- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi Ladycharms
-
evet ya ne yapıyorsun ablaSelam, sessiz buralar
İyi ne yapalım, yaz tatili bitiyor, etrafta korona sayısı artıyorevet ya ne yapıyorsun abla
Ayni evdeyim isteİyi ne yapalım, yaz tatili bitiyor, etrafta korona sayısı artıyoryaşayıp gidiyoruz. Sende ne var ne yok
Biz sürekli görüşüyoruz, şu an çok hasta, ilaç alıp yatıyor. Kullanıcı adını değiştirdi. Parislikedi şu anki adı.Ayni evdeyim iste
Ozledim sizleri
Yine kkdaydim ama buraya hic bakamadim
Aklima geldi ne guzeldi ya abla de mi love in konusundan buraya gelmistik
O nasil biliyor musun hic gorunmuyor
Yine cocuklarin nasil
Grip mi yoksa daha agir bi sey degil de mi Allah korusunBiz sürekli görüşüyoruz, şu an çok hasta, ilaç alıp yatıyor. Kullanıcı adını değiştirdi. Parislikedi şu anki adı.
Ben de buralardayım boş kaldıkça, bdv cinsellik forum forum geziyorum
Yoğun eklem ağrısı ve ateş var, testi negatif çıktı. Bu sabah daha iyi.Grip mi yoksa daha agir bi sey degil de mi Allah korusun
Ben de mizah topigindeyim kitap topigindeyim bdv de takiliyorum
Cocuklarin nasil sardi mi okul heyecani
Toplumlatoplumsuz baya uzundu bi de cok guzel gelmiyordu degistirdimSenin eski adın neydi, bu adını da tanıyorum ama eskisi çıkmadı.
Gecmis olsunBemim 2 görümce pozitif şu an, diğer görümcenin kv pozitif ve hepsi çok ağır geçiriyor.
Allah korusunSıra hala bize
Gecmis olsunYoğun eklem ağrısı ve ateş var, testi negatif çıktı. Bu sabah daha iyi.
Ay evet ya ben mezun oldum liseden bu sene baya zordu ne yapacagini sasiriyor insanÇocuklar bezgin vaziyette, açuk kalacak mı kapanacak mı sorusu hepimizi gerdi.
Kapanacak tekrar gibi geliyor bana ama hiç istemiyorum kapanmasını, özellikle çocuklar perişan oldu.Ay evet ya ben mezun oldum liseden bu sene baya zordu ne yapacagini sasiriyor insan
Acilicak deniliyor bi suru alisveris yapiliyor sonra kapanacak deniyor elde kaliyor
Bi de artti vakalar
Dershane arastiriyorum kararsiz kaldim onda daKapanacak tekrar gibi geliyor bana ama hiç istemiyorum kapanmasını, özellikle çocuklar perişan oldu.
Sen ne yapacaksın bu yıl, hazırlık için dersane falan baktın mı
Boğaziçinde rektör eylemleri devam ediyor, kiralardan dolayı değil o, basına farklı lanse ediyorlar.Dershane arastiriyorum kararsiz kaldim onda da
Keske kapanmasa yazik cocuklara hele unililer ev fiyatlari filan nasil pahalanmis
Bogazicililer cadir kurup kampuste kaliyorlarmis simdi twitterda gordum
Evet dogru rektorleri degismisti en sonBoğaziçinde rektör eylemleri devam ediyor, kiralardan dolayı değil o, basına farklı lanse ediyorlar.
Ev fiyatları fena, benim binada geçen yıl 1700olan kira bu yıl 2400e vurdu. Öğrenciye hele hiç acımıyorlar. Her şeyin fiyatı neredeyse 2ye katladı
hi şekerim
iyiyim sen ne yapıyorsun yaSelamlar canlarneler yapıyorsunuz ?
Aynı devam sıcakla mücadele ediyorum ev içinde fosil falan olacağım herhalde bir ara kpss ye çalışıyordum onuda bıraktım iyice .iyiyim sen ne yapıyorsun ya
uzun zaman olmuş buraya gelmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?