Bence boşverin, beyninizi bile yormayın.
Kayınvalideniz olgun davranmış, eltinin oyununa gelip de ortalığı ayaklandırmamış, sizi üzmemiş. Siz de eltinin bu küçük oyununa gülün geçin.
Onun yanına giderseniz sizin siniriniz bozulur, o hal hareketlerine çekidüzen vermez, aksine sizi üzdüğünü fark ettikçe daha fazla yapar. Prim vermeyin, üzüldüğünü bile çaktırmayın. Boşverin.
arkadaşlar çok moralim bozuk.ben şuan tüp bebek tedavisindeyim iğnelerimi vuruyorum dün eşim iğnemin birini kırdı burda da eczanelerde yok istanbul da uzak merkeze gidip alamayız eşimle o yüzden tartıştık bilerek tabi kırmadı ama kızdım o an ne yapıcam ben şimdi diye öle tartıştık eltim üst katımda oturuyor duymuş hemen gitmiş kayınvalidelere yetiştirmiş bugün.kayınvalide bize çok sesiniz çıkıyormuş bak xxxx duymuş düngece çok kavga ettiler tartıştılar demiş abartmış.kayınvalide nereden bileyim benim oğlanın yavaş lafı yok ki normal konuşmasıda bağırarak demiş.evet eşim normalde de bağırarak konuşur hatta bu yüzden çok kızarım bağırmadan konuş millet kavga ediyoruz sanacak derim.bende kayınvalideme evet biraz kızdım ama onun dediği gibi kavga etmedik dedim boşver sen onu dedi kayınvalide.ama çok üzüldüm ya duyduysan duydun herkes tartışır hemen niye ortalığı karıştırdı duyurdu ki gerçekten üzüldüm gidip eltiye sorcaktım eşim boşver bırak dedi üstüne düşmedim ama sorun bendemi tartışmamızda mı.iğnem kırılınca yedek olmayınca eşime kızım tartıştık olay bu.
iyi yapmışsın sormamakla boşver...
sinirlenmekte haklısın...
insanın rahat rahat tartışamaması bile çok sıkıcı bi durum...
laf verme eltine..
arkadaşlar çok moralim bozuk.ben şuan tüp bebek tedavisindeyim iğnelerimi vuruyorum dün eşim iğnemin birini kırdı burda da eczanelerde yok istanbul da uzak merkeze gidip alamayız eşimle o yüzden tartıştık bilerek tabi kırmadı ama kızdım o an ne yapıcam ben şimdi diye öle tartıştık eltim üst katımda oturuyor duymuş hemen gitmiş kayınvalidelere yetiştirmiş bugün.kayınvalide bize çok sesiniz çıkıyormuş bak xxxx duymuş düngece çok kavga ettiler tartıştılar demiş abartmış.kayınvalide nereden bileyim benim oğlanın yavaş lafı yok ki normal konuşmasıda bağırarak demiş.evet eşim normalde de bağırarak konuşur hatta bu yüzden çok kızarım bağırmadan konuş millet kavga ediyoruz sanacak derim.bende kayınvalideme evet biraz kızdım ama onun dediği gibi kavga etmedik dedim boşver sen onu dedi kayınvalide.ama çok üzüldüm ya duyduysan duydun herkes tartışır hemen niye ortalığı karıştırdı duyurdu ki gerçekten üzüldüm gidip eltiye sorcaktım eşim boşver bırak dedi üstüne düşmedim ama sorun bendemi tartışmamızda mı.iğnem kırılınca yedek olmayınca eşime kızım tartıştık olay bu.
canim sen boyle onemli bir doneminde neden onu bunu takiyorsun ki birak ne hali varsa gorsun hiiic umursama seni kiskandigi gun gibi asikar yalniz esini uyar bak sesimiz azcik yukseldi nerelere haber gitti diye rabbim sag saglim kucagina almak nasip etsin hayirlisiyla amin
Öncelikle esiniz isteyerek kirmadigi halde, bu konu icin esinizle tartismaniz hata.
Istemeyerek yaptigi hatalarda bile kalkar tartisir, kavga ederseniz, sayginiz, sevginiz zedelenir.
Eltinize gelirsek!
Asla tahammül edemeyecegim bir davranis bu.
Bence onunda oldugu bir ortamda, esiniz yine sesli konusurken " hayatim sesini alcalt, bak sesin taaaa annenlerden duyuluyormus, masallah ne konussan anneyin kulaginda" derdim.
Bilsin yaptigi saygisizligi!
elticigine de ki
kulaklarin madem bu kadar hassas mahallede hatta üst mahallede neler oluyor bitiyor
biliyorsundur sen kesin de
valla böyle bir durum bende olsa ben bu eltiyi bozma manyagi yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?