Yine yeniden bırakmak yok haftalık kilo yarışması haydi kızlar zayıflayalım

Stres artınca beyinde alarm çalmaya başlıyor. Biiip! Biiip! Beyin seninle konuşuyor: Yağ, şeker istiyorum! diye bağırıyor. Yahu DUR! diyorsun daha demin yedim. Durup beyne şunu demek gerekmiş “Aslanım, vücuttaki depodan kullan.” Eğer o an stres halinde alman gereken şekeri beyin vücudundan çekebilirse... Ne ala, erisin yağlar, kilolar. Ama çekemiyorsa, o zaman başlıyor atıştırmalar, geliyor kilolar.

Iste bu ayrıntıyı yakalamakta mesele

Dün bayram için bişeyler denedim kendimi hiç mutlu hissetmedim aynaya baktığımda göbek ve yan simitler can sıkıcı ydi, cok iri görünüyordum falan işte. .. canım skldi paylaşmak istedim

Aynı stres beni de sardı simdilerde ama bi yandan da düşünüyorum 54 bedenden 46 bedene düştüysem geriside gelir ya sabır

Günaydın kızlar
Bugünkü kahvaltim, patatesli yumurta (1 küçük haşlanmış patates 2 kk kadar peynir 2 yumurta )
1 sb çay
4 zeytin
Yarım domates
1 salatalık
2 dilim ekmek

Türk ama Almanya da eğitim görmüş bir psikologun yazısı.

Yarım elma yedim
3u birada Nescafe içtim
1 lt su
Nescafe icmemem gerek biliyorum ama gün içinde çok yoruluyorum biraz sinir stres de var iyi geliyor

Yeni oturma fırsatı bulabildim sabah salatalik domates zeytin peynir yedim öğlen kısır salata aksamada etli patlican yemeği ve yayla çorbası yaptım

Kızlar bende bu gün yeniden başladım. Bakalım ne olacak. Bu kez tam başladım gibi geliyor ama hadi hayırlısı

Herkese merhaba
Kahvaltim 2 dilim ekmek kk kadardan biraz fazla peynir 5 zeytin 4 tane patates kızartması 1 sb çay
Ara öğün ve öğle yemek yemedim komşu da bir dilim pasta yedim 1 fincan Türk Kahvesi içtim
Su 1.5 lt oldu

Her akşam bu son diyorum yarın kacamak yok.
Sabah oluyor neyse bugün de yiyeyim de modundayım.
Yarın evime dönüyorum. İlk gün annem de hazırlık yapar sonra dikkat edeceğim. Çünkü zayıf beni çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…