- 16 Aralık 2016
- 69
- 74
- 88
- 45
- Konu Sahibi Yenidenfit
-
Merhaba, gayet iyi gidiyorMerhaba,
Nasıl gidiyor?
Tebrikk ederimmm,Merhaba, gayet iyi gidiyorteşekkürler. Dün yoğunluktan yazamadım menümü ama sabah tartıldım yine düşüş olmuş
Çok teşekkürlerTebrikk ederimmm,
Güncel sayfalar bulmak genelde zor oluyor. :) herkes başlamış bırakmış oluyor haliyle :) sizi cok tebrik ediyorum. bol eksileriniz olsun :) sayfanızı takibe aldım. :)
Çevremde herkes fit diyet yapan olmayınca tek başına cok zor oluyor. birileri ile konuşmak motive olmak güzel oluyor.
Başarılar,
Günlük çok keyıflı oluyor. Telefonda bıkıyorum ama burası ınsanı tutuyor ya bunu hissettim. Güzel haberlerini bol eksileri bekliyorum:) sahne ve ısık sendeee :)Çok teşekkürleraçıkçası ben de birazcık motive olurum diye yazmaya başladım buraya. Kendi kiloma yakın bir konu başlığı da bulamadım. Günlük niyetine takılıyordum burada ben de sizi takip edeceğim artık. Hep birlikte zayıflarız umarım
Ay hadi inşallah. Buradaki forumlara yıllar önce yoğun bir katılım oluyordu. Eski diyet dönemlerimde yarışma ve kamp gruplarıyla baya motive olup kilo vermişliğim var. Durgunlaşmış şimdi ama size denk gelmem iyi olduGünlük çok keyıflı oluyor. Telefonda bıkıyorum ama burası ınsanı tutuyor ya bunu hissettim. Güzel haberlerini bol eksileri bekliyorum:) sahne ve ısık sendeee :)
Evet eski sayfaları karıştırınca ne mücadeleler çok keyifli geçmiş. :) bu tozlu sayfalarda yaşayan birilerine rastlamak keyifli :) kilo vermeninde dışında sağlıklı beslenmeyi öğrenmek rutine almak içinde gerekli. Beslenmeyi öğrenemiyoruz ne yazık ki :)Ay hadi inşallah. Buradaki forumlara yıllar önce yoğun bir katılım oluyordu. Eski diyet dönemlerimde yarışma ve kamp gruplarıyla baya motive olup kilo vermişliğim var. Durgunlaşmış şimdi ama size denk gelmem iyi olduteşekkürler destek için
Merhaba,öncelikle sizi tebrik ederim kendinize iyilik yapmayı hedeflediğiniz ve eksilere ulaştığınız için.Ben de iki gün önce 7 kg verme ye niyet ettim ki ben çok vermekten ziyade sağlıklı ve kalıcı kilo vermek niyetindeyim.Boyum 170 kilom 81 hedefim 74 .Ben sizin diyet listenizi az buldum naçizane.Sizden daha çok yiyorum yeni beslenme düzenimde .Diyetinizde mutlaka sabahları 1 hatta sizin kg durumuna göre 2 dilim tam buğday ekmeği olmalı.Daha önce ben de 116 kg ye kadar çıktım.Diyetisten tecrübem de var.Mutlaka 3 öğün ve iki ya da bir ara öğün yapın.O şekilde kalıcı ve sağlıklı kilo verirsiniz.Sizin listede ben aç kalırım ve en çok 3 gün dayandıktan sonra direk karbonhidrat ve tatlıya yönelirim.İsterseniz 1 günde ne yediğimi yazabilirim yeni sürecimde, kıyas yapar birbirimize destek oluruz.Çok kolay gelsin,sağlıkla gitsin eksilerEvveeet yine başladım diyete kaldığım yerden.
Sabah
Yarım avokado
1 dilim peynir
7 zeytin
Dereotu
1 şeftali
2 yumurta
Ara
Bitki çayı
1 muz
1 avuç kuruyemiş
Akşam
8-10 kaşık sebze yemeği
Yoğurt( cacık da olabilir)
Listem böyle olacak.
Sağlıklı beslenmeyi öğrenmek evet asıl mesele bu haklısınızEvet eski sayfaları karıştırınca ne mücadeleler çok keyifli geçmiş. :) bu tozlu sayfalarda yaşayan birilerine rastlamak keyifli :) kilo vermeninde dışında sağlıklı beslenmeyi öğrenmek rutine almak içinde gerekli. Beslenmeyi öğrenemiyoruz ne yazık ki :)
tam destekkkk yyeeeaaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?