- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.107
- 1.123
- Konu Sahibi Ladycharms
Cavidan kayıp ya ben bile özledim vallahi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah canımcım yok ya ayrı yaşıyoruz böyle yıllar önce boşanmış gibi. İki üç güne bir telefondan çocuğu görmek istiyor gösteriyorum max yarım saat.Naptın physics var mı eşinden bir haber
Bu nasıl şey ya, ayak bağı olmayın bari birbirinize.Ah canımcım yok ya ayrı yaşıyoruz böyle yıllar önce boşanmış gibi. İki üç güne bir telefondan çocuğu görmek istiyor gösteriyorum max yarım saat.
Ayrılma işini kolay kolay kabullenecek gibi durmuyor ama bir yandanda boşanmış gibi olan hayata alışmış durumumuz var. Bilmiyorum ya kötü hissediyorum bdv ye konuyu yazıp kaçanlar varya onlar gibi hissediyorum artık![]()
Çok üzüldümBen eşimin benim şüphelendiğim kadınla görüştüğünü öğrendim biliyormusunuz bakalım en geç bir aya dava açacağım eşimin şehir dışından gelmesini bekliyorum tek celsede olsun diye
Peki eşin biliyor mu her şeyi bildiğini yoksa o gelince bir anda dan diye hadi boşanıyoruz mu diyeceksin yani çaktırmıyor gibimisinBen eşimin benim şüphelendiğim kadınla görüştüğünü öğrendim biliyormusunuz bakalım en geç bir aya dava açacağım eşimin şehir dışından gelmesini bekliyorum tek celsede olsun diye
Karışık durumun biraz. Normal biri olsa çat diye boşar geçerim bazı şeylerden emin olmak ve garanti etmek istiyorum. Eşimin psikolojik durumundan şüphe ediyorum belki şizofren belki bipolar belki o belki bu bilmiyorum ama kesin bir şey var ve ailesi gizledi bunu benden. Hastaneye gidelim terapi alalım diye kandırdım hastalığını öğrenip tanı koydurmak istiyorum bebeğimiz var çünkü. Bu yüzden bu süreçte de ayrı yaşayalım dedim.Bu nasıl şey ya, ayak bağı olmayın bari birbirinize.
Dan diye söyliycem bı de cirkeftir benimki tehdit etcem Kadının kocasına söylerim diye onu yola gelsin edeplice boşansınPeki eşin biliyor mu her şeyi bildiğini yoksa o gelince bir anda dan diye hadi boşanıyoruz mu diyeceksin yani çaktırmıyor gibimisin
Aman zemheri olmayacağı oldurmak için çok da uğraşmamak gerekiyormuşÇok üzüldüm![]()
Madem emin oldun ve tahmin ettiğim gibi evet bu yüzden sordum dan diye mi söyleyeceksin diye. Beni aldatıyor diye kanıtların olsun sonra kıvırtmasın bu kadın yalan söylüyor diye. Elinde tehdit unsuru olması güzel ama kanıtlarında olsun benceDan diye söyliycem bı de cirkeftir benimki tehdit etcem Kadının kocasına söylerim diye onu yola gelsin edeplice boşansın
Aman zemheri olmayacağı oldurmak için çok da uğraşmamak gerekiyormuş
Böyle bir rahatsızlığı varsa genetik olarak çocuğun da risk altında, öğrenmen önemli haklısın.Karışık durumun biraz. Normal biri olsa çat diye boşar geçerim bazı şeylerden emin olmak ve garanti etmek istiyorum. Eşimin psikolojik durumundan şüphe ediyorum belki şizofren belki bipolar belki o belki bu bilmiyorum ama kesin bir şey var ve ailesi gizledi bunu benden. Hastaneye gidelim terapi alalım diye kandırdım hastalığını öğrenip tanı koydurmak istiyorum bebeğimiz var çünkü. Bu yüzden bu süreçte de ayrı yaşayalım dedim.
Öyle tabi ya, zorlamanın anlamı yok. Yürümüyorsa bitirmek en doğrusuDan diye söyliycem bı de cirkeftir benimki tehdit etcem Kadının kocasına söylerim diye onu yola gelsin edeplice boşansın
Aman zemheri olmayacağı oldurmak için çok da uğraşmamak gerekiyormuş
Evet maalesef. Hayırlısı olsun bundan sonrası için.Böyle bir rahatsızlığı varsa genetik olarak çocuğun da risk altında, öğrenmen önemli haklısın.
Diyemez o ezerim onuMadem emin oldun ve tahmin ettiğim gibi evet bu yüzden sordum dan diye mi söyleyeceksin diye. Beni aldatıyor diye kanıtların olsun sonra kıvırtmasın bu kadın yalan söylüyor diye. Elinde tehdit unsuru olması güzel ama kanıtlarında olsun bence
O ne kız, sağlık problemin mi var, allah yardımcın, olsun.Diyemez o ezerim onu![]()
Not:145 kiloyum ciddi ezerim![]()
Love iyi, hayata devam ediyor.Merhabalar ben diğer konuda sessiz okuyuculardandımkonu kapanırken veda mesajı yazmaya yetişemedim. Arada cinsellikte arada bdvde gözlerim sizi aradı ama pek göremedim. Love nasıl umarım iyidir her şey yolundadır hayatında
Yok çok şükür sadece ömrümü yiyen bir adamla 25 yıl geçirdim 60 kiloydum onunla tanıştığımdaO ne kız, sağlık problemin mi var, allah yardımcın, olsun.
Love iyi, hayata devam ediyor.
Huzurlu güzel günlerin olsun inşallahYok çok şükür sadece ömrümü yiyen bir adamla 25 yıl geçirdim 60 kiloydum onunla tanıştığımda
Boşansam ondan ilk iş zayıflıycam zaten
Yanarım yanarım sizin taktikleri boşanma aşamasında öğrendiğime yanarımHuzurlu güzel günlerin olsun inşallah
Afam haketmiyorsa gerek de yok ya, hakedene yapılır her şeyYanarım yanarım sizin taktikleri boşanma aşamasında öğrendiğime yanarım![]()
Açma sen gel bize arada bize biraz neşe kat yeter