kızlar bana ceza verin bugün hiç iyi değildi bundan sonra böyle olmayacak hiç 0lmadı 55 olmam lazım
öylede canım az kaldı ve ben hala 58 altına düşemedim buda motivasyonumu düşürüyor o kadar spor nereye gidiyor sürekli ödem oluşuyor vücudumda sinir oluyorumcezalisin
55 olamadigini dusunmek bile buyukbir ceza canim..
Hadi unut da onumuze bakalim kuzum. Oluyor oyle arada.. Yuklenme kendine cok az kaldi zaten hedefe :)
hoş geldin canım sevindim aramıza katılmanaKızlar merhaba. Beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim. Kendmden bahsedeyim sürekli 80. 79 79 kilolar arasında gidip geliyorum. Geçen hafta güzel bir diyete başladım. 80.3 den 79.0 a düştüm çok şükür. Sürekli kilo alıp veriyorum. Yıl içinde verdiğim 1 2 kilo ile toplamda 30 kilo falan vermişimdir ama 30 kilo da almışımdir. suveybe13 kakaovanilya ile diğer topikde de birlikte idik.
Hadi inşallah iyi olur hakkımız da hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız.
canim sen tuz seker tuketmiyorsun fazla odem olmasini gerektirecek bir beslenme seklin yok ama bilemedim ki. Az mi uyuyorsun ondan da olur derler.. Maydanoz salatalik tuketmeye agirlik ver istersen bi de kiraz sapi cayi.. Bunlari biliyorum canim nacizane..öylede canım az kaldı ve ben hala 58 altına düşemedim buda motivasyonumu düşürüyor o kadar spor nereye gidiyor sürekli ödem oluşuyor vücudumda sinir oluyorum
evet canım az uyuyorum 2 yaşında oğlum varcanim sen tuz seker tuketmiyorsun fazla odem olmasini gerektirecek bir beslenme seklin yok ama bilemedim ki. Az mi uyuyorsun ondan da olur derler.. Maydanoz salatalik tuketmeye agirlik ver istersen bi de kiraz sapi cayi.. Bunlari biliyorum canim nacizane..
İnşallah canım. bu seferde her zaman'ki gibi iyi başladım inşallah sonu güzel olur 60 lari görürüm.hosgeldin cnm.. Bu kilo alip vermelere dur diyecegiz artik insallah. Kararli olalim yeter ki..
Canım benim belki duraklama evresindesindir. Bende kiraz sapı ve mısır puskulunu duymuştum ödem için ama bir arastr istersen . Kilo verme konusunda sana hayran kaldım. son 3 kiloyu da vereceksin inşallah. sabır sabır sabır.öylede canım az kaldı ve ben hala 58 altına düşemedim buda motivasyonumu düşürüyor o kadar spor nereye gidiyor sürekli ödem oluşuyor vücudumda sinir oluyorum
Hoşgeldiniz inşallah hep beraber vereceğiz kilolarimiziKızlar merhaba. Beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim. Kendmden bahsedeyim sürekli 80. 79 79 kilolar arasında gidip geliyorum. Geçen hafta güzel bir diyete başladım. 80.3 den 79.0 a düştüm çok şükür. Sürekli kilo alıp veriyorum. Yıl içinde verdiğim 1 2 kilo ile toplamda 30 kilo falan vermişimdir ama 30 kilo da almışımdir. suveybe13 kakaovanilya ile diğer topikde de birlikte idik.
Hadi inşallah iyi olur hakkımız da hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız.
Canim bende kurbana 55 olmak istiyorum en azından. Gündüz hep iyi başlıyoruz akşam saldiriyoruz buna bi dur dersek play bitmiştir.kızlar bana ceza verin bugün hiç iyi değildi bundan sonra böyle olmayacak hiç 0lmadı 55 olmam lazım
Bayramliklarini ne zaman alacaksın diyor eşim, bende bi kaç kilo daha vermek istiyorumbayrama çok az kaldı hiç bir şekilde taviz veremem
Benimde ödem var gaz var uykusuzluk var geceden sabaha davul gibi sisiyorumöylede canım az kaldı ve ben hala 58 altına düşemedim buda motivasyonumu düşürüyor o kadar spor nereye gidiyor sürekli ödem oluşuyor vücudumda sinir oluyorum
ben eksi göremem canım pazartesiye artık bakalımGünaydın kızlar
Herkes için güzel bir gün olsun inşallah
Bugün kimse kaçamak yapmıyor
Su en az 3 lt olmalı
Cumaya kadar yarisalim en çok eksiyi kim görecek.
Tartı günümüz pazartesiydi değil miben eksi göremem canım pazartesiye artık bakalım
Canim haftasonu Dr a gideceğim ödem i de soracağım bakalım ne diyecekgünaydın kızlar
sabah bir yumurta,bir domates,2 gün kurusu,3 ceviz,peynir yedim ve yeşil çay içtim
sor canım bakalım ne diyecekCanim haftasonu Dr a gideceğim ödem i de soracağım bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?