Yine yeniden aşk

Pinkrose14141

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2018
576
244
103
Herkese merhabalar hanımlar..
Geçen hafta soğuk algınlığı sebebiyle gittiğim bir hastanenin acil servisinde çalışan sağlıkçı bir bey bakışlarıyla dikkatimi çekti. Ne yalan söyleyeyim ben de çok hoşlandım
Sorun şu ki ben sadece adını biliyorum sosyal medyadan bulamıyorum o yüzden .
Ben de dün bir bahaneyle tekrar gittim beni gördüğü an gözlerini gözlerimden almadı. O kadar çok baktı ki onun da hoşlandığını düşünüyorum ablalarım ya...
Siz ne düşünüyorsunuz ne yapabilirim bu konuda. Çok heyecanlıyım kalbim pırpır ediyor resmen

Oda sizden hoşlanmis olabilir.Birakin o sizinle iletisim kurmaya çalissin.

Her bakan o anlamda bakmıyor tabi ki ama benden başka yere bakmıyor odaklanıyor
yaşını bilmiyorum,aslında pembe gözlüklü insanların varlıgını görmek güzel :) tatlım sağlıkçıysa sonuçta senin orda girişin,kaydın var.adın soyadın ismin cismin herseyin belli..istese herseye ulaşır yani.o yüzden bekle derim. her bakan,odaklanan hoşlanıyor demek değil

Önce hakkında bilgi toplayın sonra işin duygu kısmına yoğunlaşırsınız. Eğer beklediğiniz gibi çıkmazsa üzülen siz olursunuz. Keza ulu orta gözünü ayırmadan bakabiliyorsa bu ilk gibi gelmedi bana bilemedim.

Önce hakkında bilgi toplayın sonra işin duygu kısmına yoğunlaşırsınız. Eğer beklediğiniz gibi çıkmazsa üzülen siz olursunuz. Keza ulu orta gözünü ayırmadan bakabiliyorsa bu ilk gibi gelmedi bana bilemedim.
[/QUOTE]
Hastanenin web sayfasında sosyal medyada falan bulamadım üstündeki kartta yazar mı yazarsa da tekrar gitmem gerekecek

Yine kaptırdım gidiyorum ya haklısınız

hastanede kaydınız var o sizi bulur diyenler olmuş ama eğer öyle bir şey yaparsa ve karşısındaki kişi şikayette bulunursa hayatı kayar ciddi bir suç bu öyle bir şey yapamaz o yüzden.bence çok kaptırma kendini.

Sizin
Kagitlarinizda ad Soyad yazıyor hoslandiysa ordan bakıp iletişime geçebilir gecmezsede kendi bilir

Bence bi şekilde samimi olmayan havadan Sudan bi muhabbet kur hasta olarak gitmeniz gerek sonuçta mesela hangi iğneyi yapıcaksınız benim alerjim var falan gibi ona göre bi yol izlersiniz kısa cevaplar vermek yerine gitmeyin diye konuyu uzatıyorsa bu arada ben ayşeyim fatmayım vs bi yerden girersiniz

Seni üzmek istemiyorum ama çok anlam yükleyip umutlanma derim. Nişanlımın çalıştığı hastanede nişanlı olduğumuzu bildikleri halde bana dahi yiyecek gibi bakanlar oluyor. :/

Başkası iğne yaparsa peki ne olacak acaba bir daha gidip bu sefer adını mı okusam yanından geçerek ?
Aklımda fikirler var ama benim de kararsız kalıyorum

Bende sağlıkçıyım, günde kaç tane insanla bakışıp gülüşüyoruz nemrut suratla gezecek halimiz yok:) sonra vay efendim sağlıkcılar tü kaka pis surat asıyolar tersliyorlar:)

Seni üzmek istemiyorum ama çok anlam yükleyip umutlanma derim. Nişanlımın çalıştığı hastanede nişanlı olduğumuzu bildikleri halde bana dahi yiyecek gibi bakanlar oluyor. :/
Teşekkür ederim üzmüyorsunuz tabi :)
İlk gördüğü andan beri bakıyor ilk gidşimde baya bakımsız falan gitmiştim. Olmazsa olmaz kapatırım gider :)

Bende sağlıkçıyım, günde kaç tane insanla bakışıp gülüşüyoruz nemrut suratla gezecek halimiz yok:) sonra vay efendim sağlıkcılar tü kaka pis surat asıyolar tersliyorlar:)
O başka birimdeydi uzaktan hep bakıyordu yani onun hastası da değildim hiç muhattap olmadık yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…