yine yine yine eltii

sadecik

zeynep'im bebeğim
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
1.133
30
358
Edirne
arkadaşlar çok moralim bozuk.ben şuan tüp bebek tedavisindeyim iğnelerimi vuruyorum dün eşim iğnemin birini kırdı burda da eczanelerde yok istanbul da uzak merkeze gidip alamayız eşimle o yüzden tartıştık bilerek tabi kırmadı ama kızdım o an ne yapıcam ben şimdi diye öle tartıştık eltim üst katımda oturuyor duymuş hemen gitmiş kayınvalidelere yetiştirmiş bugün.kayınvalide bize çok sesiniz çıkıyormuş bak xxxx duymuş düngece çok kavga ettiler tartıştılar demiş abartmış.kayınvalide nereden bileyim benim oğlanın yavaş lafı yok ki normal konuşmasıda bağırarak demiş.evet eşim normalde de bağırarak konuşur hatta bu yüzden çok kızarım bağırmadan konuş millet kavga ediyoruz sanacak derim.bende kayınvalideme evet biraz kızdım ama onun dediği gibi kavga etmedik dedim boşver sen onu dedi kayınvalide.ama çok üzüldüm ya duyduysan duydun herkes tartışır hemen niye ortalığı karıştırdı duyurdu ki gerçekten üzüldüm gidip eltiye sorcaktım eşim boşver bırak dedi üstüne düşmedim ama sorun bendemi tartışmamızda mı.iğnem kırılınca yedek olmayınca eşime kızım tartıştık olay bu.

boşver, muhattap olma. densiz işte...
böyle akıl fikir yoksulu insanlara nereni yırtarsan yırt, anlatamazsın bişey. senden gider giden.
50 kere söylüosun, aynı seyı soyluosun gene anlamıolar gene anlamıolar.

iyi yapmışsın sormamakla boşver...
sinirlenmekte haklısın...
insanın rahat rahat tartışamaması bile çok sıkıcı bi durum...
laf verme eltine..

çok sinir bozucu ama gidip konusmaman daha iyi olmuş ozaman sende onun yaptığını yapmış olcaktın kv gelip sana anlattı sende ona :)
madem duyuosun in eltine sor hayrdr birşeymi var diye. Allah ım ya

ben onun gebeliği sorunlu geçti 3 ay hastanelerde sandalye tepesinde uykusuz onu bekledim o bana böyle yapıyor çok üzüldüm ben ne kadar iyilik yapayım yakın olayım o hep aynı.ilk kanaması geldi eşim bırak gitme dedi o kapıda ağlarken sesini duydum koştum ambulans çağırdım eşi yok meydanda eşi misafir gibi geldi hastaneye sonradan.3 ay geçen kış sandalye tepesinde sabahladım.o hep bana laf sokardı çocuğum olmuyor diye.insandan insan yaptım ben derdi.çocuklarınla nispet yapardı.hala devam ediyor artık çocuk olayını takmıyorum ne derse desin ama hayatımıza bu kadar müdahale etmesi canımı sıkıyor ya oldu kavga ettik yada ayrıldık ona ne?ona da mahalede gezmelerde anlatacak laf çıktı işte artık 1 ay dinlerim sadeciğin kocası iğnesini kırmış çok kavga etmişler die.diyeceksiniz bize ne git eltine söyle diye evet haklısınız ama eşim boşver dedi sölesem anlatsam bişey değişmeyecek bu kez sadecik evimi bastı olur

Ayar oluyorum böyle insanlara.

Ev bu . Eşinle tartışırsınız . Yeri gelir sesler yükselir yeri gelir sessizlik dinlenir . Onane ki ?

Gelip ,hayırdır ne oluyor neyiniz var kardeşim diyeceğine fesatlık yapma derdinde.

Yardımcı olmak varken,en iyi geçinen çift biziz görüntüsü vermeye meraklı millet.

aynen aynen kayınpeder de bana öyle kızdı onların birkez olsun kavgasını duymadık oldu siz neyi paylaşamıyorsunuz tamam çocuk istiyosunuz tedaviye gidiyosunuz işte dedi bende ya onun kocası sabah çıkıyor gece yatmaya geliyor xx dersen yani elti kızı okula giderken çıkıyor onla beraber dönüyor akşam oldumu yeniden başka birine gezmeye gidiyor birbirlerini görmğyolarki doğrudüzgün kavga etsinler dedim hem biz sadece aramızda atıştık biraz dedim abartılacak bişey yok dedim ama gerçekten çok üzüldüm hem iğnelerin yan etkisi bende çok oluyor hem yeniden iğne bulma stresi hemde bu olay eklendi o kadar çok üzüldüm gerildim ki birde stres yapmamam gerek ama nerdeee bu insanlarlaa

Sizin eşiniz anladığım kadarıyla evine bağlı.

Eltinizin tam anlamıyla düzenli bir evi ve ilişkisi yok. Ve bu yüzden de sizi kıskanıyor ve çekemiyor olabilir.

Her ailede böyle yeri geliyor küçük yeri geliyor büyük kavgalar ve tartışmalar oluyor . Kimin ne dediği umrunuzda olmasın .

Ve birazcık sinirlerinize hakim olun . Bakın tedavi aşamasınızdasınız.Bir yanda o durum bir yandan geçim derdi derken insan , ister istemez daralabiliyor.Sinirlenip kükreyebiliyor.

Aman sakin olun ve üzmeyin kendinizi olur olmadık insanlar için

Madem eltiniz hep sizi dinliyor, esiniz bir aksam yüksek sesle konussun. Hayatim iyi ki sen varsin cok mutluyum seninle, bebegimizin olup olmamasi Allah'in takdiri falan filan desin. Siz de alcak sesle konus canim malum canli yayin dedikodu istasyonu var etrafimizda, cit ciksa mahalleye yayin yapiyor deyin. Cok mu cocukca oldu?

bak canım bu sınır uzuntu sınır hıc ıyı degıl takmıycaksın bu yollardan gectım bende ılk tüp bebek denememde cok skıntı yaptım ben ailevi sorun degilde kendı kendıme evham yaptım.. kendı kendıme moralımı bozdum dıyım

2. dondurulmus embıryo oglum yani ondada moralım cok ıyıdı etraftakıler aman taze yaptın tutmadın dondurulmusmu tutcak derken ben nıye tutmasınkı dıyodum hep hamıle kaldım..

sana demem okı bosver eltıyı kayınvalideyi eşinle kendıne bak sen olmus bır kaza doktoruna danıs hemen o senı yönlendırcektır ve unuTMA MORAL COK ÖNEMLİ moralini yüksek tut bişey düşünmemeye calıs kitap oku film izle bebegın geldıgınde bunları özlüyceksin çünkü..

allah yardımcın olsun

canım evet evlendiğim ilk günden beri benden yaşça büyük olmasına rağmen hep kıskançlık yaptı taklit etti en küçük en basit bişeyi bile taklit etti ama ben çok üzülüyorum o böyle oldukça ben hiç öyle değilim ona yeri gelir güzel olmuşsun yada aa bak ne güzel şey almışsın derim ama o asla demez karartır kendini çevirir kafasını.evet eşim onun eşine göre çok dha fazla ilgilidir o da farkında bunun ve hep açığımızı yakalıyor.5 senedir ağzında çocuk konusuydu çocuğumuz olmuyor diye laf sokardı artık laflarını takmıyorum diye tartışmalrımızı büyütüyor işte.evet hiç takılmaması gerekn biri ama işte çok üzdü beni işte böle yaparak

sadece söyleyebileceğim şey karı koca arası ipektir araya giren köpek !!! ne meraklılar ortalıgı karıstırmaya siz birbirinize düşerken alsın kahvesını izlesın birde utanmadan

eltin hakikaten densizlik etmiş ama iyi yönünden bak kayınvalidenin olaya bakışı çok güzel

canım benim çok sağol ne güzel konuşuşsun öyle bebeğin geldiğinde falan inş gelir bebeğim 6 sanedir usandıım insanlarla uğraşmaktan laf anlatmaktan bunu benim kusurum görü hep laf sokuyolar eşim tese olacak sperm bulunamazsa umutlar tükenecek...ve en baştan dinle insanları....canım çok stresliyim insan biraz destek ilgi güzel sözler bekliyor ama bunlar hep germeye uğraşıyolar

eltin hakikaten densizlik etmiş ama iyi yönünden bak kayınvalidenin olaya bakışı çok güzel

kayınvalide lafı tıkamış ağzına.hani aa niye acaba şöylemi falan diye devam ettrmemiş kapattrmış konuyu.oğlunu biliyor normaldede kavga eder gibi laf anlatır gerçi eltide biliyor ama o ok kavga etmişiz gibi algılamak istemiş

Bencede meraklı meraklı 'aaa nie kavga etmişler, ne olmuş' falan dememiş, oğlanın sesi yüksek çıkar demiş. maşallahh :)

Son düzenleme:
sadece söyleyebileceğim şey karı koca arası ipektir araya giren köpek !!! ne meraklılar ortalıgı karıstırmaya siz birbirinize düşerken alsın kahvesını izlesın birde utanmadan

çok güzel söylemişsin.evet aynen öyle yapmıştır sigarasını içmiştir merdivenlerde.daha net duymak için çünkü kapı dinlemesi meşhur.kayınvalidelerde olduğumuzda oturma odasının kapısında durup dinliyo saf gölgesini göreceğimizi düşünmüyor aynı kzınıda öyle yaptı kızıda gelse önce duruyo dinliyo ne konuşuyoruz diye

Bence boşverin, beyninizi bile yormayın.
Kayınvalideniz olgun davranmış, eltinin oyununa gelip de ortalığı ayaklandırmamış, sizi üzmemiş. Siz de eltinin bu küçük oyununa gülün geçin.
Onun yanına giderseniz sizin siniriniz bozulur, o hal hareketlerine çekidüzen vermez, aksine sizi üzdüğünü fark ettikçe daha fazla yapar. Prim vermeyin, üzüldüğünü bile çaktırmayın. Boşverin.

Bencede meraklı meraklı 'aaa nie kavga etmişler, ne olmuş' falan dememiş, oğlanın sesi yüksek çıkar demiş. maşallahh :)

evet o konuda eşimde sevindi annem beni tanıyor bak biliyor vereceği cevabı dedi o konuda en azından şanslıyız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…