Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninde bir senen kalmış yolu yarılamayaAllah razi olsun ya, gece gece... ahshshd
etmeyin.ekşi sözlük sayfasına baktım daha da yıkıldım
Ben yirmilerden gidiyorumVallahi zorla yas kompleksine sokacaksınız insani ahshh
Hayir daha yirmilerindeki insanlarin yaş konularıni okudukca "ulan ben niye dertlenmiyorum" diye dertleniyorum.
Yakinda "yaşımı niye sorun etmiyorum" diye konu açacağım![]()
Ekşi sözlük falana güldümBirincisi şu ekşi sözlüğe sözaltına falan çok takılma. Sen onlara ne bakıyorsun? Boş ver ya.
Senin o evden kurtulman lazım. Kuş gibi hafiflersin. Ama işte...
B Burhan BurhanittoNe anlatıyon be abla be abi? 28 yaşındayım şükürler olsun aynaya bakınca şıkkırtt diye ortadan ikiye ayrılıyor.![]()
ne kadar yaş aldığın değil o yıllara neleri sığdırdığın dönüp keşke demeyeceğin bir hayat önemli bence. O zaman kendini kabul edip her senenin, her yaşın ayrı ayrı hazzını alıyorsun Nilü.
27 yaş diğer yaşlara nispette güzel geçti
Benim saçlarımda 2-3 tane beyazdan başka yaşlılık alameti yok bende
Kaç yaşında ki 34 mü ?)Seninde bir senen kalmış yolu yarılamaya![]()
Bana körü geliyor beni otuzlu yaşlı Nilüfer diye anmaları:)34 yaşındayım 30 yaşımdaki halimden farklı görünmüyorum bence
29'dan 30'a geçince de birden kırışıklıklar, çökmeler gelmiyor yani
Neden peki o sayfalar var?Bu tarz sayfaları okuyorsanız bu pisikoloji de olmanız normal.
Ben kimseyi 30 yaşında Ayşe 50 yaşında Fatma diye anmıyorum insanlar yaşlarıyla değil özellikleriyle anılırBana körü geliyor beni otuzlu yaşlı Nilüfer diye anmaları:)
Porno sayfaları niye var?Neden peki o sayfalar var?
Bir de bayıl istersen Ferihaaa.Selam arkadaşlar !şimdi bazılarınız bu Nilüfer nerdedir diye düşünüyorsunuz çoktandır konu falan açmıyorum ya o yüzden.neyse arkadaşlar yakında yaşım 28 oluyor doğum günüm yaklaşıyor kötü hissediyorum yine bunalıma girdim lütfen alay etmeyin.ekşi sözlük sayfasına baktım daha da yıkıldım.kendime doğum günü mumu aldım çok üzüldüm ya 28 nedir Allah aşkına .kendal jennerle yaşıtıZ onun sayfasına baktım doğum gününde ne yazmış diye o da “yirmini yedik”yazmış.bilmiyorum yine girdim şu çukura![]()
Günlerim boş geçmiyor ki..yaşıma üzülüyorum