- 16 Aralık 2016
- 70
- 74
- 88
- 45
- Konu Sahibi Yenidenfit
-
Ya ben de ekliyorum o zaman buraya pazartesi diyete başladım üstüne pilates ekleyerek gidiyorumYıllardır bir çoğunuz gibi kilo alıp verme kısır döngüsü içindeyim. 20li, 30lu, 40lı kilolar verip almış biri olarak bu kez son kez olması ümidiyle tekrar diyete başlıyorum.
En son uygulayıp çok güzel sonuç aldığım aralıklı oruç diyet listemi tekrar uygulayacağım. İlerleyen dönemlerde listelerim bitince de diyetisyen yardımına başvurup kalanını da verip ideal kiloma ulaşmayı hedefliyorum.
Yarın start vereceğim ve düzenli olarak buraya yazarak daha disiplinli bir şekilde ilerlemeye çalışacağım.
Desteklerinizi bekliyorum
Umarım hepimiz sağlıklı kilolarımıza ulaşırız. En önemlisi de koruyabiliriz
MerhabaYa ben de ekliyorum o zaman buraya pazartesi diyete başladım üstüne pilates ekleyerek gidiyorumneler yapıyorsunuz diyette
Sizin beslenme düzeniniz nasıl?Ya ben de ekliyorum o zaman buraya pazartesi diyete başladım üstüne pilates ekleyerek gidiyorumneler yapıyorsunuz diyette
Çok teşekkürlerÖncelikle hayırlı olsun, aynı kararlılıkla devam etmenize dilerim. Ben de yeni başladım sayılır, sizin kahvaltınız benimkinden güzelmiş.
Merhaba çok güzel kilo vermişsiniz.hedef yolunu yarılamışsınız. Umarım üzüntülü döneminizi atlatabilmişsinizdir.Merhaba ben de bu aralar rejim yapıyorum.
Boyum 170 kilom 75 .
2 ay da 10 kilo verdim. Öncelikle büyük bir üzüntü yaşadım.o çok etkili oldu.
Sabah kahvaltısı durumunu tamamen kaldırdım.neredeyse tek öğün yiyorum.sekeri 1 aydır ağzıma surmuyorum. Haftaya pilatese başlayacağım.
Hedefim 65.
Benim ki biraz zorunluluktan. İşten dolayı bu kadar ara öğün 3 öğün maalesef hazırlayamam. Son konuma baktıysanız gözümün dönüp cumartesi gecesi yemek yediğimi görmüşsünüzdür. 5 gündür daha protein ağırlıklı besleniyorum, şükür gözüm dönmedi.Çok teşekkürlerşu an çok hevesliyim kilo verdikçe umarım inancım artar. Siz de if yapıyorsunuz sanırım. Ben de size başarılar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?