boşver, muhattap olma. densiz işte...
böyle akıl fikir yoksulu insanlara nereni yırtarsan yırt, anlatamazsın bişey. senden gider giden.
50 kere söylüosun, aynı seyı soyluosun gene anlamıolar gene anlamıolar.
Ayar oluyorum böyle insanlara.
Ev bu . Eşinle tartışırsınız . Yeri gelir sesler yükselir yeri gelir sessizlik dinlenir . Onane ki ?
Gelip ,hayırdır ne oluyor neyiniz var kardeşim diyeceğine fesatlık yapma derdinde.
Yardımcı olmak varken,en iyi geçinen çift biziz görüntüsü vermeye meraklı millet.
aynen aynen kayınpeder de bana öyle kızdı onların birkez olsun kavgasını duymadık oldu siz neyi paylaşamıyorsunuz tamam çocuk istiyosunuz tedaviye gidiyosunuz işte dedi bende ya onun kocası sabah çıkıyor gece yatmaya geliyor xx dersen yani elti kızı okula giderken çıkıyor onla beraber dönüyor akşam oldumu yeniden başka birine gezmeye gidiyor birbirlerini görmğyolarki doğrudüzgün kavga etsinler dedim hem biz sadece aramızda atıştık biraz dedim abartılacak bişey yok dedim ama gerçekten çok üzüldüm hem iğnelerin yan etkisi bende çok oluyor hem yeniden iğne bulma stresi hemde bu olay eklendi o kadar çok üzüldüm gerildim ki birde stres yapmamam gerek ama nerdeee bu insanlarlaa
Sizin eşiniz anladığım kadarıyla evine bağlı.
Eltinizin tam anlamıyla düzenli bir evi ve ilişkisi yok. Ve bu yüzden de sizi kıskanıyor ve çekemiyor olabilir.
Her ailede böyle yeri geliyor küçük yeri geliyor büyük kavgalar ve tartışmalar oluyor . Kimin ne dediği umrunuzda olmasın .
Ve birazcık sinirlerinize hakim olun . Bakın tedavi aşamasınızdasınız.Bir yanda o durum bir yandan geçim derdi derken insan , ister istemez daralabiliyor.Sinirlenip kükreyebiliyor.
Aman sakin olun ve üzmeyin kendinizi olur olmadık insanlar için
arkadaşlar çok moralim bozuk.ben şuan tüp bebek tedavisindeyim iğnelerimi vuruyorum dün eşim iğnemin birini kırdı burda da eczanelerde yok istanbul da uzak merkeze gidip alamayız eşimle o yüzden tartıştık bilerek tabi kırmadı ama kızdım o an ne yapıcam ben şimdi diye öle tartıştık eltim üst katımda oturuyor duymuş hemen gitmiş kayınvalidelere yetiştirmiş bugün.kayınvalide bize çok sesiniz çıkıyormuş bak xxxx duymuş düngece çok kavga ettiler tartıştılar demiş abartmış.kayınvalide nereden bileyim benim oğlanın yavaş lafı yok ki normal konuşmasıda bağırarak demiş.evet eşim normalde de bağırarak konuşur hatta bu yüzden çok kızarım bağırmadan konuş millet kavga ediyoruz sanacak derim.bende kayınvalideme evet biraz kızdım ama onun dediği gibi kavga etmedik dedim boşver sen onu dedi kayınvalide.ama çok üzüldüm ya duyduysan duydun herkes tartışır hemen niye ortalığı karıştırdı duyurdu ki gerçekten üzüldüm gidip eltiye sorcaktım eşim boşver bırak dedi üstüne düşmedim ama sorun bendemi tartışmamızda mı.iğnem kırılınca yedek olmayınca eşime kızım tartıştık olay bu.
bak canım bu sınır uzuntu sınır hıc ıyı degıl takmıycaksın bu yollardan gectım bende ılk tüp bebek denememde cok skıntı yaptım ben ailevi sorun degilde kendı kendıme evham yaptım.. kendı kendıme moralımı bozdum dıyım
2. dondurulmus embıryo oglum yaniondada moralım cok ıyıdı etraftakıler aman taze yaptın tutmadın dondurulmusmu tutcak derken ben nıye tutmasınkı dıyodum hep hamıle kaldım..
sana demem okı bosver eltıyı kayınvalideyi eşinle kendıne bak sen olmus bır kaza doktoruna danıs hemen o senı yönlendırcektır ve unuTMA MORAL COK ÖNEMLİ moralini yüksek tut bişey düşünmemeye calıs kitap oku film izle bebegın geldıgınde bunları özlüyceksin çünkü..
allah yardımcın olsun
eltin hakikaten densizlik etmiş ama iyi yönünden bak kayınvalidenin olaya bakışı çok güzel
sadece söyleyebileceğim şey karı koca arası ipektir araya giren köpek !!! ne meraklılar ortalıgı karıstırmaya siz birbirinize düşerken alsın kahvesını izlesın birde utanmadan
Bencede meraklı meraklı 'aaa nie kavga etmişler, ne olmuş' falan dememiş, oğlanın sesi yüksek çıkar demiş. maşallahh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?