- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
Stres artınca beyinde alarm çalmaya başlıyor. Biiip! Biiip! Beyin seninle konuşuyor: Yağ, şeker istiyorum! diye bağırıyor. Yahu DUR! diyorsun daha demin yedim. Durup beyne şunu demek gerekmiş “Aslanım, vücuttaki depodan kullan.” Eğer o an stres halinde alman gereken şekeri beyin vücudundan çekebilirse... Ne ala, erisin yağlar, kilolar. Ama çekemiyorsa, o zaman başlıyor atıştırmalar, geliyor kilolar.
Dün bayram için bişeyler denedim kendimi hiç mutlu hissetmedim aynaya baktığımda göbek ve yan simitler can sıkıcı ydi, cok iri görünüyordum falan işte. .. canım skldi paylaşmak istedim
Türk ama Almanya da eğitim görmüş bir psikologun yazısı.Stres artınca beyinde alarm çalmaya başlıyor. Biiip! Biiip! Beyin seninle konuşuyor: Yağ, şeker istiyorum! diye bağırıyor. Yahu DUR! diyorsun daha demin yedim. Durup beyne şunu demek gerekmiş “Aslanım, vücuttaki depodan kullan.” Eğer o an stres halinde alman gereken şekeri beyin vücudundan çekebilirse... Ne ala, erisin yağlar, kilolar. Ama çekemiyorsa, o zaman başlıyor atıştırmalar, geliyor kilolar.
Aynen gerisi gelir Allahın izniyle.Aynı stres beni de sardı simdilerde ama bi yandan da düşünüyorum 54 bedenden 46 bedene düştüysem geriside gelir ya sabır
Hepiniz kaçamak yapıyorsunuz değil mi
Vera vera yapmamistir onun misafirleri vardı misafir sonrası anca ev işi bitmiştir
Patlıcan ve et yada kıyma mükemmel ikiliYeni oturma fırsatı bulabildim sabah salatalik domates zeytin peynir yedim öğlen kısır salataaksamada etli patlican yemeği ve yayla çorbası yaptım
canim kacamak yapmamaya calistim ama iki gun ust uste misafir agirladim..Gelemedim yaniniza.. Insallah pzt ye eksi goruruz hepimiz de.. Yoruldum uyumak istiyorum :)Hepiniz kaçamak yapıyorsunuz değil mi
Vera vera yapmamistir onun misafirleri vardı misafir sonrası anca ev işi bitmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?