Yine yeniden zayıflamaya çalışıyorum. Umarım bu son olur 🙏

Bugün ara öğünümü yoğunluktan tam zamanında yiyemedim ama genel olarak iyiydi.
Akşam 40 dk yürüyüş yaparak spora da başlamış oldum. Biraz gezinti havasında geçti ama ilk günün günahı olmaz. Bir aksilik çıkmadıkça her akşam yürümeyi planlıyorum.
1 hafta kadar yürüyüşle devam edip sonrasında evde videolarla spor yapmayı deneyeceğim yürüyüşe ek olarak.
Su tüketimim düştü son bi kaç günde tek eksiğim bu şimdilik.

Merhaba bugünkü menüm

Öğle
2 haşlanmış yumurta
Yarım avokado
2 dilim peynir
1 avuç blueberry

Ara öğün
Leblebi
1 şeftali
Bitki çayı

Akşam
8 kaşık sebze yemeği
Mercimek çorbası
1 kase yoğurt

Dün akşam yemeğinden sonra miden çok rahatsızlandı, ağrıdı. Gaz sandım ben yattım uyudum. Gece 2 de uyandım, ishal olmuşum çok şiddetli. 5 e kadar tuvaletten çıkamadım. Probiyortik içtim, muz yedim, su içtim yattım. Ateşim yoktu ama sürekli terliyordum.
Sonra uyumuşum öğlen 12 ye kadar. Kalktım saat 15:00 oldu hala tuvalete çıkmadım. İshal kesilmiş gibi ama karında hassasiyet oluyo ara ara. 2.5 kilo tartıda düşüş yaşamışım 2 günde ama hepsi dünkü sıvı kaybından kaynaklanıyor tamamen.
Bi şey yemeye korkuyorum ve iştahım da yok.
2 haşlanmış patates yedim
Şimdi de çayla leblebi yiyorum.
Akşamda bir iki muz ve yoğurtlu pirinç çorbasıyla günü kapatırım.
İnşallah anlık bi şeydir bu. Uzun sürmez. Herkes salgın olduğundan bahsediyor. İş arkadaşımda 2-3 gün kıvrandı ishalim diye bu hafta.

Merhaba dün yediklerimi yazmadım çok da bişi yemedim aslında
Hala karın ağrısıyla kıvranıyordum zaman zaman ama ishalim kesildi neyse ki

Öğlen
3 yumurtalı menemen
Yarım avokado
2 dilim peynir
-4-5 zeytin
2 dilim esmer ekmek

Ara öğün yok

Akşam büyük bir kase yoğurtlu pirinç lapası

Bugün öğlen kahvaltıyla başladım güne. İshal yok, ağrılarım azaldı ama hala sebze veya baklagil yemeye korkuyorum. Başlayacağım ama yavaş yavaş normal düzenime.

Öğlen
2 yumurtalı mantarlı lor peynirli omlet

Ara
Azcık kabak çekirdeği
Kahve
2 ceviz içi
1 nektarin

Akşam
közlenmiş patlıcan salatası yemeyi düşünüyorum sadece

Akşam biraz değişti. Öğlum mücver yemek istedi ben de fırında mücver yaptım ve birlikte yedik.
Fırın mücver ve yoğurtla kapattım günü.
Pek listeye uyamadım hastalıktı fln derken. Bakalım çarşamba tartıda neler bekliyor beni

Günaydın dünkü menümü yazamadım ama şimdi ekleyim

Öğle
2 yumurtalı menemen
7 zeytin
2 dilim peynir
Dereotu
1 avuç blueberry

Ara 4-5 fındık
Büyük bi salkım üzüm

Akşam
Yemekten önce dayanamadım bir magnum yedim
Ispanak yemeği
Yoğurt
4-5 kaşık tam tahıllı makarna

Veee sabah tartıldım ve

Çıktım
1.1 kg vermişim. İshaldi hastalıktı derlen dengesiz bi hafta oldu benim için. Şu anda da kabızlığa doğru bi gidiş var sanki
Ben çok sevindim vermem gereken çok kg var. Benim kilolarımda daha fazla ve hızlı kilo vermeyi umuyor insan ama haşimatolu ve bu süreçte spor yapmayan biri için iyi diyorum.
Bugün biraz serbest bırakacağım kendimi menü konusunda.
Bi sürü takviye almam gerekiyordu. Kan tahlili sonuçlarıma göre d vitamini ve b12 kullanmaya başlayacaktım ama ürtiker tedavimde aşırı ilaç kullanıyordum ve ekstra bunları da yüklemek istemedim karaciğerime.
Bugünden itibaren d vitamini , b12 ve magnezyum takviyelerine başlayacağım. Tiroid değerime de birazcık faydası olur, metabolizmam azcık daha hızlanır belki.
Bu hafta az da olsa spora da başlamak istiyorum umarım başarırım.işte herkes izinde tek başıma aşırı yoğunum. En azından gün içi hareketliliğim arttı

Yeni hedefim 130 kg olmak inşallah kolayca veririm kilolarımı

Merhaba, gayet iyi gidiyor teşekkürler. Dün yoğunluktan yazamadım menümü ama sabah tartıldım yine düşüş olmuş
Tebrikk ederimmm,
Güncel sayfalar bulmak genelde zor oluyor. :) herkes başlamış bırakmış oluyor haliyle :) sizi cok tebrik ediyorum. bol eksileriniz olsun :) sayfanızı takibe aldım. :)
Çevremde herkes fit diyet yapan olmayınca tek başına cok zor oluyor. birileri ile konuşmak motive olmak güzel oluyor.
Başarılar,

Çok teşekkürler açıkçası ben de birazcık motive olurum diye yazmaya başladım buraya. Kendi kiloma yakın bir konu başlığı da bulamadım. Günlük niyetine takılıyordum burada ben de sizi takip edeceğim artık. Hep birlikte zayıflarız umarım

Bugün karbonhidrat ağırlıklı bigün oldu. O yüzden hiç yazmayayım buraya Tartıldığım günü serbest gün olarak geçiriyorum. Haftaya bu kadar rahat davranmayacağım ama düzenimi çok bozmak istemiyorum.

Günlük çok keyıflı oluyor. Telefonda bıkıyorum ama burası ınsanı tutuyor ya bunu hissettim. Güzel haberlerini bol eksileri bekliyorum:) sahne ve ısık sendeee :)

Günlük çok keyıflı oluyor. Telefonda bıkıyorum ama burası ınsanı tutuyor ya bunu hissettim. Güzel haberlerini bol eksileri bekliyorum:) sahne ve ısık sendeee :)
Ay hadi inşallah. Buradaki forumlara yıllar önce yoğun bir katılım oluyordu. Eski diyet dönemlerimde yarışma ve kamp gruplarıyla baya motive olup kilo vermişliğim var. Durgunlaşmış şimdi ama size denk gelmem iyi oldu teşekkürler destek için

Evveeet yine başladım diyete kaldığım yerden.

Sabah
Yarım avokado
1 dilim peynir
7 zeytin
Dereotu
1 şeftali
2 yumurta

Ara
Bitki çayı
1 muz
1 avuç kuruyemiş

Akşam
8-10 kaşık sebze yemeği
Yoğurt( cacık da olabilir)

Listem böyle olacak.

Bugün oğlumun diyetisyen randevusu vardı. 1.7 kg vermiş 1 haftada. Zaten vermesi gereken kilo max 7-8 kg. Bi an ben de aynı diyetisyenle başlasam mı diye heveslendim ama kendime bir kaç hafta daha şans vermeye karar verdim. Duraksarsam başlayacağım artık.

Evet eski sayfaları karıştırınca ne mücadeleler çok keyifli geçmiş. :) bu tozlu sayfalarda yaşayan birilerine rastlamak keyifli :) kilo vermeninde dışında sağlıklı beslenmeyi öğrenmek rutine almak içinde gerekli. Beslenmeyi öğrenemiyoruz ne yazık ki :)
tam destekkkk yyeeeaaahhh

Merhaba,öncelikle sizi tebrik ederim kendinize iyilik yapmayı hedeflediğiniz ve eksilere ulaştığınız için.Ben de iki gün önce 7 kg verme ye niyet ettim ki ben çok vermekten ziyade sağlıklı ve kalıcı kilo vermek niyetindeyim.Boyum 170 kilom 81 hedefim 74 .Ben sizin diyet listenizi az buldum naçizane.Sizden daha çok yiyorum yeni beslenme düzenimde .Diyetinizde mutlaka sabahları 1 hatta sizin kg durumuna göre 2 dilim tam buğday ekmeği olmalı.Daha önce ben de 116 kg ye kadar çıktım.Diyetisten tecrübem de var.Mutlaka 3 öğün ve iki ya da bir ara öğün yapın.O şekilde kalıcı ve sağlıklı kilo verirsiniz.Sizin listede ben aç kalırım ve en çok 3 gün dayandıktan sonra direk karbonhidrat ve tatlıya yönelirim.İsterseniz 1 günde ne yediğimi yazabilirim yeni sürecimde, kıyas yapar birbirimize destek oluruz.Çok kolay gelsin,sağlıkla gitsin eksiler

Sağlıklı beslenmeyi öğrenmek evet asıl mesele bu haklısınız ben de bu kısım eksik kalıyo ve istikrar maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…