Yine,yeniden diyet serüvenim

busininblogu

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2023
37
20
8
27
Kızlar selaam ben yine diyete girdiiim çünkü kendimi inanılmaz kötü hissediyorum.5 ay önce evlendim ve 53.5 dan 58.5 a çıkmış 5 kilo almış bulunmaktayım Evet kilom çok değil ama bu kadar kilo bana çok fazla geliyor akşamları gereksiz yemeye başladığım için aldım bu kiloları.Ve malesef ki iradem hiç yok diyet konusunda.Etrafımdaki hırslı insanlara inanılmaz özeniyorum.Bende 1 ay kadar iradeli olup bu 4-5 kiloyu vermek istiyorum bugün itibariyle başladım.Benim gibi iradesiz olanlar varsa bu süreci beraber yürütelim birbirimizi motive edeliim

Ben de bugün başladım tekrar canım evlilik bana da yaramadı. İnşallah bu sefer istikrarlı devam edicemmm

Kendimize,yapacağımıza inanırsak veririz inşallah ben 6 dan sonra yemediğimde kilo verirdim eskiden yine öyle deneyeceğim sende öyle yap

Bugün sabah detoks içeceği yapıp içtim daha sonra 2 haşlanmış yumurta biraz söğüş bir dilim peynir yedim ara öğün olarak kaju ve şimdi de yeşil mercimekli salata yaptım kendime içinde salatalık mısır mercimek var tadı da müktü bi süre akşamları böyle erken yiyip 6 da da yemeyi tamamen bırakcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…