- 9 Aralık 2018
- 576
- 244
- 103
- Konu Sahibi Pinkrose14141
-
Her bakan o anlamda bakmıyor tabi ki ama benden başka yere bakmıyor odaklanıyorben gördüğü her hoş hatuna öyle baktıgını düşünüyorum.acil servisler çok stresli yerler, insanlar kafa dağıtacak yer arıyor
Hastane de evime yakın ne yapsam bana nasıl yaklaşabilir ki ne olur taktik bekliyorum bir bakış bir gülüşHastayım sana dr. :)) , şaka bi yana tekrar görmen için hastalanmaktan başka çare yok
yaşını bilmiyorum,aslında pembe gözlüklü insanların varlıgını görmek güzel :) tatlım sağlıkçıysa sonuçta senin orda girişin,kaydın var.adın soyadın ismin cismin herseyin belli..istese herseye ulaşır yani.o yüzden bekle derim. her bakan,odaklanan hoşlanıyor demek değilHer bakan o anlamda bakmıyor tabi ki ama benden başka yere bakmıyor odaklanıyor
Yine kaptırdım gidiyorum ya haklısınızyaşını bilmiyorum,aslında pembe gözlüklü insanların varlıgını görmek güzel :) tatlım sağlıkçıysa sonuçta senin orda girişin,kaydın var.adın soyadın ismin cismin herseyin belli..istese herseye ulaşır yani.o yüzden bekle derim. her bakan,odaklanan hoşlanıyor demek değil
Başkası iğne yaparsa peki ne olacak acaba bir daha gidip bu sefer adını mı okusam yanından geçerek ?Bence bi şekilde samimi olmayan havadan Sudan bi muhabbet kur hasta olarak gitmeniz gerek sonuçta mesela hangi iğneyi yapıcaksınız benim alerjim var falan gibi ona göre bi yol izlersiniz kısa cevaplar vermek yerine gitmeyin diye konuyu uzatıyorsa bu arada ben ayşeyim fatmayım vs bi yerden girersiniz
Teşekkür ederim üzmüyorsunuz tabi :)Seni üzmek istemiyorum ama çok anlam yükleyip umutlanma derim. Nişanlımın çalıştığı hastanede nişanlı olduğumuzu bildikleri halde bana dahi yiyecek gibi bakanlar oluyor. :/
O başka birimdeydi uzaktan hep bakıyordu yani onun hastası da değildim hiç muhattap olmadık yaniBende sağlıkçıyım, günde kaç tane insanla bakışıp gülüşüyoruz nemrut suratla gezecek halimiz yok:) sonra vay efendim sağlıkcılar tü kaka pis surat asıyolar tersliyorlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?