- 16 Şubat 2013
- 726
- 934
- 103
- Konu Sahibi timesinfinity
Cevabın için teşekkür ederim canım. Haklısın yolu uzun olanlar için canının istediğinden az yeyip sonrasında aynı motivasyonla devam etmek önemli olan. Bugün kaldığım yerden devam ediyorum. Kızartılmış ürün yediğimden olsa gerek sabah +500 gördüm. Olsun gider bir kaç güne şunun şurasında 89a ne kaldı değil mi amaÖdül mecburu değil ama bence haftada 1 ya da 10 günde 1 öğün kaçamak yapılabilir eğer can çeken bişey varsa.Bu durumda vücut şaşırdıgından ertesi gün daha hızlı calısıo vs vs ama ben daha cok nefsi köreltmek icin mantıklı buluyorum. Benim kilo vermek icin yolum uzun ve kendimi bunaltmak istemiorum açıkçası.
Eskiden gittiğim diyetisyen ise bu cheat meal olayına karşıydı. Kaçamak yaptıkça sağlıklı yeme düzeni oturtamaZsın diodu.Ama ben en sağlıklı beslenenlerim bile ara ara kendini ödüllendirdiğini düşünüorum.Önemli olan öbür öğün hiç bozmamışçasına devam edebilmek bence.Bu karar biraz da bireysel açıkçası.
Bence pilavdan ziyade şinitsel kızarmış oldugundan sıkıntılı olabilir yediğinde. Ama canın cektiyse ve keyif aldıysan düşünme artık.Yarın bişi olmamışçasına devam![]()