- Konu Sahibi Ladycharms
-
Teşekkürler hoşgeldin şekerYeni hayatın hayırlı olsun
Bu arada herkese merhaba
Ben döndüm yuppi
Bak sennn bence artık hikayeler sendeSelamlar hanımlar. Bende sevdiğimin evindeyim geçen konu açtığım çerez tabakları hala salonda duruyor. Zeytinler 90 derecede yıkanmış keten gömlekler kadar buruşmuş.yeni bi şişe viski açtık ben tek kadehte pilot oldum. Seviyorum ulennnnn
Sınavdan çıktım biraz dinlenicemÇok sıcak havalar eriyorum ders çalışmaya çalışıyorum sen
HosbuldumTeşekkürler hoşgeldin şeker
Bak sennn bence artık hikayeler sende
Sev sevil canım
Hosbuldum virus derken birde müsilaj cıktı umarım bir an önce iyileşir her şeyHoş geldin, hayat aynen devam, sıcaklar bastı denizde müsilaj sıkıştık kaldık sıcak evlerde
Sınavdan çıktım biraz dinlenicem
Ee sen de var mı action yolcu ablaTeşekkürler hoşgeldin şeker
Bak sennn bence artık hikayeler sende
Sev sevil canım
Mat zorduNasıldı sorular
Gittikçe daha çok zor oluyor tıp mı istiyorsunMat zordu
Tip ya da disGittikçe daha çok zor oluyor tıp mı istiyorsun
Hiii çok ayıp bu yaşta bende ne hikayesi olsunEe sen de var mı action yolcu abla
Benim oğlum da seneye bir daha deneyecek büyük ihtimalle canınız sağolsun herkes ikinciye deniyor geneldeTip ya da dis
Seneyede girebilirim
Kurtuldum da hala bir hesap sorma derdinde falan işlemler bitsin de ayarı vereceğim ona ben
Neyin hesabını soruyormuş, haltı yiyen o hesabı sen mi verecekmişsinKurtuldum da hala bir hesap sorma derdinde falan işlemler bitsin de ayarı vereceğim ona ben
Bugün oğlan sınava girmeden konuşayım diye aramış beni. çocuk anca hazırlandı. Aradı konuştu. Beni arıyor geri niye arattirmadin üzüldüm falan diyor. Ne alaka kaç saatte hazırlandığını bilmiyor musun o zaman onun telefonundan ara dedimNeyin hesabını soruyormuş, haltı yiyen o hesabı sen mi verecekmişsin
Beyinsiz galiba, çok kıymetliydi evladı madem neden gelip kendi götürmemiş o restorana. Reklam kokan hareketlerBugün oğlan sınava girmeden konuşayım diye aramış beni. çocuk anca hazırlandı. Aradı konuştu. Beni arıyor geri niye arattirmadin üzüldüm falan diyor. Ne alaka kaç saatte hazırlandığını bilmiyor musun o zaman onun telefonundan ara dedim
Sınavdan önceki gün de annene söyle sizi restorana (bı de isim veriyor yaşadığım şehrin en büyük restoranı)götürsün sana moral olsun demiş. Beni arayıp bişey söylemiyor da
Bence derdi ne biliyo musun zaten sorumluluk alası yok yolcu çocukları benimle görüştürmek istemiyor deyip aramayacak bahane arıyor
İnşallah en iyisi olur abla oğlun içinHiii çok ayıp bu yaşta bende ne hikayesi olsun
Benim oğlum da seneye bir daha deneyecek büyük ihtimalle canınız sağolsun herkes ikinciye deniyor genelde
Bakalim umarım her sey gonlumuzce olur değisık bi seneydi bu seneHiii çok ayıp bu yaşta bende ne hikayesi olsun
Benim oğlum da seneye bir daha deneyecek büyük ihtimalle canınız sağolsun herkes ikinciye deniyor genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?