yine yaptı yapacağını....

herkez kendi düşüncesini söylemekte özgür ben destek beklemek için açmadımki konuyu bu benim düşüncem bana eşim karışmazken eltimin karışması rahatsız etti açıkcası ha bakın ben ondan aileden olduğu için kızla görüşmeyi kestim ki görüşmede denmezzdi görünce selamlaşıyordum ki senede 2 defa ya görürdüm ya görmezdim ne giderdim ne gelirdim bu yakışık almazdı benden önce olmuş bitmiş olaylar.... hakkımda düşündüklerini yüzüme söylemeyipde arkamdan konuşmasını duyduktan sonra üzüntümden sütüm kesildi beklemiyordum açıkcası daha doğrusu tahmin etmiyordum biz iyiydik neden bana düşman kesildi onuda bilmiyordum bu kızla selamlaşmamdan çok önce ....

gerçekten samimiyetim yok nasılsın iyimisin bebek nasıl bu kadar bu arada oda neredeyse sezeryan doğum yapacaktı normal oldu ve bilmiyorum ama üzüldüm kötü oldu doğumu...

bana eşim karışmazken eltimin karışması rahatsız etti açıkcası

eşinin karışması normal değil ki,eltinin karışması normal..
çünkü onun kocasının eski nişanlısı
eşinle bi alakası yok
eşim görüşmeme bişey demiyo diyerek rest çekmen hata olur

Kusura bakma da burda konu açması gerekn eltinmiş aslında
Eltim eski nişanlımla konuşuyo ne yapmalıyım diye bi konu açıp fikir sorardı
Çünkü burda mağdur durumda bırakılan sen değilsin o..
Tamamıyle yanlış bi davranış zaten facebookda konuşma işi..
Kiminle konuşup kiminle konuşmaman gerektiği analizini iyi yaparsan bunlar olmazdı Allahın izniyle..

eşim ben izin veriyorum diye ona söyledi ben ona söylemedim bana gelip rahatsız olduğunu söylüyeceğine herkezi ayağa kaldırdı böyle birşeyi kadın kadına konuşmamız geekmezmiydi eşleri ve kaynanayı karıştırdı tamam söyleseydi görüşmezdim ya ama böyle birşey olacağını kim kestirebilirki,

Mantıklı olan tabiki başbaşa konuşmanızdı ikinizde de hatalar var.
Çok yüzgöz olmuşsunuz artık.O da cazgırlığını yapmış.
Eşinin ailesinin tavrı nasıl sizin bu durumunuzda?

Tamam da sonuçta sen de aklı başında bi insansın dimi
Kiminle konuşup kiminle konuşmaman gerektiğini bildiğini düşündüğü için gelip konuşmamış eltin seninle..
Bunu sana illa ki birinin sölemesi gerekemz ki onunla konuşma diye
Çünkü olması gerekn budur.
Sen olması gerekenin dışına çıktığın için eltin haklı yere sinirlenmiş

selam verince Allah ın selamını almayıp başınımı çevireceksin diyor senlik bir durum yok dedi eşim zaten facebook eşimle ortak ben eklemedim onu o önceden eklemişti evlenincede beraber kullanmaya başladık...

bende ona eşimin eski sevgiliyle görüşme demedim ki ben bunu art niyetlede yapmadım eşim bana diyor denk gelirse dışarda görüşelim olmaz diye ben engelledim benimle gelip konuşsaydı ben merabalığımıda keserdim aileyi telaşa vermenin bi lüzumu yok benim onun yuvasını dağıtma gibi bi amacımda yok bana deseydi rahatsız oluyorum diye eyvallah al laptopunu koltuğunun altına kapıyı alacaklı gibi vur eşimi iş yerindeyken ara delillerim var karın hakkında diye eşimde haliyle başka şeyler düşünmüş ondan sadece bana söylemesini beklerdim ...

eltin hakli ben onun yerinde olsam bende sinir olurdum bilemiyorum,
yani bence bi empati kurun sizde bizle ayni seyi dusunursunuz

bu ne yahu ? delillerim var karın hakkında:) ben yerinde olsam yarına çaya çağırırdım eski nişanlıyı inadına. kendisi niyeti bozmuş zaten baksana konuşma tarzına. hiç alttan alma canına oku bence. kafayı yemiş biraz eltin.

o eşinizin eski kız arkadaşıyla görüşüyor siz slm verince kötü oluyorsunuz eşinizi arayıp delillerim var demek banada saçma geldi hasta olmalı insan böyle saçma sapan bi tabir olabilir mi delillerim var demekde ne demek eşinizin yerinde olsam bende kötü anlardım

paslaşmışsınız işte besbelli.kim önce başlattı bilmem ama biri birinden intikam almak istemiş anlattıklarınızdan bunu çıkardım.

Son düzenleme:
ne yani şimdi magdur durumda olan senmsin?bence eltinin gelip konu açması lazımdı yine yaptı yapacağını diye ne demek kaynının eski nişanlısıyla ark olmak facete konusmak vs kendini eltinin yerine koy sen olsan nabardın

cANIM BENCE ELTİN DOLMUŞ İYİCE SANA KARŞI.
nASIL TAVIR ALACAĞINI ŞAŞIRMIŞ.
kAYNININ ESKİ NİŞANLISIYLA SIKI FIKI OLMAMAN LAZIM.
Yani eltin bu sefer haklı......

okudum ve gerçekten insanlığımdan utandım. Niyetinizi biz bilemeyiz Allah bilir tabi ki.İyi veya kötü eltiniz için ne istiyorsanız Allah size 10 katını versin. edebileceğim en güzel dua budur sizin için. ha bi de Allah hidayet versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…