Yine yeniden bırakmak yok haftalık kilo yarışması haydi kızlar zayıflayalım

Merhaba kızlar
59 kiloyum geçen hafta kaçtım hiç hatırlamıyorum bu haftasonu bayram için memlekete gidiyoruz son hafta iyice yüklenmek istiyorum diyet olayina ip atliyorum 4 gündür giderek artırmayı düşünüyorum.
Yarışma gruplarına kabul ederlerse katilacagim. Ama burayada yazmaya devam edeceğim.

canim noldu bize boyle ya..Grup dagildi dokulduk resmen.. Ya herkes hedefini tutturdu birakti ( ki bu iyi senaryo) ya da yine umitsizlige kapilip birakildi..Anlamadim ben herkes nereye kayboldu?

Neyse ben de kendime baska yer bakayim en iyisi; dedigin gibi yarisma gruplari belki motive edici olur yoksa bu is boyle tek basina olmayacak ..
Hakkinizi helal edin kizlar hepinizi seviyorum. Insallah hedeflerimizi bu yil sonuna kadar tutturmus oluruz..

Sanirim yorgunluk var herkeste ki bendede var kaçamakları m oldu ama tüm hafta onun telafisiyle geçti
Artık dur demem gerek bi daha bu kadar gayretli olamayabilirim bırakmak istemiyorum ilk defa bu kadar verebildim.
Sanırım yarışmalar iyi olacak
Ama buraya devam eden olursa yazmaya devam ederim yine ben 5. Gruptayim canım.
H3pinizide çok sevdim sanki tanıyor gibiyim buda sizlerin samimiyetinizden ve iyi niyetli olusunuzdan.

Canim bende yarismaya katıldım kuralları oldugu icin daha çok motive eder diye bi kaç gündür cok yogunum sadece oraya yazabildim mecbur olduğu için kaanin annesi ve ben 5. Takimdayiz oraya gel istersen sende
Ayrıca bizde seni seviyoruz

O senin kalbinin guzelliginden canım

Canım çok güzel hedefine yaklaslasiyorsun her geçen gün. Biz memlekete döndük 12 saatlik yolculuk.
Valiz hazırla , yolculuk , valiz yerleştirme bayram temizliği derken girmeye fırsat bulamıyorum. .
Girsem de yazamiyirdum. Asıl sen hakkını helal et. Çok güzel motive ettin bizi

Selam kızlar
Burdan 3 kişi 5.gruptayiz yarışmalara girin orda kurallar ve cezalar var daha işe yarıyor.
Kilo işi birazda kişinin nefsine hakim olmasıyla alakali sadece kafada düşünmekle olmuyor bu da tekbasina olmuyor ne yazikki illa birilerinin durtuklemesi gerek. Ben faydasını gördüm tavsiye ederim gruplara katılmanızı.
Selam ve sevgi ile arkadaşlar. ..

selam canlarim..
Ben bi gruba girmedim yogunum bu aralar okul seremonisi basladi biz de aktif olamam gruplarda bir sure. Ancak devam ediyorum kendimce. 66.00 oldum cok sukur.. Sonra ilk firsatta bulurum sizi gruplarda tabii hefefleri tutturup gitmis olmazsaniz..

Selam canım çok iyi kilo vermissin birakmaman çok güzel inşallah hedefini de tutturursun. Merak Etme daha buralarda oluruz bizde bu boğaz varken
Hedefi tuttursamda bu sefer sıķılasmak için burdayım yada destek içinde gelirim

Ben de 74 kg oldum .
Tekrar başladım. Takımların da kuralları çok . Beceremiyorum . Yanlız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…