Yine yeniden bırakmak yok haftalık kilo yarışması haydi kızlar zayıflayalım

cezalisin

55 olamadigini dusunmek bile buyukbir ceza canim..
Hadi unut da onumuze bakalim kuzum. Oluyor oyle arada.. Yuklenme kendine cok az kaldi zaten hedefe :)
öylede canım az kaldı ve ben hala 58 altına düşemedim buda motivasyonumu düşürüyor o kadar spor nereye gidiyor sürekli ödem oluşuyor vücudumda sinir oluyorum

hoş geldin canım sevindim aramıza katılmana

öylede canım az kaldı ve ben hala 58 altına düşemedim buda motivasyonumu düşürüyor o kadar spor nereye gidiyor sürekli ödem oluşuyor vücudumda sinir oluyorum
canim sen tuz seker tuketmiyorsun fazla odem olmasini gerektirecek bir beslenme seklin yok ama bilemedim ki. Az mi uyuyorsun ondan da olur derler.. Maydanoz salatalik tuketmeye agirlik ver istersen bi de kiraz sapi cayi.. Bunlari biliyorum canim nacizane..

evet canım az uyuyorum 2 yaşında oğlum var

Canım benim belki duraklama evresindesindir. Bende kiraz sapı ve mısır puskulunu duymuştum ödem için ama bir arastr istersen . Kilo verme konusunda sana hayran kaldım. son 3 kiloyu da vereceksin inşallah. sabır sabır sabır.

Hoşgeldiniz inşallah hep beraber vereceğiz kilolarimizi
Bizler kader arkadasiyiz

kızlar bana ceza verin bugün hiç iyi değildi bundan sonra böyle olmayacak hiç 0lmadı 55 olmam lazım
Canim bende kurbana 55 olmak istiyorum en azından. Gündüz hep iyi başlıyoruz akşam saldiriyoruz buna bi dur dersek play bitmiştir.
Kilo verebilmek için akşam yattigimizda aç olduğumuzu hissetmemiz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…