Eger yaşlandıysanız 30 ların Nesin’in gÜzel olacağını umuyorsunuz?beni daha da üzdü yazdığınız.ama bana herkes 24-25-26 yaş veriyorÜzüyor tabi ki. Özellikle vücudumun yirmilerin başlarındaki kadar dayanıklı olmaması, daha çok özen ve bakım istemesi, saçımda çıkan tek tük beyazlar... eskiden gördüğümde gözüme koca insanlar gibi gelen üniversiteliler şimdi çocuk gibi görünüyor. Altı yedi sene önceki yüzüm güzelliğim yok. Bunları yaşadıkça yaşlandığımı daha çok hissediyorum. 30lardan korkuyorum tabi ama benim içimde bir umut var çünkü dediğim gibi çoğu kişinin deli dolu çılgınca yaşadığı yirmili yaşlarda psikolojik ve ailevi sorunlarla boğuştum ve pek tat alamadım. O yüzden otuzlu yaşlarımın daha mutlu, huzurlu ve sağlıklı olacağına inanıyorum
18 ve 28 aynı mı?evet yaşlıyım artıkYa ne bileyim…
Belki de kendini yaşlı hissediyordur.
O zaman ayrı eve çıkmak zorundasınız.Son yazdığınız doğru
Doğrudur ya.18 ve 28 aynı mı?evet yaşlıyım artık
Söyleyeyim. Hayatın zorluklarıyla yirmilerimdeki gibi tek başıma mücadele etmek zorunda değilim. Hayat arkadaşımı buldum ve senelerimizi ilişkimizi sağlamlaştırmaya adadık. Şükür ki herşey daha bu sene rayına oturdu. Çocuk sahibi olabilirim ve büyüyen ailemle daha çok severek sevilerek geçirebilirim otuzlarımı. Psikolojik olarak daha dayanıklıyım. Kendime nasıl bir hayat kurmam gerektiğini ve kendime nasıl bakmam gerektiğini öğrendim ve öğreniyorum. En önemlisi kendimi sevmeyi öğrendim ve hâlâ öğrenmeye devam ediyorum. Maddi olarak daha istikrarlı ve güvenli bir konumdayım. Yaşayacağım,merak edeceğim,keşfedeceğim daha çooook şey var çünkü kendimi tanımaya daha yeni yeni başlıyorum.Eger yaşlandıysanız 30 ların Nesin’in gÜzel olacağını umuyorsunuz?beni daha da üzdü yazdığınız.ama bana herkes 24-25-26 yaş veriyor
Fotolara baktığımda kendimi olgun yanımdakini genç çocuksu görünce kötü oluyorumSöyleyeyim. Hayatın zorluklarıyla yirmilerimdeki gibi tek başıma mücadele etmek zorunda değilim. Hayat arkadaşımı buldum ve senelerimizi ilişkimizi sağlamlaştırmaya adadık. Şükür ki herşey daha bu sene rayına oturdu. Çocuk sahibi olabilirim ve büyüyen ailemle daha çok severek sevilerek geçirebilirim otuzlarımı. Psikolojik olarak daha dayanıklıyım. Kendime nasıl bir hayat kurmam gerektiğini ve kendime nasıl bakmam gerektiğini öğrendim ve öğreniyorum. En önemlisi kendimi sevmeyi öğrendim ve hâlâ öğrenmeye devam ediyorum. Maddi olarak daha istikrarlı ve güvenli bir konumdayım. Yaşayacağım,merak edeceğim,keşfedeceğim daha çooook şey var çünkü kendimi tanımaya daha yeni yeni başlıyorum.
Bakış açanızın olumsuza çok dönük olduğunun farkındayım ama bu ruh haliniz geçtiğinde kendi hayatınıza göz atarsanız siz de benzer şeyler bulacaksınız eminim.
Şaka mı bu?şaka kaldıracak halde değilimDoğrudur ya.
Hayat bu.
Kim genç kalıyor ki?
Estetik ameliyat düşünmez misiniz?
İkisinin kulvarları çok farklı ve ikisi de güzel bence.Fotolara baktığımda kendimi olgun yanımdakini genç çocuksu görünce kötü oluyorum
Nilu kabul et anam yaşlanmaya başlıyorsun. Çok ünlü bir şiir var ya yaş 35 yolun yarısı eder...Peki ben hangi sınıfa aitim?
Birincisi şu ekşi sözlüğe sözaltına falan çok takılma. Sen onlara ne bakıyorsun? Boş ver ya.Selam arkadaşlar !şimdi bazılarınız bu Nilüfer nerdedir diye düşünüyorsunuz çoktandır konu falan açmıyorum ya o yüzden.neyse arkadaşlar yakında yaşım 28 oluyor doğum günüm yaklaşıyor kötü hissediyorum yine bunalıma girdim lütfen alay etmeyin.ekşi sözlük sayfasına baktım daha da yıkıldım.kendime doğum günü mumu aldım çok üzüldüm ya 28 nedir Allah aşkına .kendal jennerle yaşıtıZ onun sayfasına baktım doğum gününde ne yazmış diye o da “yirmini yedik”yazmış.bilmiyorum yine girdim şu çukura
Yaşınıza değil, korkup da ayrılamadığınız kocanız yüzünden yaşayamadığınız hayata yanın. Her yıl 25 olsanız, bu hayatı zindanda yaşadıktan sonra 25 olmanın anlamı var mi?Günlerim boş geçmiyor ki..yaşıma üzülüyorum
Yooo çok ciddiyim.Şaka mı bu?şaka kaldıracak halde değilim
Neslihan abla tek bi yanlış sözün yok beaaE nolmuş 27 yaşındayım 3 çocuğum var kocam 1 kere kutladı bunalımamı girmem lazım olmuyorsa ayrıca karnım aç
Allah razi olsun ya, gece gece... ahshshdNilu kabul et anam yaşlanmaya başlıyorsun. Çok ünlü bir şiir var ya yaş 35 yolun yarısı eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?