- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi Ladycharms
Love yemin ederim seni etimetliyecektim korkudan etiketleyemedim hhhgffffyhhTopppiiiğiniz hayırlı olsun genjlerrr, öğrettiklerimi uygulamayın gıttıgım yoldan sakın ola kı gıtmeyın![]()
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Love yemin ederim seni etimetliyecektim korkudan etiketleyemedim hhhgffffyhhTopppiiiğiniz hayırlı olsun genjlerrr, öğrettiklerimi uygulamayın gıttıgım yoldan sakın ola kı gıtmeyın![]()
![]()
![]()
HosgeldinMerhaba hanımlar, eski konunun en gizli takipçisi olaraktan oraya yazmakta aranıza katilmakta biraz geç kaldım buraya yetiştim inşallah![]()
Banane almamıssınız bıkere... Ben konu acınca sızı eklemıcemLove yemin ederim seni etimetliyecektim korkudan etiketleyemedim hhhgffffyhh
BeklerizMola verdım, evlenıp gerı doncem, sonra da bılenzıklerımı sangır sungur sallayıp enıstenızle sakalasırken bırden boynum morardı sıze de bele oluyo mu dıye absurd sorular sorup darlıcam sızı![]()
![]()
Yaaa ama kizarsin diye gercekten yoksa almaz mıyızBanane almamıssınız bıkere... Ben konu acınca sızı eklemıcem![]()
![]()
Saka yapıyorum benı zaten zırt pırt etıketlemeyın ha, sıze ıyı muhabbetlerYaaa ama kizarsin diye gercekten yoksa almaz mıyız
TesekkurlerSaka yapıyorum benı zaten zırt pırt etıketlemeyın ha, sıze ıyı muhabbetler![]()
Evet uzun bi sure biz habersiz kalicaz bazi haberlerden love evlenirsen soyleyin amaBende yazayim şuracığa bildirim geldikçe okurum
Kapatılan konuyu takip edenlerdim
Bi miktar boşluğa düştüm bende
Yanlız eski konudan 3 - 4 kişiye baktım konuşmakla meşgul :/ ama olmazki siz haberleri alacaksınız biz kaldik böyle
Tabi ki haklı gerekçekleri vardı konuyu kapatmakta
Neyse artık![]()
Senin icin halay cekicem buradan gonderiyorumBen love evlenırse yazarım sıze, merak etmeyın
Senin icin halay cekicem bBen love evlenırse yazarım sıze, merak etmeyın
Iyi gecelerİyi geceler hanımlarrr![]()
Çünkü romandaki baş karakter yıllık izne ayrılmışKimse yazmıyor love gidince hersey durdu ne güzel okuyorduk yazmasakta![]()
Tahminim konuda aktif olanların hepsi özel mesaj grubundaKimse yazmıyor love gidince hersey durdu ne güzel okuyorduk yazmasakta![]()
Bi cavidan vardı arada bdv yi şenlendiriyordu yaHu huuu hep bdv ye takılmak olmuyo içim karardı benim![]()
Naptın physics var mı eşinden bir haberBi cavidan vardı arada bdv yi şenlendiriyordu ya![]()
![]()