptop alırım kocasına aynından aldırtır bana abes geliyor ben ailemden böyle eltilik görümcelik falan görmedim eskiler daha iyi geçiniyorlarmış sanırım.... yada ben mi garibim .... bu arada ben tamam görüşmiycem diyip aradım oğlumun doğumgününe çağırdım sanki bular gökten inme benim hakkımda ileri geri konuşmalarını ben kocasına saygımdan dolayı kabul ettim ama bu kişi benden 5 yaş küçük bazı şeyleri düşünmesi gerekmezmi??
Herkes eski sevgilisine karşı bişeyler hissediyo sanırım veya kimse eşine/sevgilisine güvenmiyo ,yorumlardan çıkardığım sonuç bu.Eltimin kiminle görüştüğü beni zerre kadar ilgilendirmezdi,ilişkime güveniyorsam tabi.Hatta burda desem ki,eşimin eski kız arkadaşının kuzeniyle ve ortak birkaç arkadaşlarıyla evlendikten sonra tanıştım ve ailece de görüşüyoruz,kıyamet kopar sanırım,ama ben eşime ve evliliğime güveniyorum.Herkes bir veya birkaç ilişki yaşamıştır hayatında,bittiği zaman da gerçekten bitirmek önemli.Yorum yapan arkadaşlara da şunu sormak isterim ; eski nişanlınızın kardeşinin eşi ile arkadaş olsanız ,onun aracılığıyla eski nişanlınızın evliliğini bozmak ister miydiniz? Sanırım kimse bu kadar aciz değil değil mi :)))
Bu yazdiklarina istinaden sana sadece sunu söylemek isterim cnm..Sakin -miş - muş lara yani 3. sahislarin eltin hakkinda sana getirdigi laflara inanma..Ben laf tasiyan insanlarin asla iyi niyetli oldugunu düsünmedim, düsünmüyorum...Sana bu tür laf getiren insanlarada " madem öyle eltimle yüzlesmeni istiyorum" de...Insanlar cok fitne, fesat yapiyorlar..Ayrica bence eltilerin zitlasmasi yüzünden kardeslerin küsüsmesi cok yazik!
[/QUOTE
3. şahıslara gerek yokki resmen kendim şahit oldum benim yüzüme gülüp arkamdan attığınada şahit oldum ne bir araya gelinebilir artık nede onunla konuşulabilir ben insanlık edip çağırdım benim eşimin eski kız arkadaşlarıyla görüşmesine bişey demedim ki eskidir ne olabilirki onun görüşmesiyle eşimin ne alakası olabilirki zaten ben sadece merabalaşıyorum ne evime gelir nede ben giderim bunda ne gibi bir art niyet olabilirki bence o bana saracağına kocasına güvenmeyi denesin.... o görüşür kocam gidelim dyo gidiyoz bana söz hakkı düşmüyor diyede kendini kenara atmasını biliyor ben merhabalaşınca kötü oluyorum amma eski kız takıntısı varmış herkezde...
Bu yazdiklarina istinaden sana sadece sunu söylemek isterim cnm..Sakin -miş - muş lara yani 3. sahislarin eltin hakkinda sana getirdigi laflara inanma..Ben laf tasiyan insanlarin asla iyi niyetli oldugunu düsünmedim, düsünmüyorum...Sana bu tür laf getiren insanlarada " madem öyle eltimle yüzlesmeni istiyorum" de...Insanlar cok fitne, fesat yapiyorlar..Ayrica bence eltilerin zitlasmasi yüzünden kardeslerin küsüsmesi cok yazik!
[/QUOTE
3. şahıslara gerek yokki resmen kendim şahit oldum benim yüzüme gülüp arkamdan attığınada şahit oldum ne bir araya gelinebilir artık nede onunla konuşulabilir ben insanlık edip çağırdım benim eşimin eski kız arkadaşlarıyla görüşmesine bişey demedim ki eskidir ne olabilirki onun görüşmesiyle eşimin ne alakası olabilirki zaten ben sadece merabalaşıyorum ne evime gelir nede ben giderim bunda ne gibi bir art niyet olabilirki bence o bana saracağına kocasına güvenmeyi denesin.... o görüşür kocam gidelim dyo gidiyoz bana söz hakkı düşmüyor diyede kendini kenara atmasını biliyor ben merhabalaşınca kötü oluyorum amma eski kız takıntısı varmış herkezde...
Canım eski kız takıntısı yok herkes fikrini söylüyor sana.Ben olsam istemem diyoruz neden sinirleniyorsun?
Eski sevgililerimizle görüşelim o zaman ailecek bunda da bi sakınca yok.Bana ters,bu kadar...
Ha eltinin bütün davranışları ters geliyorsa o başka mesele.
O zaman mesafe koy laf söylediğinde karşına alıp bana bunu bunu demişsin aklını başına topla diyeceksin.
Sizin aranızda başka sorunlar da varmış zaten.Sadece eski nişanlı meselesi değil sizinki.
Yazık kardeşlerin arası da bozulmuş.
valla eltiniz hakli ne diye konusuyorsunuz onun kocasinin eski sevgilisiyle..Cokmu Lazim ? Her ne bahane uretirseniz uretin yanlis. Herkezin dedigi gibi eltinizin yerine kendinizi koyun...
siz istermiydiniz eltinizin esinizin eski sevgilisiyle konusmasini?? Bu soruya ,yasamadiginiz icin, dogru cevabi veremeyeceginizi biliyorum..
ha bu arada kimse sizi desteklemiyor diye,herkezin eski sevgili takintisi varmis diyemezsiniz siz...!!! vardir,yoktur sizi entrese etmez hani..
arkadaşım yazdığımı okumuyormusun sen eşimin eski sevgilisiyle görüşüyor gidiş geliş yapıyorlar ben merabalaştım diyorum!!!
Canım eski kız takıntısı yok herkes fikrini söylüyor sana.Ben olsam istemem diyoruz neden sinirleniyorsun?
Eski sevgililerimizle görüşelim o zaman ailecek bunda da bi sakınca yok.Bana ters,bu kadar...
Ha eltinin bütün davranışları ters geliyorsa o başka mesele.
O zaman mesafe koy laf söylediğinde karşına alıp bana bunu bunu demişsin aklını başına topla diyeceksin.
Sizin aranızda başka sorunlar da varmış zaten.Sadece eski nişanlı meselesi değil sizinki.
Yazık kardeşlerin arası da bozulmuş.
şunuda söylüyeyim kardeşlerin arası benden bozulmadı bunların nikahında bozulmuş biz evli değildik o zamanlarda... aralar limoniymiş bi bahane gibi birşey olmuş zaten tam anlamıyla bozulmuşda değil sadece işi düşünce arıyor kardeşini..
e ozaman senin takintin varmis demekki ?
valla eltiniz hakli ne diye konusuyorsunuz onun kocasinin eski sevgilisiyle..Cokmu Lazim ? Her ne bahane uretirseniz uretin yanlis. Herkezin dedigi gibi eltinizin yerine kendinizi koyun...
siz istermiydiniz eltinizin esinizin eski sevgilisiyle konusmasini?? Bu soruya ,yasamadiginiz icin, dogru cevabi veremeyeceginizi biliyorum..
ha bu arada kimse sizi desteklemiyor diye,herkezin eski sevgili takintisi varmis diyemezsiniz siz...!!! vardir,yoktur sizi entrese etmez hani..
arkadaşım yazdığımı okumuyormusun sen eşimin eski sevgilisiyle görüşüyor gidiş geliş yapıyorlar ben merabalaştım diyorum!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?