Kesinlikle katılıyorum!..
Benim aklımı kurcalayan da şu oldu; sadece selam, sabah değil, demek ki eski nişanlısı ile fazlasıyla samimiyet göstermiş olucaksınız ki bu kadar dikkat çekip, aşırı tepki almış olmalısınız..
bana eşim karışmazken eltimin karışması rahatsız etti açıkcası
eşim ben izin veriyorum diye ona söyledi ben ona söylemedim bana gelip rahatsız olduğunu söylüyeceğine herkezi ayağa kaldırdı böyle birşeyi kadın kadına konuşmamız geekmezmiydi eşleri ve kaynanayı karıştırdı tamam söyleseydi görüşmezdim ya ama böyle birşey olacağını kim kestirebilirki,
eşim ben izin veriyorum diye ona söyledi ben ona söylemedim bana gelip rahatsız olduğunu söylüyeceğine herkezi ayağa kaldırdı böyle birşeyi kadın kadına konuşmamız geekmezmiydi eşleri ve kaynanayı karıştırdı tamam söyleseydi görüşmezdim ya ama böyle birşey olacağını kim kestirebilirki,
Tamam da sonuçta sen de aklı başında bi insansın dimi
Kiminle konuşup kiminle konuşmaman gerektiğini bildiğini düşündüğü için gelip konuşmamış eltin seninle..
Bunu sana illa ki birinin sölemesi gerekemz ki onunla konuşma diye
Çünkü olması gerekn budur.
Sen olması gerekenin dışına çıktığın için eltin haklı yere sinirlenmiş
bende ona eşimin eski sevgiliyle görüşme demedim ki ben bunu art niyetlede yapmadım eşim bana diyor denk gelirse dışarda görüşelim olmaz diye ben engelledim benimle gelip konuşsaydı ben merabalığımıda keserdim aileyi telaşa vermenin bi lüzumu yok benim onun yuvasını dağıtma gibi bi amacımda yok bana deseydi rahatsız oluyorum diye eyvallah al laptopunu koltuğunun altına kapıyı alacaklı gibi vur eşimi iş yerindeyken ara delillerim var karın hakkında diye eşimde haliyle başka şeyler düşünmüş ondan sadece bana söylemesini beklerdim ...
bu ne yahu ? delillerim var karın hakkında:) ben yerinde olsam yarına çaya çağırırdım eski nişanlıyı inadına. kendisi niyeti bozmuş zaten baksana konuşma tarzına. hiç alttan alma canına oku bence. kafayı yemiş biraz eltin.
bende ona eşimin eski sevgiliyle görüşme demedim ki ben bunu art niyetlede yapmadım eşim bana diyor denk gelirse dışarda görüşelim olmaz diye ben engelledim benimle gelip konuşsaydı ben merabalığımıda keserdim aileyi telaşa vermenin bi lüzumu yok benim onun yuvasını dağıtma gibi bi amacımda yok bana deseydi rahatsız oluyorum diye eyvallah al laptopunu koltuğunun altına kapıyı alacaklı gibi vur eşimi iş yerindeyken ara delillerim var karın hakkında diye eşimde haliyle başka şeyler düşünmüş ondan sadece bana söylemesini beklerdim ...
ne yani şimdi magdur durumda olan senmsin?bence eltinin gelip konu açması lazımdı yine yaptı yapacağını diye ne demek kaynının eski nişanlısıyla ark olmak facete konusmak vs kendini eltinin yerine koy sen olsan nabardın
kızlar bu eltiyle başım dertte ben niye kaynımın eski nişanlısıyla selamlaşıyormuşum internette niye o benim arkadaşımmışda bizim kouşmalarımızı kopyamış pc yi kolunun altına alıp gelmiş eşimde işteydi aramış telaşa vermiş delillerim var diye ya anlam veremiyorum ne yaptıysam yapmaya çalıştı ne aldıysam almaya çalıştı yaşının küçüklüğüne verdim ama bu kadarını beklemiyordum eşim ve kayınvalidem haliyle beni savundular ki elim ben izin veriyorum konuşmasına görüşmesine karışamaz kimse dedi ve sonra öğrendikki neden konuşmadığımızı insanlara söyle anlatıyormuş kayınvalidem onu boşattırıp eşiyle eski nişanlısını evlendircekmiş.. ya olacak şey mi bi çocukları var ya böyle birşey hangi mantığa sıgar o kız evlenmek üzere onunda günahına giriyor ki çocuklu erkeğe hangi bekar kız bi gelecek kurmak ister ki evli olduğunu biliy bu ne arsızlıktır eşim abisiyle görüşemez oldu üzüldüğünü biliyorum bişey söylemiyor yazık ya kayınvalidem oğluna hasret kaldı... bi anne olarak başıma gelirse diye korkmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?