• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine yine yine ... bıktım

ben de bekarken zorla gıttıklerı yere gotururlerdı ayrı gezmeme ızın vermezler göruculerle tanıstırırlardı berbattı, evlenırken de cok taş koydular da baya katikulleye getırdım evlendım
sımdı evlendım sımdı de bosamaya calışıyorlar eşime bıle aşağılıyor benı ki adam fark etsın boşasın oyle adi olabiliyorlar, senınkılerı bılmem de ,bekarken ben calısırdım paramı alırlardı bır guzel, ben annemı guzel yerlere gotururdum gezerdık arkadaslık da ederdım oyleyken benden guzelı yok.
sımdı de ugrasıyor didinıyor bosanayım eve geleyım calısayım yesınler paramı da benı kenarda oturtsunlar işlerını yaptırsınlar dıye... bosver sen onları ya cıkmaya bak cıkınca da gerı gelmeyeye bak
sen de ögretmensın meslegın de vr elınde bırak onları kendı haline, emeklı maasları falan gecınsınler arada para yollarsın cok gerekırse veya aylık bellı mıktar gönder uzak tut
yapamadım birgün ağlaya ağlaya gidin dedim 10 gün gittiler birgün erkek kardeşimde durabildiler. evli. 8 gün memlekette durabildiler geri geldiler. tek kuruşları geçmiyor. kira faturalar. o da yetmedi beni güne sokmuşlar erkek kardeşime ev almak için. emekli parasınıda ona verecekler. bunlarA rağmen kötü biriyim. o... teki oldum çıktım.. niye hayatımda bir kere aşık oldum o da memur değil diye

memur degılse tayinın de cıkmaz degıl mı ?
yan mahallede ev açarsınız o kötu olmaz mı yıne yakın olursun
ama esnafsa ne kötulugu var kı amma takıntılılar sankı onlar evlenecek
sigortası yetiyo tayinim çıkıyor. erkek arkadaşım nerde istersen açarm kurarım işimi de diyo. gel gör ki ailem kabul etmiyor. esnaflar şerefsizmiş elalem memur kızı esnafa verdi memura verdi demezmiş. yengemin kardeşi iyi biriyle evlenmiş memurla

sigortası yetiyo tayinim çıkıyor. erkek arkadaşım nerde istersen açarm kurarım işimi de diyo. gel gör ki ailem kabul etmiyor. esnaflar şerefsizmiş elalem memur kızı esnafa verdi memura verdi demezmiş. yengemin kardeşi iyi biriyle evlenmiş memurla

ya sacmalama saf mısın kandırıyorlar işte senı,
kardesıne emeklı maasıyla ev alıp senın altınlarınla ona ev kurmak ıcın senın yanında parasızca yasıyor ve senı evlendırmıyorlar bak ıyı oku sen yıllar yılı evlenemeyeceksın memur da olsa vermeyecekler haberın olsun.

kaçarak evlenenler var ya onlardan olmazsan sana bu dunyada nefes aldırmazlar günyüzü göstermezler bence. tabı bılemem gercekte nasıllar sana mı oyle gelıyor o bilinmez

ya sacmalama saf mısın kandırıyorlar işte senı,
kardesıne emeklı maasıyla ev alıp senın altınlarınla ona ev kurmak ıcın senın yanında parasızca yasıyor ve senı evlendırmıyorlar bak ıyı oku sen yıllar yılı evlenemeyeceksın memur da olsa vermeyecekler haberın olsun.
vermeyecekler farkındayım ..napayım her şey ona gidiyo zaten ben ayın başını zor getiriyom ne kiramı veriyorlar kiram 1200 lira ne faturaları ne mutfak masrafı ... bunlara rağmen bana acı çektrmektren başka şey yapmıyorlar. ölecez sinir hastası olduk senin yüzünden .. bıktım resmen bunaldım

kaçarak evlenenler var ya onlardan olmazsan sana bu dunyada nefes aldırmazlar günyüzü göstermezler bence. tabı bılemem gercekte nasıllar sana mı oyle gelıyor o bilinmez
kaçmak istemiyorum güzelce evimden çıkmak istiyorum çabam hep o yönde...

evim ayrı memleketten çıkıp yanıma geldiler . ıkıncı bir masraf olmasn kendilerine diye . kovdum dayanamadm 10 gün gittiler gelmeyin dedim yinede geldiler
Abboow o evde birakip ayri eve çıkın madem hadi selametle diyip. Bi de mecbursun demisler ya

Abboow o evde birakip ayri eve çıkın madem hadi selametle diyip. Bi de mecbursun demisler ya
mecburm ben bu dünyaya mükemmel olmak için geldim hukuk kazanamadm diye ağzıma ettiler kariyerli memur bulamadım diye ağzıma ediyorlar. sorsan millete çok iyi anne baba rolü oynuyorlar.beni düşündükleri için yanıma geldiler memlketten çıkıp düzenlerini bozup. herseyin sebebi benim . 26 yasında değilim sanki 15 yaşndaym.kalmadı sabrım hergün yeni bir sorun incitmek istemiyorum

Aılelerın yanıldıgını gormedım
O kısıyle evlenmenı ıstemıyorsa mutlaka bıldıklerı vardır
Aılene guven
Onlar senı senden ıyı bılır ...

mecburm ben bu dünyaya mükemmel olmak için geldim hukuk kazanamadm diye ağzıma ettiler kariyerli memur bulamadım diye ağzıma ediyorlar. sorsan millete çok iyi anne baba rolü oynuyorlar.beni düşündükleri için yanıma geldiler memlketten çıkıp düzenlerini bozup. herseyin sebebi benim . 26 yasında değilim sanki 15 yaşndaym.kalmadı sabrım hergün yeni bir sorun incitmek istemiyorum

ıncıtmek ıstemıyor musun ? ıncıtme o zaman ayrıl sevgılınden, uzulmeyı de kes

Beni vermiyolar falan demeyi birak.Kac yasinda kadinsin,parani kazaniyosun,bagimsizsin, kendi kararlarini kendin verebilirsin.Evlenecegin kisiyi secmek de buna dahil.Ailenin iznini beklersen daha cok sıkıntı cekersin.

Hayatinin kontrolunu eline al.

Aılelerın yanıldıgını gormedım
O kısıyle evlenmenı ıstemıyorsa mutlaka bıldıklerı vardır
Aılene guven
Onlar senı senden ıyı bılır ...
Bana kim adı ne deselerdi amenna diyecektim esnaf olduğunu öğrenince memur olup öyle gelsin kapıya dediler.ben bu yüzden haklı göremiyorum onları adam degismeyecekki iş değişecek

Beni vermiyolar falan demeyi birak.Kac yasinda kadinsin,parani kazaniyosun,bagimsizsin, kendi kararlarini kendin verebilirsin.Evlenecegin kisiyi secmek de buna dahil.Ailenin iznini beklersen daha cok sıkıntı cekersin.

Hayatinin kontrolunu eline al.
O kadar çok psikolojik baskı yaptılar ki almaya çalışıyorum ama bazen içimde çok birikiyor işte paylaşacak bı annm bı ablam olmayınca buraya içimi döktüm

Baskıcı aile vakası yine. Hep olan kızlara oluyor nedense, biri de oğlunu böyle baskı altına alsın dişimi kıracağım.
Evinizden kovun demeyeceğim ama memleket dururken yanınıza gelmek ne kadar saçma. Çevreleri falan da yoktur şimdi size sarıyorlardır anlamadım ki bu durumu:/

Baskıcı aile vakası yine. Hep olan kızlara oluyor nedense, biri de oğlunu böyle baskı altına alsın dişimi kıracağım.
Evinizden kovun demeyeceğim ama memleket dururken yanınıza gelmek ne kadar saçma. Çevreleri falan da yoktur şimdi size sarıyorlardır anlamadım ki bu durumu:/
O erkek verdikleri cevap net kararlı.

evim ayrı memleketten çıkıp yanıma geldiler . ıkıncı bir masraf olmasn kendilerine diye . kovdum dayanamadm 10 gün gittiler gelmeyin dedim yinede geldiler

Annen ve babanla daha israrci konusup onlari ikna etmelisin boyle kovmak kızmak nedir ? Seni dovmuyorlar, sövmüyorlar aksine üstüne düşüyorlar gibime geldi sahsen ama sen kac yasındasın bilmiyorum da guzel dille ikna sart.

Cok ayip nasil bir evlatsin sen ya
sesimi çıkarmayan kırmayan. amacım para değil ama emekli parasını bile gidip erkek kardeşine verilen. üzerine gelinen herşeyi başına kakılan aldıklarını yedirdiklerini içirdikleri bir evladım. ve şmdi 5 kuruş paralarını yemiyorum her ihtiyacı ben karşılıyorum helali hoş olsun ama hasta oldum senin yüzünden demeleri gibi laflar ağır geliyor.

Back
X