Yine yeniden...Yoruldum :(

once sana sunu soyleyeyim cok guzelsin masallah nazar degmesin ve bence kilon verilmeyecek bir kilo degil oncelikle kendini o sinir bozucu 1kibrit kutusu diye baslayan 100gr tavuk gogsu diye baslayan diyetlerle kasma bir gun boyunca yediklerini yaz bakalim nerde hatalisin diyelim 2goflet yemissin o gun once 1e sonrda yarisin ye 4dilim ekmegi once 3dilime sonra 2ye indir bilegine siyah bir ip bagla ona her baktiginda o ip sana dengeli yemeyi hatirlatsin ve kimseyi kendinle karsilastirma her insan yapisi cok farklidir ama baktin olmuyor bir diyetisyene git testlerini yaptir sana uygun en saglikli diyeti verir ve ozellikle her hafta ona gidip tartiya cikma belasina kilo verirsin tabi spor yap yuru salon sana uygun degilse evde bir kac dvd al haftada 3gun yap ben Ingilterede yasiyorum inan bana 75 kilo ve 42 bedenle sen burda Ebru sallisin diyebilirim dusun artik burda herkez en az 90 kilo 42 bedeni burada giyen ooooo zayif konumundadir ama o kilolara ragmen kendileriyle barisiklar once kendini sev sunu dusun organ bekleyen veya hastalikla bogusan hastalari dusun gozlerin goruyor baska birinin organina ihtiyacin yok sabah kendi tuvalet ihtiyacini kendin gorebilecek sagliktasin bu bile senin icin nimet, guzelsin seni severn bir sevdigin var sakil uzulme kilo nedir guzelim verirsin 100kilo olanlar olsun mu bak ben dogumdan sonra tam 79 kilo olmustum boyum 173 delirecektim burda diyet gruplariyla diyete basladim belirli bir diyet yapmadim sadece aksam yemeklerini cok hafis yaptim tatliyi azalttim bu sabah 60kilo yu gordum inan bana bir paket cikolata icin ruhumu verirdim o kadar umutsuzdum veremesem ben veremezdim seen bana fark atarsin vallahi sakin kilo gibi caresi olan bir sey icin kendini uzme

merhaba cikin-f bende seninle aynı dertten bugun butun gun agladım dıyebılırım seni heralde en iyi ben anlıyorum suanda diyebilirim cunku bende bundan 2 sene oncesine kadar suanki halimden 20 kg daha azdım gecen kıs 12 kılo aldım yazın 8 vermıstım bu sene geri 16 geri aldım ve kendimi nedense cezanlandırıp hiç bir şekilde yeni birsey almıyor 1 tane tshirt ve esofmanla gıdıyorum heryere ne diyet yapmaya gucum var nede baska biseye insanlar dısarı cıkmıyorum arkadslarımla gorusmuyorum cunku hem cıkacak ust basım yok hemde kendımı herkesın yanında dev gibi hissediyorum belki bir birimize destek olup diyete baslarız bilmiyorum ben tek basıma yurtdısında yasıyorum ailem turkıyede okuyorum o yuzden hıc duzgun beslenemıorum ve burada saglıklı besınler cok pahalı onun yerıne hergun pizza yiorum cok kotu ama napıcagımı bilemiorum

Üniversite sınavına hazırlanırken yanımda bilgilerin yanında 15 kilo da götürdüm yanımda ve üniversite 3. sınıf oldum hala aynı demek ki sorun sınavda değil bendeymiş :(Çok sağolasın canım evet birbirimizi çok iyi anlarız ve ortakça birlikte bir diyet yapabiliriz :)Senin kilon ve boyun kaç tatlışkom?:1hug:a.s.

once sana sunu soyleyeyim cok guzelsin masallah nazar degmesin ve bence kilon verilmeyecek bir kilo degil oncelikle kendini o sinir bozucu 1kibrit kutusu diye baslayan 100gr tavuk gogsu diye baslayan diyetlerle kasma bir gun boyunca yediklerini yaz bakalim nerde hatalisin diyelim 2goflet yemissin o gun once 1e sonrda yarisin ye 4dilim ekmegi once 3dilime sonra 2ye indir bilegine siyah bir ip bagla ona her baktiginda o ip sana dengeli yemeyi hatirlatsin ve kimseyi kendinle karsilastirma her insan yapisi cok farklidir ama baktin olmuyor bir diyetisyene git testlerini yaptir sana uygun en saglikli diyeti verir ve ozellikle her hafta ona gidip tartiya cikma belasina kilo verirsin tabi spor yap yuru salon sana uygun degilse evde bir kac dvd al haftada 3gun yap ben Ingilterede yasiyorum inan bana 75 kilo ve 42 bedenle sen burda Ebru sallisin diyebilirim dusun artik burda herkez en az 90 kilo 42 bedeni burada giyen ooooo zayif konumundadir ama o kilolara ragmen kendileriyle barisiklar once kendini sev sunu dusun organ bekleyen veya hastalikla bogusan hastalari dusun gozlerin goruyor baska birinin organina ihtiyacin yok sabah kendi tuvalet ihtiyacini kendin gorebilecek sagliktasin bu bile senin icin nimet, guzelsin seni severn bir sevdigin var sakil uzulme kilo nedir guzelim verirsin 100kilo olanlar olsun mu bak ben dogumdan sonra tam 79 kilo olmustum boyum 173 delirecektim burda diyet gruplariyla diyete basladim belirli bir diyet yapmadim sadece aksam yemeklerini cok hafis yaptim tatliyi azalttim bu sabah 60kilo yu gordum inan bana bir paket cikolata icin ruhumu verirdim o kadar umutsuzdum veremesem ben veremezdim seen bana fark atarsin vallahi sakin kilo gibi caresi olan bir sey icin kendini uzme
Canım benim ne kadar da güzel şeyler yazmışsın öyle...Allahım senin kilona inmeyi bana da nasip etsin inşallah...Kesinlikle şükretmem gereken çok şey var kesinlikle...Bunları o kadar iyi biliyorum ki :(İşte benimkisi delice bir düşünce çok takıyorum ama artık yok :)takmıcam :)kendimi ve herkesi her şeyi çok seviyorummmm :)canımsın yaaa çok sağol sölediğin her güzel söz içinnnn :1hug:a.s.çok güzel anlatmışsın anlamam gerekeniiiiiiiii:teselli:

Belki burdaki çoğu dertten daha az bir önemde belki de çoğundan çok daha fazla...Sadece kilo fazlam değil derdim artık inancımı kaybettim :( Önceden zayıf olup şimdi 10-12 kilo fazlam olması ve yine yeniden bir sürü diyet denemem kiminin 1 gün kiminin bir ay sürmesi...5 kilo vermişken yeniden kendime yenik düşmem geri almam o kiloları ve yine yeniden aynı yerden başlamam...İşin komiği artık kendimde diyet yapacak güç bulamamam.Herkesin düşüncesi şöle amann ne dertler var...Ama ben kiloyu sadece görsel açıdan vermek istemiyorum ki :(:1no2:Bu artık psikolojimi de etkiliyor...Kendime olan güvenimi ve..Her şeyi işte...Daha 20 yaşındayım ve 75li kilolardayım...Bıktım...42beden giymekten,zayıf insanları görüp kendimle kıyaslamaktan ve başarısızlıktan yoruldum...İyi bir insan iyi bir evlat iyi bir öğrenci ve iyi bir sevgili olduğuma inanıyorum ama iyi bir iradem yok :(Moralim çok bozuk lütfen bana moral verin ve ben diyete başlama gücümü tekrar bulayım ve bu süreci sizinle burada paylaşayım :(İnanın şu an gözlerim dolu dolu yazıyorum...Çok yoruldum inanın :(hem de çokkkkmafoldumben

Konusahibi yaşıyor musun? Ceylinim konuyu hortlatmış merak ettim. 10-12 kilo için mi canını sıktın yani. ZAyıfladın mı sonra buralardaysan cevap yaz :17:

Ceylinim, bu nasıl fantezi ? :52: :32:

Kız yeni konuların sahipleri, büyük bir heyecan ve endişe ile yorum bekliyor. Biz bunlara zıplıyoruz görünce. Diğerleri kaynamasın arada , yazık :1:

Müdüre söyleyelim sana özel bölüm açsın eski konuları doldursun orada birlikte eski konulara yorum yapalım :9:

Son düzenleme:
keşke üzerinden 6 ay geçen konular kapatılsa da Ceylin de yorulmasa boşu boşuna :27:

Back
X