yine yine yine eltii

evet haklsın bende hiç haberim yokmuş gibi davrandım herşey normalmiş gibi.bende bu niye sabah sabah çocuğu alıp yanıma geldi demiştim meğer laf öğrenmeye gelmiş akşam üstü kayınvalide böyle böyle deyine jeton düştü benm

kayınvalideye 10 puan.insan böyle KV yi başının üstünde taşır :)

canim sen boyle onemli bir doneminde neden onu bunu takiyorsun ki birak ne hali varsa gorsun hiiic umursama seni kiskandigi gun gibi asikar yalniz esini uyar bak sesimiz azcik yukseldi nerelere haber gitti diye rabbim sag saglim kucagina almak nasip etsin hayirlisiyla amin

kvdenin cevabı çok güzel bence bikaç şy daha söylese çenesı kapatırbelki eltin kendı musmutlu evliliğiyle ilgilenır bence kvdene söyle üzerime gelmesın bu dönememımde sıze anlatması hiç hoş değil de

elticigine de ki
kulaklarin madem bu kadar hassas mahallede hatta üst mahallede neler oluyor bitiyor
biliyorsundur sen kesin de

valla böyle bir durum bende olsa ben bu eltiyi bozma manyagi yaparim

Son düzenleme:
Öncelikle esiniz isteyerek kirmadigi halde, bu konu icin esinizle tartismaniz hata.
Istemeyerek yaptigi hatalarda bile kalkar tartisir, kavga ederseniz, sayginiz, sevginiz zedelenir.

Eltinize gelirsek!
Asla tahammül edemeyecegim bir davranis bu.
Bence onunda oldugu bir ortamda, esiniz yine sesli konusurken " hayatim sesini alcalt, bak sesin taaaa annenlerden duyuluyormus, masallah ne konussan anneyin kulaginda" derdim.
Bilsin yaptigi saygisizligi!

bosver sorma...aklı o kadar çalısıyor işte...

sinir bozucu bir durum haklısın ama bazen susmak en iyi cevaptır insanlara
baktın çok konuşuyor her olayınızı başkalarına anlatıyor o zaman bir uyarıda bulunursun
mümkün olduğunca da sakin olmaya çalışın eltinin ağzına laf vermeyin canım

evet canım bu önemli dönemimi bile yaşamama izin vermiyor rahat vermiyor.ben onun doğum hikayelerini ezberledim artık ama o ne yapacağını şaşaırıyor bugün kayınvalide iğnelerin bana rahatsızlık yan etki yapıp yapmadığını sordu şişirdi kendisini konuyu değiştirmeye çalıştı insan bi sorar en azından bu kadın 3 ay beni hastane köşelerinde bekledi die içinden gelmese bile sorar nasıl olduğumu falan evet takmayın diyorsunuz çok haklısınız ama insan üzülüyor yinede.sağol canım güzel dileğin için inş bebeğime kavuşurum

tedavim çok yeni iğnelerimi yeni vurmaya başladım ve yedek iğnem yok bu stresle korkuyla ben ne yapıcam şimdi lafımla başladım eşimde yükses sesle konuştuğu için tartışmaya dönüştü olay evet istemeyerek kırdı olayın üstüne gitmemeliydim ama o an öyle yaptım eltim için dediğinizde güzel fikir uygulayacağım teşekkürler

elticigine de ki
kulaklarin madem bu kadar hassas mahallede hatta üst mahallede neler oluyor bitiyor
biliyorsundur sen kesin de

valla böyle bir durum bende olsa ben bu eltiyi bozma manyagi yaparim

evet canım aynen biliyor yaşadığım ilçede ne olup bitiyor hepsini biliyor ama o anlatırken üstüne katarak abartarak anlatıyor kendi bişey atıyor ortaya bi yalan atıyor bu kez kendiside gerçekmiş gibi inanıyor kendi uydurduğunu unutuyor eşim boz işte o zaman hani sen böle anlatmıştın şimdi bu konuyu böle anlatıyosun de diyor ama ben diyemiyorum işte ayıp geliyor bana

yaptığı çok ayıp,bir gün yaptıklarını yüzüne vur belki anlar karışmaması gereken şeylere burnunu sokmaması gerektiğini.

eltıden arkadas dost olmazmıs bı benım basımdakı öle sanıyodum ben 9 aylık evlıyım benımkıde daha yenıyken benı aradı annem yemege cagrıy dedı esıme sorayım dedım kaynvalıdemden ıcın anneme srdumesının ısı yok sen kendıne bak dedı kapattı ewrtesı gun esımı arayıp ben srdum ama cevap vermedı gelcenızmı annem haber beklıyo dee bende yldayım kayınvalıdeme gelıyotum onlar aynı apartmandalar gelınce cıkıp solucm cıktım solemeye ben konustum esınle dedı ama annesıne gece 11de haber verdı gelıyolar dıye gece esım ısten geldı bır kavga ettık daha 1 aylık falan evlıyız ogunden berı nefret edıyorum kendısınden .....
sımdı esımle ole mutluyumkı kızsamda nun yanında canım cıcım dıyrum sen cok degıstırdın bızım oglanı dıyo hemen bana kıbar konusmaya basladı falan dedı benım esım hep oleydı sız sımdı farkedıyonuz nedense dedım bıdaha sustuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…