• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yaş bunalımı.

Üzüyor tabi ki. Özellikle vücudumun yirmilerin başlarındaki kadar dayanıklı olmaması, daha çok özen ve bakım istemesi, saçımda çıkan tek tük beyazlar... eskiden gördüğümde gözüme koca insanlar gibi gelen üniversiteliler şimdi çocuk gibi görünüyor. Altı yedi sene önceki yüzüm güzelliğim yok. Bunları yaşadıkça yaşlandığımı daha çok hissediyorum. 30lardan korkuyorum tabi ama benim içimde bir umut var çünkü dediğim gibi çoğu kişinin deli dolu çılgınca yaşadığı yirmili yaşlarda psikolojik ve ailevi sorunlarla boğuştum ve pek tat alamadım. O yüzden otuzlu yaşlarımın daha mutlu, huzurlu ve sağlıklı olacağına inanıyorum 👌🏼
Eger yaşlandıysanız 30 ların Nesin’in gÜzel olacağını umuyorsunuz?beni daha da üzdü yazdığınız.ama bana herkes 24-25-26 yaş veriyor

Eger yaşlandıysanız 30 ların Nesin’in gÜzel olacağını umuyorsunuz?beni daha da üzdü yazdığınız.ama bana herkes 24-25-26 yaş veriyor
Söyleyeyim. Hayatın zorluklarıyla yirmilerimdeki gibi tek başıma mücadele etmek zorunda değilim. Hayat arkadaşımı buldum ve senelerimizi ilişkimizi sağlamlaştırmaya adadık. Şükür ki herşey daha bu sene rayına oturdu. Çocuk sahibi olabilirim ve büyüyen ailemle daha çok severek sevilerek geçirebilirim otuzlarımı. Psikolojik olarak daha dayanıklıyım. Kendime nasıl bir hayat kurmam gerektiğini ve kendime nasıl bakmam gerektiğini öğrendim ve öğreniyorum. En önemlisi kendimi sevmeyi öğrendim ve hâlâ öğrenmeye devam ediyorum. Maddi olarak daha istikrarlı ve güvenli bir konumdayım. Yaşayacağım,merak edeceğim,keşfedeceğim daha çooook şey var çünkü kendimi tanımaya daha yeni yeni başlıyorum.
Bakış açanızın olumsuza çok dönük olduğunun farkındayım ama bu ruh haliniz geçtiğinde kendi hayatınıza göz atarsanız siz de benzer şeyler bulacaksınız eminim.

Söyleyeyim. Hayatın zorluklarıyla yirmilerimdeki gibi tek başıma mücadele etmek zorunda değilim. Hayat arkadaşımı buldum ve senelerimizi ilişkimizi sağlamlaştırmaya adadık. Şükür ki herşey daha bu sene rayına oturdu. Çocuk sahibi olabilirim ve büyüyen ailemle daha çok severek sevilerek geçirebilirim otuzlarımı. Psikolojik olarak daha dayanıklıyım. Kendime nasıl bir hayat kurmam gerektiğini ve kendime nasıl bakmam gerektiğini öğrendim ve öğreniyorum. En önemlisi kendimi sevmeyi öğrendim ve hâlâ öğrenmeye devam ediyorum. Maddi olarak daha istikrarlı ve güvenli bir konumdayım. Yaşayacağım,merak edeceğim,keşfedeceğim daha çooook şey var çünkü kendimi tanımaya daha yeni yeni başlıyorum.
Bakış açanızın olumsuza çok dönük olduğunun farkındayım ama bu ruh haliniz geçtiğinde kendi hayatınıza göz atarsanız siz de benzer şeyler bulacaksınız eminim.
Fotolara baktığımda kendimi olgun yanımdakini genç çocuksu görünce kötü oluyorum

Ee ben 45 im öleyim o zaman artık😅 Zamanı kim durdurabilmiş ki sen durdurasın.Anın tadını çıkar bence her yaşın ayrı bi güzelliği var.Kendini seversen yaşının sana getirdiklerindende korkmazsın.

Selam arkadaşlar !şimdi bazılarınız bu Nilüfer nerdedir diye düşünüyorsunuz çoktandır konu falan açmıyorum ya o yüzden.neyse arkadaşlar yakında yaşım 28 oluyor doğum günüm yaklaşıyor kötü hissediyorum yine bunalıma girdim lütfen alay etmeyin.ekşi sözlük sayfasına baktım daha da yıkıldım.kendime doğum günü mumu aldım çok üzüldüm ya 28 nedir Allah aşkına .kendal jennerle yaşıtıZ onun sayfasına baktım doğum gününde ne yazmış diye o da “yirmini yedik”yazmış.bilmiyorum yine girdim şu çukura 😥😥😥
Birincisi şu ekşi sözlüğe sözaltına falan çok takılma. Sen onlara ne bakıyorsun? Boş ver ya.
Senin o evden kurtulman lazım. Kuş gibi hafiflersin. Ama işte...

Ne anlatıyon be abla be abi? 28 yaşındayım şükürler olsun aynaya bakınca şıkkırtt diye ortadan ikiye ayrılıyor.🧿 😁 ne kadar yaş aldığın değil o yıllara neleri sığdırdığın dönüp keşke demeyeceğin bir hayat önemli bence. O zaman kendini kabul edip her senenin, her yaşın ayrı ayrı hazzını alıyorsun Nilü. 🧿🧿

E nolmuş 27 yaşındayım 3 çocuğum var kocam 1 kere kutladı bunalımamı girmem lazım olmuyorsa ayrıca karnım aç
Neslihan abla tek bi yanlış sözün yok beaa🧿 inş evden attığın koca dönmemiştir.?🧿😁

Nilu malum markanın hiyalüronik asidini glikolik asidini retinolünü almanı öneririm. Kırışıklıklara birebir. Yaşın gelmişkee🧿😪

Back
X