- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi Ladycharms
-
tarot falı mı uuuu en sevdiğim şeylerAynı devam sıcakla mücadele ediyorum ev içinde fosil falan olacağım herhalde bir ara kpss ye çalışıyordum onuda bıraktım iyice .bol yatıp kalkıp temizlik yapıyorum tarot falima bakıyorum başka uğraşım yok bunaldim yaz mevsiminden herşeyden
zemheri aynen nickini değiştirmişlHiç ses soluk yok zemheriyi taniyamadim nickini değiştirince sonradan çaktım
Inşallah kuzum eylül sonu ekim gibi başlayacağım çalışmaya . Bu sıcakta masanin basında oturmak bana göre çok zor . Kendime bile zor bakıyorumtarot falı mı uuuu en sevdiğim şeyler
hayırlısı olsun sınav hakkında
ayy evet bi kış geleydiInşallah kuzum eylül sonu ekim gibi başlayacağım çalışmaya . Bu sıcakta masanin basında oturmak bana göre çok zor . Kendime bile zor bakıyorum
Hiç ses soluk yok zemheriyi taniyamadim nickini değiştirince sonradan çaktım
Eşime yakalandım lovela mesajlaşırken, kullanıcı adımı gördü, ben de riske atamadım değiştirdim. Malum olmadık konularda yorumlarım var, adamla papaz olmayayımzemheri aynen nickini değiştirmişl
Aaaa esin nickini yazip okuyomus mesajlari filanEşime yakalandım lovela mesajlaşırken, kullanıcı adımı gördü, ben de riske atamadım değiştirdim. Malum olmadık konularda yorumlarım var, adamla papaz olmayayım
Benim mesajlarımla başa çıkamaz da açtığım konulara ulaşsa boşanmaya yeter sankiAaaa esin nickini yazip okuyomus mesajlari filan
İyi olmus bu da guzel bence sen de seviyorsanBenim mesajlarımla başa çıkamaz da açtığım konulara ulaşsa boşanmaya yeter sankiher neyse kullanıcı adı değişimi iyi bir çözüm
Şeker çıkmadı kolstrol çıktı, mümkün olduğu kadar diyet modundayız ama çok korktuk şeker çıkacak diye.İyi olmus bu da guzel bence sen de seviyorsan
Hastaneye gidicektiniz en son seker yuzunden
Gecmis olsunŞeker çıkmadı kolstrol çıktı, mümkün olduğu kadar diyet modundayız ama çok korktuk şeker çıkacak diye.
Yemek yemeyi çok seviyor, şeker çıkarsa karolur
1500 kalori 10bin adım yavaş ve kalıcı, tavsiye ederim. Diyet başarı öykülerinde konum var.Gecmis olsun
Ben de diyete gircem
skiden zayiftim simdi baliketli diye geciyorum
Okuyum o zaman1500 kalori 10bin adım yavaş ve kalıcı, tavsiye ederim. Diyet başarı öykülerinde konum var.
Onun ne olduğunu bilmiyorumOkuyum o zaman
Tesekkur ederim
Chloe ring yapmaya dusunuyordum
Internette fitnes progrsmlari var ucretsizOnun ne olduğunu bilmiyorum
AaaaEşime yakalandım lovela mesajlaşırken, kullanıcı adımı gördü, ben de riske atamadım değiştirdim. Malum olmadık konularda yorumlarım var, adamla papaz olmayayım
Hareketler kolay gibi görünüyor ama zorluyorOkuyum o zaman
Tesekkur ederim
Chloe ring yapmaya dusunuyordum
Deniycem en azindanHareketler kolay gibi görünüyor ama zorluyorspor bana yaramıyor kızlar ya kilo verme konusunda yürüyüş leslie yapıyorum diyetle birlikte hiç mı etki etmez . Ağırlıklı spor falan mı yapmam gerek acaba? Hiçte sevmem ip atlayım diyorum en azindan çok incelen falanfilanlar varmış ne diyorsunuz?
e çoğu ünlüde geç baba oluyor tarkan meselaSelam kızlar. Valla özlemişim. Dün gördüm yazacaktım canım çok sıkkındı. Sevgilimle limoniyiz. Hatta ayrıldık galiba. Adam çok değişti. Evlenelim çocuğumuz olsun seninle kızımız olsun diyen adam (43 yaşında) ben şimdi bu isteğimi sorguluyorum. Bu yaştan sonra aramızda çok yaş farkı olur çocukla dedi. Kendi ilk evliliğinden bir çocuğu var nasılsa. Ne ayrılıyor. Ne devam gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?