once sana sunu soyleyeyim cok guzelsin masallah nazar degmesin ve bence kilon verilmeyecek bir kilo degil oncelikle kendini o sinir bozucu 1kibrit kutusu diye baslayan 100gr tavuk gogsu diye baslayan diyetlerle kasma bir gun boyunca yediklerini yaz bakalim nerde hatalisin diyelim 2goflet yemissin o gun once 1e sonrda yarisin ye 4dilim ekmegi once 3dilime sonra 2ye indir bilegine siyah bir ip bagla ona her baktiginda o ip sana dengeli yemeyi hatirlatsin ve kimseyi kendinle karsilastirma her insan yapisi cok farklidir ama baktin olmuyor bir diyetisyene git testlerini yaptir sana uygun en saglikli diyeti verir ve ozellikle her hafta ona gidip tartiya cikma belasina kilo verirsin tabi spor yap yuru salon sana uygun degilse evde bir kac dvd al haftada 3gun yap ben Ingilterede yasiyorum inan bana 75 kilo ve 42 bedenle sen burda Ebru sallisin diyebilirim dusun artik burda herkez en az 90 kilo 42 bedeni burada giyen ooooo zayif konumundadir ama o kilolara ragmen kendileriyle barisiklar once kendini sev sunu dusun organ bekleyen veya hastalikla bogusan hastalari dusun gozlerin goruyor baska birinin organina ihtiyacin yok sabah kendi tuvalet ihtiyacini kendin gorebilecek sagliktasin bu bile senin icin nimet, guzelsin seni severn bir sevdigin var sakil uzulme kilo nedir guzelim verirsin 100kilo olanlar olsun mu bak ben dogumdan sonra tam 79 kilo olmustum boyum 173 delirecektim burda diyet gruplariyla diyete basladim belirli bir diyet yapmadim sadece aksam yemeklerini cok hafis yaptim tatliyi azalttim bu sabah 60kilo yu gordum inan bana bir paket cikolata icin ruhumu verirdim o kadar umutsuzdum veremesem ben veremezdim seen bana fark atarsin vallahi sakin kilo gibi caresi olan bir sey icin kendini uzme