YİNE YENIDEN BİZ

İyi ne yapalım, yaz tatili bitiyor, etrafta korona sayısı artıyor yaşayıp gidiyoruz. Sende ne var ne yok
Ayni evdeyim iste
Ozledim sizleri
Yine kkdaydim ama buraya hic bakamadim
Aklima geldi ne guzeldi ya abla de mi love in konusundan buraya gelmistik
O nasil biliyor musun hic gorunmuyor
Yine cocuklarin nasil

Ayni evdeyim iste
Ozledim sizleri
Yine kkdaydim ama buraya hic bakamadim
Aklima geldi ne guzeldi ya abla de mi love in konusundan buraya gelmistik
O nasil biliyor musun hic gorunmuyor
Yine cocuklarin nasil
Biz sürekli görüşüyoruz, şu an çok hasta, ilaç alıp yatıyor. Kullanıcı adını değiştirdi. Parislikedi şu anki adı.

Ben de buralardayım boş kaldıkça, bdv cinsellik forum forum geziyorum

Grip mi yoksa daha agir bi sey degil de mi Allah korusun
Ben de mizah topigindeyim kitap topigindeyim bdv de takiliyorum
Cocuklarin nasil sardi mi okul heyecani

Grip mi yoksa daha agir bi sey degil de mi Allah korusun
Ben de mizah topigindeyim kitap topigindeyim bdv de takiliyorum
Cocuklarin nasil sardi mi okul heyecani
Yoğun eklem ağrısı ve ateş var, testi negatif çıktı. Bu sabah daha iyi.

Senin eski adın neydi, bu adını da tanıyorum ama eskisi çıkmadı.

Çocuklar bezgin vaziyette, açuk kalacak mı kapanacak mı sorusu hepimizi gerdi. Bemim 2 görümce pozitif şu an, diğer görümcenin kv pozitif ve hepsi çok ağır geçiriyor. Sıra hala bize gemedi, kaygıyla bekliyoruz

Çocuklar bezgin vaziyette, açuk kalacak mı kapanacak mı sorusu hepimizi gerdi.
Ay evet ya ben mezun oldum liseden bu sene baya zordu ne yapacagini sasiriyor insan
Acilicak deniliyor bi suru alisveris yapiliyor sonra kapanacak deniyor elde kaliyor
Bi de artti vakalar

Ay evet ya ben mezun oldum liseden bu sene baya zordu ne yapacagini sasiriyor insan
Acilicak deniliyor bi suru alisveris yapiliyor sonra kapanacak deniyor elde kaliyor
Bi de artti vakalar
Kapanacak tekrar gibi geliyor bana ama hiç istemiyorum kapanmasını, özellikle çocuklar perişan oldu.

Sen ne yapacaksın bu yıl, hazırlık için dersane falan baktın mı

Kapanacak tekrar gibi geliyor bana ama hiç istemiyorum kapanmasını, özellikle çocuklar perişan oldu.

Sen ne yapacaksın bu yıl, hazırlık için dersane falan baktın mı
Dershane arastiriyorum kararsiz kaldim onda da
Keske kapanmasa yazik cocuklara hele unililer ev fiyatlari filan nasil pahalanmis
Bogazicililer cadir kurup kampuste kaliyorlarmis simdi twitterda gordum

Dershane arastiriyorum kararsiz kaldim onda da
Keske kapanmasa yazik cocuklara hele unililer ev fiyatlari filan nasil pahalanmis
Bogazicililer cadir kurup kampuste kaliyorlarmis simdi twitterda gordum
Boğaziçinde rektör eylemleri devam ediyor, kiralardan dolayı değil o, basına farklı lanse ediyorlar.

Ev fiyatları fena, benim binada geçen yıl 1700olan kira bu yıl 2400e vurdu. Öğrenciye hele hiç acımıyorlar. Her şeyin fiyatı neredeyse 2ye katladı

Evet dogru rektorleri degismisti en son
Onlarin eylemleri ev fiyatlarinida aciga cikardi
Zaten her sey cok pahali napsin insanlar

iyiyim sen ne yapıyorsun ya
uzun zaman olmuş buraya gelmeyeli
Aynı devam sıcakla mücadele ediyorum ev içinde fosil falan olacağım herhalde bir ara kpss ye çalışıyordum onuda bıraktım iyice . bol yatıp kalkıp temizlik yapıyorum tarot falima bakıyorum başka uğraşım yok bunaldim yaz mevsiminden herşeyden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…