- 16 Aralık 2016
- 106
- 82
- 98
- 45
- Konu Sahibi Yenidenfit
-
Merhaba sizin zafer bayramız da kutlu olsun. İyiyim çok teşekkürler. Umarım siz de iyisinizdir.Merhaba,
30 ağustos zafer bayramınızı kutlarım, Nasılsınız?
Oğlunuzun randevusu nasıl geçti umarım herkes iyidir.
Sevgiler,
Teşekkür ederiiim,Merhaba sizin zafer bayramız da kutlu olsun. İyiyim çok teşekkürler. Umarım siz de iyisinizdir.
Oğlumun bu haftaki kontrolü bizrazcık sitemli geçti. Kilo verdi ama spor yapmadığı için azcık sıkıştırdı diyetisyenimiz. Haklı olarak3 haftada 2.6 kg vermiş oldu. Haftaya en az 1.5 kg gitmesini istiyor çünkü yağ kaybı var ama tartıya çok az yansıyor bu.
Bakalım ben bu hafta izin aldım okul öncesi biraz daha sıkı tutarsak umarım gider. Okul başlayınca yeme düzeni otomatik olarak tam kontrol altında tutulamıyor. Aslında yanına yemek koyma şansım var izin verdi okul ama oğlum istemiyor.
Sabah evde kahvaltı ediyor, okul kahvaltısını yemiyor atlıyor. Öğle ve ikindiyi okulda çıkanlardan yiyor. yemek listesine bakarak haftalık olarak diyetisyenimiz hangisinde neleri yeyip yememesi gerektiğini söylüyor. Bilemiyorum ne kadarına uyar oğlum. Ama okulla birlikte hareketi artacak ve sabah akşam okula gidiş geliş, uyku düzeninin bozulması bence kilo vermeyi kolaylaştıracak. Geçen yılda yine bir kez diyetisyen maceramız oldu ve okulla birlikte çok güzel devam ettirdi. 2 ayda normale döndü her şey. Aslında 5 kg verse bile çok iyi hissedecek kendini ama geçen hafta pek diyet psikolojisinde değildi.
mola versenizde yola devam etmek önemli ara tatil gibi olur kaldığınız yerden devam edersiniz. yoruluyoruz ya ister istemez. Sağlıkla huzurla herşey güzel olsun.Merhaba 2-3 gündür pek kendimde değilim. Diyet yapasım yok ben de çok kasmamaya karar verdim tamamen kopmak istemiyorum. Bugün de dahil olmak üzere 3 gündür biraz kafama göre yedim.
Yarından itibaren tekrar başlıyorum. Umarım her şey çok güzel olur
Ay umarım her şey yolunda giderTeşekkür ederiiim,
Oğlunuza allah sağlık afiyet versin amin. Masallah güzel olmuş. Çocuklar için süreç zor tabi en kısa zamanda toplar. Okula eskiden bende yemek görümeye çok çekinirdim :) işe başlayınca normalleştirdim :) o yasta yanına istememesi cok cok normal. Umarım en kısa zamanda istegi gibi olur herşey. Okul hayatında başarılar dilerim.
Evet ister istemez ara sıra isteksizlik olabiliyor. Bugün kararlıyım başlıyorummola versenizde yola devam etmek önemli ara tatil gibi olur kaldığınız yerden devam edersiniz. yoruluyoruz ya ister istemez. Sağlıkla huzurla herşey güzel olsun.
Merhaba tekrardanAy yıllar önce yazıp çıkmışım kalmış konu burda:) nasıl gidiyor diyetiniz herşey yolundadır inşallah
Hadi inşallahMerhaba tekrardaniyi gidiyordu ama ufak bi ara vermek zorunda kaldım. İş nedeniyle şehir dışındayım bi süredir ve düzensizleşti biraz hayatım. 1 haftaya normale döncek her şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?